Προς το περιεχόμενο

Γιατί;

MindFreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί, γιατί.... γιατί; Απαιτώ να ξέρω γιατί κάποια πράγματα να συμβαίνουν έξω στον κόσμο, γύρο μας, στα οποια δεν δικαιούμαστε να ξέρουμε την απάντηση του "γιατί;"... Γιατί ο Μανωλιός να έβαλε τα ρούχα του αλλιώς; Ποιος είπε ότι ο Μανωλιός έβαλε τα ρούχα του αλλιώς;

Εγώ, ως πατέρας, μαθητής η και ένας απλός πολίτης τις κυπριακής δημοκρατίας ρωτάω "γιατί;" και περιμένω απαντήσεις οι οποιες δεν νομίζω να δοθούν ποτε γιατί οι υπουργοί δεν έχουν τα κότσια να μας δώσουν απαντήσεις...

1) Γιατί η Κύπρος να μην είναι ελληνική; Αν όμως είναι ελληνική, γιατί να είναι; Έχουμε ρωτήσει ακριβώς 50 έλληνες για το ποιος είναι ο εθνικός ύμνος τις Κύπρου. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 50 ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Πως να είναι η Kύρος ελληνική αφού οι έλληνες δεν ξέρουν τον εθνικό τους ύμνο και σε πιούς τόπους τον λένε; Γιατί όμως να μην είναι ελληνική; Ίσος οι Έλληνες δεν μας θέλουν επιδη δεν θέλουν να χαλάσουν την ιστορία τους για το ότι δεν έχασαν σε κανένα πόλεμο;

2) Γιατί στα κυπριακά σχόλια οι μαθητές να πηγαίνουν με άσπρο φανελάκι και γκρίζο παντελόνι; Είναι το γκιζό χρώμα το οποιο θα κάνει τον μαθητή να θέλει να πάει σχόλιο (μουντό χρώμα, το χρώμα που σου φέρνει "αδιαθεσία", το χρώμα των σύννεφων όταν βρέχει, το χρώμα τις κακοκαιρίας) Γιατί στο σχόλιο οι καθηγιτές να θέλουν τους μαθητές ξυρισμένους με κοντά μαλλιά; Ασχολούνται με τρίχες; Tι τους νοιάζει αν οι μαθητές έχουν τρίχες στο κεφάλι (Νομίζω ότι το σιχισανε με τον στρατό)

3) Γιατί μας φέρανε τους αλβανούς και τους πακιστανούς εδώ; Γιατί να μας πάρουν όλες τις δουλειές μας; Τους καλέσαμε; Τους είπαμε "ελάτε" για να αυξήσουμε την εγγλιματικοτιτα της χώρας μας και τις ζημιες;

4) Γιατί η θρησκεία mas (είμαι Ορθόδοξος Xρισιανος) να λέει πως πρέπει να αγαπούμε όλους τους ανθρώπους κάθε θρησκείας, ενώ το κοράνι, το βιβλίο μιας άλλης θρησκείας, να τους λέει να έρθουν να μας σκοτώσουν γιατί δεν είμαστε μουσουλμάνοι;

Γιατί οι μαθητές του Χριστού δεν υπάκουσαν τον Δάσκαλο τους που τους είπε να μην γράψουν βιβλία; (Πάντως bravo τους μέχρι σήμερα η πιστη μας δεν αλλοιώθηκε καθόλου) Γιατί να μην κάνουμε και εμείς το ίδιο για να σώσουμε αλλα πράγματα εκτος από την θρησκεία που σώθηκε;

5) Γιατί ο Πασάρεις να βρίσκετε στην Pουμανιά; Γιατί δεν τον φέρνετε εδώ στην Eλλάδα να τον δικάσετε; Φοβάστε; Τι κρίβετε πίσω του όπως είπε και ο NK;

6) Γιατί εγώ να είμαι αναγκασμένος να τηρώ τους νομους κάπου "βλάκα" που δεν ξέρω ούτε το όνομα του και να μην κάνω το σωστό το οποιο δεν το έχει γράψει αυτός ο ανώνυμος στο βιβλίο με τους νομους τού;

