E-SURFER Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Πως μπορώ να το κάνω; To ένα folder βρίσκεται στο PC τις δουλειάς, το άλλο στου γραφείου στο σπίτι και ο τρίτος folder βρίσκεται στο φλασάκι μου. Γίνεται; Προς το παρόν έχω συγχρονίση τους φακέλους των δύο PC με το DropBox. Χρειάζομαι την βοήθεια σας σε αυτό. Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Αν και τα δύο μηχανήματα τρέχουν Windows, μπορείς να εγκαταστήσεις σε αυτά το SyncToy της MS και να το βάλεις να συγχρονίζει τον Dropbox folder με τον folder στο USB stick σου...
E-SURFER Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Αν και τα δύο μηχανήματα τρέχουν Windows, μπορείς να εγκαταστήσεις σε αυτά το SyncToy της MS και να το βάλεις να συγχρονίζει τον Dropbox folder με τον folder στο USB stick σου... αν κάνω αλλαγή στα αρχεία του USB, με τον πρόγραμμα που προτείνεις πως θα γίνεται ο συγχρονισμός στους folders; Μπορείς να γίνεις λίγο ποιό συγκεκριμένος γιατί δεν έχω εμπειρία με τέτοιες διαδικασίες.
parsifal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ορίζεις ζεύγη folders (pairs) και μετά επιλέγεις το είδος του συγχρονισμού (Synchronize, Echo ή Contribute, ανάλογα με τις ανάγκες σου). Διάβασε το help file του, τα εξηγεί πολύ απλά.
atvelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 για δες και το SyncBackSE http://www.2brightsparks.com/ υπαρχει και δωρεαν εκδοση
E-SURFER Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ορίζεις ζεύγη folders (pairs) και μετά επιλέγεις το είδος του συγχρονισμού (Synchronize, Echo ή Contribute, ανάλογα με τις ανάγκες σου). Διάβασε το help file του, τα εξηγεί πολύ απλά. Θα το δοκιμάσω... Το κατέβασα... Εύκολο φένεται και έχω την διαίσθηση πως υπάρχει χημεία!!! Μάλλον θα γίνει η δουλεία μου
E-SURFER Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ορίζεις ζεύγη folders (pairs) και μετά επιλέγεις το είδος του συγχρονισμού (Synchronize, Echo ή Contribute, ανάλογα με τις ανάγκες σου). Διάβασε το help file του, τα εξηγεί πολύ απλά. Mια ερώτηση Pαrsifal...Το synctoy κάνει και install ένα shortcut με όνομα SyncCenter ή προυπήρχει στο σύστημα μου (δες εικόνα); Το sync που γίνεται είναι αξιόπιστο; Διάβασα κάπου πως δεν δουλεύει σωστά, ειδικά το echo mode(http://social.microsoft.com/Forums/en-US/synctoy/thread/a4abe211-1b05-4954-9488-33ea4a21c992). Ισχύει; Κάτι ίσως ποιό αξιόπιστο και εξίσου απλό έχεις να προτείνεις (Και ας μην είναι freeware). To software του παραπάνω φίλου αν και δεν το κατέβασα μου φάνηκε κάπως πολύπλοκο από τα descriptions που διάβασα. Για το goodsync τι γνώμη έχεις; Ευχαριστώ.
E-SURFER Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Σκεύτηκα να κάνω το εξής πείραμα με το SyncToy. Αφού ορίσω pair φακέλων θα βάλω στον ένα ένα αρχείο excel(left) και μετά θα τον συγρονίσω με τον αντίστοιχο φάκελο στο Usb μου (right). Έπειτα, θα κάνω στο ίδιο και μοναδικό αρχείο του κάθε συγχρονισμένου φακέλου (left και right) διαφορετικές αλλαγές στο καθένα. Αφού γίνουν όλα αυτά, θα κάνω sync. Ποιό το αποτέλεσμα λέτε;
parsifal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Αν επιλέξεις ως Action το Synchronize, το αποτέλεσμα θα είναι και οι δύο κατάλογοι του ζεύγους να περιέχουν τελικά την έκδοση του αρχείου η οποία έχει το πιο πρόσφατο "Modified" property. Δε γνωρίζω τί γίνεται θεωρητικά στην περίπτωση που καταφέρεις να κάνεις Save και τα δύο αρχεία την ίδια στιγμή και δε γνωρίζω καν αν είναι θεωρητικά εφικτό, δηλαδή αν η ακρίβεια του συγκεκριμένου property είναι σε επίπεδο second ή millisecond ή whatever.
E-SURFER Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 το syncenter ανήκει στο synctoy; Κάτι ίσως ποιό αξιόπιστο και εξίσου απλό έχεις να προτείνεις (Και ας μην είναι freeware). To software του παραπάνω φίλου(SyncBackSE) αν και δεν το κατέβασα μου φάνηκε κάπως πολύπλοκο από τα descriptions που διάβασα. Για το goodsync τι γνώμη έχεις;
parsifal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Όχι, μπορούσες να το βρεις με ένα google search, πρώτο hit. Είναι feature των Windows Vista.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.