doomya Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Το παρακάτω είναι καθαρά η γνώμη μου και δεν θίγω καμία εταιρία για να μην παρεξηγούμε το γράφω πρώτο πρώτο σας ευχαριστώ που διαβάσατε την άποψή μου. ΠΑΝΤΟΣ είναι να απορεί κάνεις Υπάρχουν Ελληνικές εταιρίες Web hosting Που διαλαλούν στα Forums ,Πόσο καλοί είναι, πόσο απίστευτοι, ποσο γρήγοροι καί οτι δεν κοιμούνται τα βράδια διότι είναι από πάνω από τους servers . Επίσης υπάρχουν άλλες Ελληνικές εταιρίες που κάνουν πακέτα δώρα και μετά βάζουν τους χρήστες να ανοίγουν θέματα "και καλά " για Hosting και κάνουν την διαφημισουλα τους (οι τυχεροί των διαγωνισμών τους ) συνήθως στην δεύτερη απάντηση. Υπάρχουν όμως και οι διακριτικές / Ταυτόχρονα όλες οι παραπάνω διαφημίζουν ότι έχουν δώσει ένα τσουβάλι λεφτά σε εξοπλισμούς , σε datacenters . αλλος δηλώνει οτι χρειάζεται άτομα γιατι δεν προλαβαίνει με τους καινούργιους συνδρομητές , Άλλος ισχυρίζεται ότι οι σελίδες στην Ελλαδα ανοίγουν ποιο γρήγορα (μπαρουφα) ΜΑ ΚΑΛΑ , τόσα λεφτά βγάζετε και επενδύετε σε εξοπλισμούς , γιατι δεν βάζετε διαφημισουλες στο Google ? ξέρετε οτι θα σας κοστίσει μόλις 0,7 ευρω το κλικ ? αλλά και ωραίοι θα είστε αλλά και διακριτικοί . ξέρετε οτι εαν επενδύσετε ενα κεφαλαιακι 1000 Ευρω στο google θα σας επιστρέψει ως απόσβεση σε 6 μηνες και απο εκείνο το σημείο και μετά θα έχετε κέρδος . Γίνετε βρε ρίξτε κανένα φράγκο σε σωστή διαφήμιση και αφήστε τα τσαμπα λινκς στα φορουμς για να ανεβει το PR σας. διότι είναι θέμα χρόνου να σας "φάνε" τα "unlimited πακέτα" . Απλά μια διαπίστωση Κυριοι καλή σας ημέρα
Zaxi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, Καλή η διαπίστωσή σου, αλλά δεν υπάρχει μόνο το google για διαφήμιση. Υπάρχουν και τα οργανικά αποτελέσματα, που χωρίς ούτε τα 0,7 cents που αναφέρεις, μπορείς να είσαι 1η σελίδα Ενώ για άλλες εταιρείες, μπορεί να είναι πιο καρποφόρα μια offline διαφήμιση(φυλλάδια κ.ο.κ)
antonisid Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχουν και τα οργανικά αποτελέσματα, που χωρίς ούτε τα 0,7 cents που αναφέρεις, μπορείς να είσαι 1η σελίδα Γινε πιο σαφης αν θελεις γιατι δε καταλαβα τι εννοεις μ αυτο.
Zaxi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εννοώ ότι με τις κατάλληλες τεχνικές μπορείς να ανέβεις στα οργανικά αποτελέσματα, χωρίς να πληρώνεις διαφήμιση(πρόγραμμα adwords)
tempo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 γιατί φίλε μου το λες αυτό? εγώ συνεργάζομαι με 2 εταιρείες hosting για τα 2 site που διατηρώ. Τις εταιρείες τις βρήκα μέσα απο forum, μίλησα μαζί τους, ήταν εξυπηρετικότατοι και έχουμε συνεργασία αρκετά χρόνια τώρα. Σε πληροφορώ ότι μέσα απο διαφημίσεις google δεν θα είχα τόση εμπιστοσύνη σε μια εταιρεία ενώ μέσα απο forum (όταν βλέπω ότι τα άτομα της εταιρείας βοηθάνε με τις απαντήσεις τους) έχω.