7) Γιατί οι άχρηστη δημοσιογράφοι με τους "καμεραμανς" τους που δεν ξέρουν να κρατάνε ίσια την camera να τρέχουν από πίσω τον κάθε διάσημο για να πουν στο κουσκούς τι έκανε; Δηλαδή γιατί να σχολιαστεί στο κουσκούς αν ο Σάκης, ο Χατζηγιάννης, η Βίσση η ο Πάριος έχει χύσει το κεφάλι του στην συναυλία; Τι κι αν έκανε ένα βήμα παραπάνω; Πρέπει να είμαστε όλοι σωστοί παντού;

8) Γιατί οι πολιτικοί να κάνουν ότι θέλουν και να λένε ότι τους κατεβει στο μυαλό; Ποιος τους έδωσε την άδεια να μιλήσουν για κάποιον άλλο;

9) Γιατί να είμαι υποχρωμένος να πάω στρατό χοής να το θέλω; Γιατί να πάω να υπηρετήσω την πατρίδα μου και να χάσω 2 χρονια από τις σπουδές μου στον στρατό;

10) Γιατί αυτό το post το κάνω και να είμαι σίγουρος ότι σε 5 λεπτά θα σβηστεί από τους admins; Το ότι γράφω βλακείες δεν νοιάζει τους admins... Δεν έχω βρίσει κανέναν ούτε έχω σιναφερει κανένα όνομα... Και όμως θα το σβήσουν, όσοι το διάβασαν το διάβασαν...

Έχω και αλλα πολλά ερωτήματα με το "Γιατί;" αλλα αν κάτσω να πω όλα τα παράπονα μου θα γεμίσουμε από Mega Bites και θα αργεί να εμφανιστεί αυτή η σελίδα σε κάποιους αθώους που πλιρνουν το internet για 1GB και τους δίνει η εταιρία 100MB χωρίς να το ξέρουν...

Φτάνει πια η αδικία! Φτιάξτε τους νομους σας... Δεν είμαστε ζώα, θέλουμε να ζούμε όπως ζουν και στις άλλες χώρες τις Ευρώπης! ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΣ!!!

Όσοι έχουν τέτοια επαναστατικά ερωτήματα κάντε τα replay εδώ να τα βάλω στο main post

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί όχι;

Διάβασε και λίγο παρακάτω παιδί μου να δεις τι γραφει... Μην απαντάς στον τίτλο :D

Αν ήταν έτσι θα απαντούσαν όλοι με το "Γιατί όχι;" και το "Επειδή!"

Δημοσ.

lol με το να θες να ειμαστε σαν αλλες χωρες, ενω δεν δεχεσαι ουτε αλλη θρησκεια ουτε αλλη εθνικοτητα.

ωραιες ειρωνιες...

Δημοσ.

1) blame μακάριο

2) ομοιομορφία

3) οικονομικοί - πολιτικοί μετανάστες. για τον ίδιο λόγο που έλληνες πριν 50-60 χρόνια έφυγαν για άλλες πολιτείες. για μια καλύτερη ζωή.

4) τα ίδια λένε, με μικρές διαφορές. άλλο πώς ερμηνεύονται. είχαν τη θεία φώτιση, και είπαν να μην την αφήσουν να πάει χαμένη.

5) ΔΓ/ΔΑ, ΔΜΕ (δεν μ' ενδιαφέρει)

6) μπορείς να γίνεις ένας μέγας νομοθέτης και να νομοθετήσεις.

7) για να μπορεί η νοικοκυρά να ακούει και καμιά παπάτζα την ώρα που θα φτιάχνει το φαγητό της οικογένειας. (ανεξαρτήτος φύλου το "νοικοκυρά"). για να γεμίζει ο χρόνος των καναλιών με ανούσια πράγματα.

8) ο λαός

9) δε χάνεις τις σπουδές σου στο στρατό, τις καθυστερείς. γίνε νομοθέτης και άλλαξε το νόμο

10) παίζει να πάει για κλείδωμα αντί για σβήσιμο.

