mitsosbmx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 ενας φιλος μου εχει το παλιο μου nokia n73 και εχει το εξης προβλημα .εχει ενεργοποιησει το gprs στο κινητο του cosmote και εχει βαλει το messenger για κινητα .ομως δεν κανει sign δηλαδη του βγαζει ενα μυνημα messenger not available now.τι μπορει να κανει για να διορθωθει αυτο
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Eιτε θα βαλει αλλη εκδοση (symbian s60v3 ειναι? Αν ναι παιζει ενα τετοιο προβλημα με τις εκδοσεις), ειτε θα βρει αλλο προγραμμα (βλ. fring, parlingo, nimbuzz), που θα λειτουργει σωστα..
mitsosbmx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 μαλλον θα βρω αλλο προγραμμα γιατι δεν πολυ ξερω απο εκδοσεις για κινητο.εχεισ καποιο αλλο παρομοιο με το κανονικο το wlm να μου προτεινεις?
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δοκιμσε αυτα που ανεφερα παραπανω...
grhackergr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 μπορει να μην του το επιτρεπει η εταιρεια να κοιταξει τις ρυθμισεις wap
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 μπορει να μην του το επιτρεπει η εταιρεια να κοιταξει τις ρυθμισεις wap Δεν νοομιζω να ισχυει αυτο. Ο παροχος σου στελνει τις ρυθμισεις για να χρησιμοποιεις πακετα δεδομενων και δεν μπορει να ελεγξει τι θα κανεις εσυ με αυτα. Επισης topic starter πρεπει να συνδεθεις με την επιλογη WEB και οχι με την επιλογη WAP η GPRS..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.