doomya Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 γιατί φίλε μου το λες αυτό? εγώ συνεργάζομαι με 2 εταιρείες hosting για τα 2 site που διατηρώ. Τις εταιρείες τις βρήκα μέσα απο forum, μίλησα μαζί τους, ήταν εξυπηρετικότατοι και έχουμε συνεργασία αρκετά χρόνια τώρα. Σε πληροφορώ ότι μέσα απο διαφημίσεις google δεν θα είχα τόση εμπιστοσύνη σε μια εταιρεία ενώ μέσα απο forum (όταν βλέπω ότι τα άτομα της εταιρείας βοηθάνε με τις απαντήσεις τους) έχω. καλημέρα. και πολύ καλά έκανες , δεν κρίνω όμως κανέναν από την πλευρά των πελατών και δεν υποτιμώ την νοημοσύνη κανενός , διότι και εγώ πριν πολλά πολλά χρόνια πριν με την πρώτη εταιρία που συνεργάστηκα μέσα από φορουμ την γνώρισα αλλά πριν πολλά πολλά χρονιά δεν υπήρχαν διαφημίσεις στο ιντερνετ με την μορφή που υπάρχουν τώρα και επίσης ο όρος internet marketing ήταν πολύ μακρινός στόχος τότε, αλλά κατακτήθηκε αργότερα. Έχεις αναλογιστεί όμως πως το να βοηθάνε τα άτομα των εταιριών μέσα από τα φορουμς τους μελλοντικούς η όχι πελάτες τους είναι και καλό αλλά και κακό ταυτόχρονα. το καλό δεν το αναλύω αλλά το κακό είναι το εξής α. Χρησιμοποιώντας μια εταιρία ενα φορουμ μπορεί να γυρίσει μπούμερανκγ εαν ο πελάτης δεν μείνει ευχαριστημένος μαζί τους και απο διαφήμιση γίνει δυσφήμηση (παρακαλώντας μετά τον εκάστοτε admin του φορουμ να διαγράψει το θέμα η τα αρνητικά σχόλια) . ξέρεις πόσες φορές έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια και μετά απο λίγη ώρα το σχόλιο η το θέμα "το έφαγε η μαρμάγκα" ? β. Μόνο Ενας λάθος χειρισμός με κάποιον πελάτη μπορεί να αποβεί ενας χείμαρρος κακής φήμης . Τι ενοοω ? απλά ένα κακό σχόλιο από έναν μη ευχαριστημένο πελάτη και θα διαβαστεί από πολύ κόσμο , αλλά και θα φιγουράρει πρώτο στα αποτελέσματα του google εαν κάποιος μελλοντικός πελάτης αναζητήσει τους όρους " προβλημα - παράπονα ονομαεταιριαςwebHosting " γ. Η δουλεία των ατόμων που βοηθάνε στα φορους είναι να απαντάνε στα Τικετς των πελατών τους η να δίνουν απαντήσεις (θολες συνηθος) για να μπει στο "τρυπακι" ο θεματοθετης , να τους στειλει PM και να τον κάνουνε πελάτη ? Προσωπικά θα προτημουσα κάποιος επαγγελματίας να σπαταλά τον χρόνο του στο να αναπτύξει καλύτερα το σύστημα βοήθειας για τους πελάτες του (δηλαδή να επενδύσει στην δουλειά του) παρά να γυρίζει απο φορουμ σε φορουμ και να ανακυκλώνει τα ίδια κλασσικά θέματα μόνο και μόνο για να προβληθεί. ανασηκώνω το καπελάκι μου Κύριοι και σας εύχομαι να έχετε μια καλή ήμερα
CyberCr33p Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Το να μην κάνει κάποιος webhost διαφήμιση μέσω adwords δεν μου λέει κάτι. Μπορεί απλά να έχει καλό ρυθμό που έρχονται νέοι συνδρομητές και να θέλει να διατηρήσει το επίπεδο των υπηρεσιών του σε καλό επίπεδο. Συνήθως αυτοί που σκάνε πολλά λεφτά σε διαφημίσεις είναι οι webhosts που θέλουν να έχουν πολλούς νέους συνδρομητές χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν ας πούμε το 10% από αυτούς δεν είναι ευχαριστημένοι και φεύγουν. Για να αναφερθώ και σε αυτό που είπες ότι μπορεί κάποιος μη ευχαριστημένος να κάνει δυσφήμιση σε forum, το πώς θα απαντήσει ο webhost μπορεί να μετατρέψει την αρνητική κριτική σε θετική στα μάτια όσων δουν το μήνυμα. Εννοείται φυσικά όταν έχει δίκιο ο webhost και απλά ο πελάτης του είναι "παράξενος" και έχει παράλογες απαιτήσεις.