Δημοσ.
5) Γιατί ο Πασάρεις να βρίσκετε στην Pουμανιά;

Πώς λέμε "θα μου πασάρεις κείνη τη φίλη σου την ερασμίτισα από τη Σουηδιά" ;

Δημοσ.

Αφου τα λαγοπόδαρα φέρνουν τύχη, γιατί οι λαγοί καταλήγουν στιφάδο;

Στα Άγραφα γράφουν Πανελλήνιες;

Τι θεραπεύει η ηλιοθεραπεία;

Στη σύγχρονη κολύμβηση αν πνιγεί η μια κολυμβήτρια οι άλλες τι κάνουν;

Στη σκουληκομυρμηγκότρυπα μένουν σκουλήκια ή μυρμήγκια;

Τα Κινέζικα αρκουδάκια "Παντα" στα Αγγλικά λέγονται Always;

Με τι σκιτσάκια διακρίνουν τις αντρικές απο τις γυναικείες τουαλέτες στην Σκωτία;

Τι ξεχνούσε η αφηρημένη τέχνη;

Τα ψάρια έχουν όπισθεν;

Τα υποβρύχια έχουν άγκυρα;

Οι πιγκουϊνοι έχουν γόνατα;

Γιατί χρειάζονται πλύσιμο οι πετσέτες του ντους αφου όταν τις χρησιμοποιούμε είμαστε καθαροί;

Αφού ο άνθρωπος προέρχεται από τον πίθηκο, γιατί υπάρχουν ακόμη πίθηκοι;

Πως λέγεται η φέτα πριν κοπεί;

Υπάρχουν άνθρωποι που λένε τα σύκα "σκαφη" και τη σκάφη "σύκα";

Τα ΑΤΜ γιορτάζουν της Αναλήψεως;

Γιατί τις λεμε ατομικές βόμβες αφού σκοτώνουν πολλούς;

Πως λέγεται ένα αγριογούρουνο όταν είναι ήρεμο;

Ο Ten-Ten δεν θα έπρεπε να λέγεται Τwenty;

Οι αναλφάβητοι ψωνίζουν στα Άλφα-Βήτα;

Τα γαριδάκια γίνονται από μικρές γαρίδες;

Γιατι λέγονται πολυθρόνες αφού κάθεται μόνο ένας;

Πως λέγεται ο σταθμός του τραίνου στη Λάρισα, αφού ο Σταθμός Λαρίσης είναι στην Αθήνα;

Η Αίγινα στα Αγγλικά λεγεται "i became";

Αφού ο Δρακουμέλ δεν έχει πιάσει ποτέ Στρουμφάκια, πως ξέρει ότι τρώγονται;

Γιατί λέμε: "να φεύγουμε σιγά σιγά", και δεν καθόμαστε λίγο ακόμη και μετά φεύγουμε "γρήγορα γρήγορα";

Ποιος είναι αυτός ο "Πατ Ερημών" στην προσευχή;

Γιατί αν κουκουλωθείς με ένα σεντόνι, λένε ότι κάνεις το φάντασμα και όχι ότι κάνεις το στρώμα;

Δεν είναι απίστευτη σύμπτωση, ότι πάντοτε αυτός που είναι στην τουαλέτα λέγετε "Άλλος";

Ποιο είναι το πρώτο συνθετικό της λέξης "Ζάπλουτος";

Πως καταλαβαίνουμε ότι το ροκφόρ έχει μουχλιάσει;

Αφού την μουσική από το Μάλα την έγραψε ο Καρβέλας, γιατί λέγεται "Μάλα, η Μουσική του Ανέμου"; (ποιός είναι αυτός ο Άνεμος);

Τι προαγωγές δίνει ένας "προαγωγός";

Τι ακριβώς είναι ο "άμπακος"; Τι γεύση έχει και που τον αγοράζεις; Πάει με το κιλό ή με το τεμάχιο;

Που μπορώ να αγοράσω έναν "αχλαίουρα" να φάω; Πως τον φτιάχνουν;

Ποιος ακριβώς ενημέρωσε τον Ταρζάν για το πώς ονομάζεται;

Πότε προλαβαίνουν οι Ιατροδικαστές, να σπουδάσουν και Ιατρική και Νομικά;

