sergyma Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 βγηκε η Mandriva 2010.0 rc2 η οποια τρεχει ρολοι η σταθεροτερη rc που εχει βγαλει μεχρι τωρα η Mandriva με ελαχιστα προβληματα που αφορουν <κινεζους> http://wiki.mandriva.com/en/2010.0_Errata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Το theme της free και της One Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 το μαγείρεμα <cooker> της Mandriva 2010.0 τελείωσε απόψε και βγήκε η Mandriva 2010.0 official Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Έτοιμο το Mandriva Linux 2010.0 Ανακοινώθηκε πριν από μερικά λεπτά η νέα έκδοση της δημοφιλούς και εύχρηστης διανομής Linux, Mandriva Linux 2010.0. Η νέα Mandriva έρχεται με τον πυρήνα 2.6.31, KDE 4.3.2, Gnome 2.28, υποστήριξη για το EXT4 σύστημα αρχείων, X.Org 7.5, υποστήριξη για το Moblin, και φυσικά τις τελευταίες εκδόσεις του Firefox και του OpenOffice. Μπορείτε να κατεβάσετε το Mandriva σε τρεις διαθέσιμες εκδόσεις. Η πιο συνηθισμένη είναι το Mandriva One (live CD) με υποστήριξη πολυμέσων, drivers κλπ και φυσικά δωρεάν. Για όσους προτιμούν να έχουν ένα λειτουργικό αμιγώς ανοικτού κώδικα θα στραφούν το free DVD, και τέλος υπάρχει η εμπορική έκδοση με πολλά εμπορικά προγράμματα κλειστού κώδικα, με την ονομασία Powerpack. Μπορείτε να ενημερωθείτε από εδώ για τα νέα χαρακτηριστικά του νέου Mandriva και τα διαθέσιμα πακέτα σε κάθε μία από τις διαθέσιμες εκδόσεις. Τέλος εδώ μπορείτε να δείτε κάποιαα screenshots από το νέο Mandriva. Τα torrents και τα iso αρχεία μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα του ΕΜΠ εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 FarCry ; Πως κι αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 FarCry ; Πως κι αυτό ; Ρατσιστή ! θα την δοκιμάσω κι εγώ ευχαριστούμε FarCry ! τελικά μάλλον η mandriva θα κάνει τα 7 βίδες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Την κατεβάζω ήδη να την δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Χαίρετε, Στις προηγούμενες εκδόσεις της mandriva έβγαζα τον κωδικό όταν άνοιγα τον αντίστοιχο "πίνακα ελέγχου". Δε μπορώ όμως σε αυτή την έκδοση να το βρω και να απενεργοποιήσω να μου ζητάει κωδικό, αν και έχω βάλει σχεδόν σε όλες τις επιλογές στο παράθυρο ασφάλεια "Χωρίς κωδικό". Πως το βγάζω λοιπόν; Επίσης είμαι στην ομάδα του root (αν κ εγώ είμαι ο root). Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 για λόγους ασφάλειας και λειτουργικότητας του συστήματος δεν είναι φρόνιμο να συνδέεσαι σαν root μπορείς να προσθέσεις τον root στο kdm η να ακολουθήσεις τον παρακάτω τρόπο http://www.mandrivalinux.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=93&Itemid=50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμάζω την καινούργια Mandriva,και πρέπει να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος.Ολα δουλεύουν άψογα,πανέμορφη εμφάνιση,και πάνω απ'όλα,χρηστικότατο.Μπράβο στην ομάδα της Mandriva,για μια εξαίρετη διανομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμάζω την καινούργια Mandriva,και πρέπει να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος.Ολα δουλεύουν άψογα,πανέμορφη εμφάνιση,και πάνω απ'όλα,χρηστικότατο.Μπράβο στην ομάδα της Mandriva,για μια εξαίρετη διανομή. Όντως εχει γινει πάρα πολυ καλη δουλεια στην 2010 και δεν πέρασε απαρατήρητο. Best desktop of 2009 ! http://www.dedoimedo.com/computers/mandriva-2010.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Πώς μπορώ να προσθέσω όλα τα repositories στο καινούργιο Mandriva; Πήγα στο Configure Your Computer-->Configure Media Sources for Install & Update-->πατάω Add-->Full Set Of Souces, αρχίζει να κατεβάζει κάποια repos,αλλά βγάζει μήνυμα λάθους στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Πώς μπορώ να προσθέσω όλα τα repositories στο καινούργιο Mandriva; υπάρχει ένα bug που λύνεται με την εγκατάσταση update αν εχεις εγκατασησει την MANDRIVA ONE πηγαινε http://easyurpmi.zarb.org/index.php?language=el&manual_mirror=1&version=2010.0&arch=i586&verarch=%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%AD%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%B7#content εκεί που λέει εναλλακτική διεύθυνση βάλε France(ftp://ftp.free.fr) αν έχεις εγκαταστήσει την free 64 άλλαξε κει που λέει αρχιτεκτονική και βάλε x86_64 για να έχεις πλήρες ελληνικό περιβάλλον εγκατέστησε τα locales-el και kde-l10n-el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Kάπου είχα διαβάσει και για ένα parental control που θα έβαζαν στο control panel; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Kάπου είχα διαβάσει και για ένα parental control που θα έβαζαν στο control panel; ασφάλεια-γονικός έλεγχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.