doomya Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Το να μην κάνει κάποιος webhost διαφήμιση μέσω adwords δεν μου λέει κάτι. Μπορεί απλά να έχει καλό ρυθμό που έρχονται νέοι συνδρομητές και να θέλει να διατηρήσει το επίπεδο των υπηρεσιών του σε καλό επίπεδο. Εφόσον θέλει να διατηρήσει το επίπεδο των υπηρεσιών του σε καλό επίπεδο τότε γιατί συνεχίζει να κάνει διαφημίσεις στα φορουμς και θέλει να την βγαζει τσαμπα ?Να μια καλή ευκαιρία να γνωστοποιήσω στους φίλους που διαβάζουν ότι μέσω των διαφημίσεων της google μπορείς να ρυθμίσεις και τις διαφημίσεις σου αλλά και να κρατάς έναν καλό ρυθμό πελατών . πιστέψτε με αλλά εαν είχατε εταιρία Webhosting κυριε CyberCr33 σίγουρα δεν θα εργαζόσασταν σε αυτή για πλάκα αλλά σίγουρα θα θέλατε ένα αρκετό αριθμώ πελατών τουλάχιστον να καλύπτει τα πρώτα έξοδα . Συνήθως αυτοί που σκάνε πολλά λεφτά σε διαφημίσεις είναι οι webhosts που θέλουν να έχουν πολλούς νέους συνδρομητές χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν ας πούμε το 10% από αυτούς δεν είναι ευχαριστημένοι και φεύγουν. Εννοείτε οτι δεν υπάρχει εταιρία που δεν εχει φύγει πελάτης από την υπηρεσία που προσφέρει . Αλλα και εάν πάει να φύγει καποιος συνδρομητής από κάποια εταιρία , το βρίσκετε λογικό να πάει ο Webhoster να μαζεύει τον πελάτη από τα forums ? Για να αναφερθώ και σε αυτό που είπες ότι μπορεί κάποιος μη ευχαριστημένος να κάνει δυσφήμιση σε forum, το πώς θα απαντήσει ο webhost μπορεί να μετατρέψει την αρνητική κριτική σε θετική στα μάτια όσων δουν το μήνυμα. Εννοείται φυσικά όταν έχει δίκιο ο webhost και απλά ο πελάτης του είναι "παράξενος" και έχει παράλογες απαιτήσεις. Δεν εννοώ μονο αυτό , εννοώ οτι όταν ο πελάτης πάει να κάνει ένα δυσμενές σχόλιο και δεν "μαζεύεται " αυτό το σχόλιο απο τον Webhoster τότε, σε αρκετά φορουμς το θέμα το "τρώει η μαρμάγκα" ..... όποτε για συλλογιστείτε , μήπως θα ηταν καλύτερα οι επαγγελματίες του χώρου να μην παίρνουν τέτοια ρίσκα με τέτοια topics , διότι η ιστορία έδειξε ότι ένα topic Μπορεί να κάνει την διαφορά Τα σέβη μου Κυριοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.