Γιατί όταν παίρνεις λάθος τηλέφωνο ποτέ δεν είναι κατειλημμένο;

Πώς είναι όλοι τόσο σίγουροι ότι οι λάμπες βγάζουν φως και όχι ότι ρουφάνε απλώς το σκοτάδι;

Οι μουσάτοι, πλένουν και το πρόσωπό τους με σαμπουάν;

Αν σήμερα έχει 0 βαθμούς Κελσίου και αύριο κάνει δύο φορές περισσότερο κρύο,πόσο κρύο θα κάνει αύριο;

Τελικά, τι νούμερο ήταν ο "Δόκτωρ Νο";

Γιατί δεν υπάρχει γατοτροφή με γεύση ποντικιού;

Πρώτα εμφανίστηκαν τα μυρμήγκια ή οι μυρμηγκοφάγοι;

Γιατί το ξινόγαλα έχει ημερομηνία λήξης ; Μετά θα ξυνίσει;

Πώς θα ήταν οι καρέκλες αν τα γόνατά μας λύγιζαν ανάποδα;

Πόσο γρήγορα πρέπει να πίνεται ο "στιγμιαίος" καφές;

Τα δρακουλίνια, επιτρέπεται να τρώγονται μέρα;

Αυτός που γράφει "ακόμα πιο νόστιμο", στη συσκευασία των Friskies, πώς είναι τόσο σίγουρος;

Τι θα πρωτοπρολάβουμε να κάνουμε τελικά, του "Αγίου Πούτσου ανήμερα";

Πως γίνεται να τρέχουν οι μύτες και τα πόδια να μυρίζουν;

Τα ψάρια πώς καταφέρνουν να κολυμπάνε με γεμάτο στομάχι;

Γιατί τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να στεγνώσει η "Λούτσα";

Με ποιόν ακριβώς μπορεί να έχει κόντρα, ένα πλακέ;

Οι αλκοολικοί, αυτοπυρπολούνται πιο εύκολα;

Γιατί όταν φοράς ένα σεντόνι επάνω σου, όλοι θεωρούν ότι μεταμφιέστηκες σε φάντασμα και κανείς δε θεωρεί ότι μεταμφιέστηκες σε στρώμα;

Με τι ταχύτητα απλώνεται το σκοτάδι;

Τι γίνεται όταν το "Fortune Cookie", έχει διαφορετική άποψη από το ωροσκόπιο;

Αυτό το "διαφανές-περιτύλιγμα-με-τις-φουσκάλες-που-κάνουν-τσούκου-τσούκου-και-κάθονται-όλοι-και-τις-σπάνε-σαν-υπνωτισμένοι" πώς λέγεται με μία λέξη;

Υπάρχει συνώνυμη λέξη για το "συνώνυμο";

Αφού το σύμπαν διαστέλλεται, γιατί κάθε μέρα δυσκολεύομαι όλο και περισσότερο να βρω να παρκάρω;

Αφού το μαύρο κουτί των αεροπλάνων δεν παθαίνει τίποτα κατά τη σύγκρουση, γιατί δεν φτιάχνουν ολόκληρο το αεροπλάνο από το ίδιο υλικό;

Πώς γίνεται και κάθε χρόνο καίγεται πάντα ο "τελευταίος πνεύμονας πρασίνου";

Δημοσ.

Ραι συς, μειν των κωρουιδαιβεται.

Mindfreak (όνομα και πράμα; ), θέλω να σε ευχαριστήσω για τα ερωτήματα σου. Δε συμφωνώ με το περιεχόμενο τους, αλλά είναι η πινελιά που κάνει τη διαφορά στο φόρουμ.

Αν τα βάζεις ως θέματα για συζήτηση πάντως, μπορείς να δεις τα τοπιξ που ήδη υπάρχουν και στα οποία έχουμε συζητήσει αυτά που αναφέρεις. Πριν αρχίσεις να τα διαβάζεις όμως, να ξες πως πρέπει να είσαι λίγο πιο ανεκτικός με την αντίθετη από τη δική σου άποψη, διότι αναφέρονται πολύ κακά πράγματα εκεί μέσα.

Δημοσ.
Διάβασε και λίγο παρακάτω παιδί μου να δεις τι γραφει... Μην απαντάς στον τίτλο :D

Αν ήταν έτσι θα απαντούσαν όλοι με το "Γιατί όχι;" και το "Επειδή!"

Διάβασα αρκετά παρακάτω. Γιατί όχι, γιατί κατ' αρχήν είσαι κύπριος, μπερδεμένο εθνίκι, χριστιανός και δεν ξέρεις ορθογραφία.

Δημοσ.

9) Γιατί να είμαι υποχρωμένος να πάω στρατό χοής να το θέλω; Γιατί να πάω να υπηρετήσω την πατρίδα μου και να χάσω 2 χρονια από τις σπουδές μου στον στρατό;

Όσοι έχουν τέτοια επαναστατικά ερωτήματα κάντε τα replay εδώ να τα βάλω στο main post

Πσσσσσσσστ, ο στρατός έχει γίνει 9 μήνες. Το παραπάνω επαναστατικό ερώτημα θέλει διόρθωση.

10) Γιατί αυτό το post το κάνω και να είμαι σίγουρος ότι σε 5 λεπτά θα σβηστεί από τους admins; Το ότι γράφω βλακείες δεν νοιάζει τους admins... Δεν έχω βρίσει κανέναν ούτε έχω σιναφερει κανένα όνομα... Και όμως θα το σβήσουν, όσοι το διάβασαν το διάβασαν...

reverse psychology? για να μην το σβήσουν κι έτσι;

ps. κοίτα και την υπογραφή μου btw...

Δημοσ.

1) Γιατί η Κύπρος να μην είναι ελληνική; Αν όμως είναι ελληνική, γιατί να είναι; Έχουμε ρωτήσει ακριβώς 50 έλληνες για το ποιος είναι ο εθνικός ύμνος τις Κύπρου. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 50 ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Πως να είναι η Kύρος ελληνική αφού οι έλληνες δεν ξέρουν τον εθνικό τους ύμνο και σε πιούς τόπους τον λένε; Γιατί όμως να μην είναι ελληνική; Ίσος οι Έλληνες δεν μας θέλουν επιδη δεν θέλουν να χαλάσουν την ιστορία τους για το ότι δεν έχασαν σε κανένα πόλεμο;

Πρώτον χεστήκαμε για τον εθνικό ύμνο, δεν πα να τραγουδάτε και τη φραγκοσυριανή. Θέλατε ανεξαρτησία, πάρτε τη να χαίρεστε. Επίσης γενικά δε θυμάμαι να κερδίσαμε ποτέ κανένα πόλεμο από το Μεγαλέξαντρον και μετά.

2) Γιατί στα κυπριακά σχόλια οι μαθητές να πηγαίνουν με άσπρο φανελάκι και γκρίζο παντελόνι; Είναι το γκιζό χρώμα το οποιο θα κάνει τον μαθητή να θέλει να πάει σχόλιο (μουντό χρώμα, το χρώμα που σου φέρνει "αδιαθεσία", το χρώμα των σύννεφων όταν βρέχει, το χρώμα τις κακοκαιρίας) Γιατί στο σχόλιο οι καθηγιτές να θέλουν τους μαθητές ξυρισμένους με κοντά μαλλιά; Ασχολούνται με τρίχες; Tι τους νοιάζει αν οι μαθητές έχουν τρίχες στο κεφάλι (Νομίζω ότι το σιχισανε με τον στρατό)

Γιατί οι φαντάροι είναι ξυρισμένοι και φοράνε όλοι χακί; Γιατί οι Εβραίοι κάνουν όλοι περιτομή; Γιατί όλοι οι Κύπριοι φοιτητές γνωρίζονται μεταξύ τους και βγαίνουν παρεάκια; Γιατί η ομοιομορφία βολεύει και τον δημιουργό και τη σέκτα.

3) Γιατί μας φέρανε τους αλβανούς και τους πακιστανούς εδώ; Γιατί να μας πάρουν όλες τις δουλειές μας; Τους καλέσαμε; Τους είπαμε "ελάτε" για να αυξήσουμε την εγγλιματικοτιτα της χώρας μας και τις ζημιες;

Γιατί δεν έχετε ούτε εσείς καλή μεταναστευτική πολιτική και γιατί μάλλον παραήσασταν και εσείς καλοί για να είστε καθαρίστριες, οικοδόμοι και μπογιατζήδες.

4) Γιατί η θρησκεία mas (είμαι Ορθόδοξος Xρισιανος) να λέει πως πρέπει να αγαπούμε όλους τους ανθρώπους κάθε θρησκείας, ενώ το κοράνι, το βιβλίο μιας άλλης θρησκείας, να τους λέει να έρθουν να μας σκοτώσουν γιατί δεν είμαστε μουσουλμάνοι;

Γιατί οι μαθητές του Χριστού δεν υπάκουσαν τον Δάσκαλο τους που τους είπε να μην γράψουν βιβλία; (Πάντως bravo τους μέχρι σήμερα η πιστη μας δεν αλλοιώθηκε καθόλου) Γιατί να μην κάνουμε και εμείς το ίδιο για να σώσουμε αλλα πράγματα εκτος από την θρησκεία που σώθηκε;

Γιατί η θρησκεία σας κατασκευάστηκε από πρωτόγονους γιδοβοσκούς και είναι εξίσου καθυστερημένη με τις υπόλοιπες.

5) Γιατί ο Πασάρεις να βρίσκετε στην Pουμανιά; Γιατί δεν τον φέρνετε εδώ στην Eλλάδα να τον δικάσετε; Φοβάστε; Τι κρίβετε πίσω του όπως είπε και ο NK;

Δεν ξέρω και αδιαφορώ.

6) Γιατί εγώ να είμαι αναγκασμένος να τηρώ τους νομους κάπου "βλάκα" που δεν ξέρω ούτε το όνομα του και να μην κάνω το σωστό το οποιο δεν το έχει γράψει αυτός ο ανώνυμος στο βιβλίο με τους νομους τού;

Γιατί το "σωστό" διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και πίστεψέ με, το δικό μου σωστό είναι μάλλον ασύμφορο για σένα.

7) Γιατί οι άχρηστη δημοσιογράφοι με τους "καμεραμανς" τους που δεν ξέρουν να κρατάνε ίσια την camera να τρέχουν από πίσω τον κάθε διάσημο για να πουν στο κουσκούς τι έκανε; Δηλαδή γιατί να σχολιαστεί στο κουσκούς αν ο Σάκης, ο Χατζηγιάννης, η Βίσση η ο Πάριος έχει χύσει το κεφάλι του στην συναυλία; Τι κι αν έκανε ένα βήμα παραπάνω; Πρέπει να είμαστε όλοι σωστοί παντού;

Γιατί σε νοιάζει.

8) Γιατί οι πολιτικοί να κάνουν ότι θέλουν και να λένε ότι τους κατεβει στο μυαλό; Ποιος τους έδωσε την άδεια να μιλήσουν για κάποιον άλλο;

Γιατί είναι η δουλειά τους να αποφασίζουν γιατί έτσι δουλεύει ο κοινοβουλευτισμός γιατί τους ψήφισες πω.

Γιατί αν ξαναμπούνε οι ΤΟΥΡΚΟΙ;

.

Σειρά μου.

Γιατί δεν αυτοκτονείτε;

Γιατί κάνετε παιδιά;

Γιατί νοιώθετε την ανάγκη να μιλάτε;

Γιατί θεωρείτε πως έχετε δικαίωμα να γκρινιάζετε;

Γιατί στο λεξικό ομαδοποιούμαστε όλοι κάτω από τον όρο άνθρωπος;

Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε τους ανθρώπους με υποκειμενικές κλίμακες δυνατοτήτων;

Γιατί κάνατε αντίσταση το 1940 γαμώ;

Δημοσ.

Εγώ ένα πράμα να ρωτήσω. Γιατί πέθανε ο Michael Jackson;

Δημοσ.

Γιατί να έχει τόσα ορθογραφικά λάθη;

Ποιος σου είπε ότι σε άλλες χώρες της Ευρώπης είναι ολά καλύτερα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...