fidakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα! Έχω ενα laptop HP καινούργιο 3 μηνών! Μέχρι χθές είχα ήχο στο laptop μου κανονικά. Μου έβγαλε χθες ενα εικονίδιο οτι υπάρχουν καινούργιες ενημερώσεις! κ έτσι πέρασα το service pack 2 για vista. Απο τότε σταμάτησε να έχει ήχο ο υπολογιστής μου.. Δεν έχω ιδέα πως να τον κσανενεργοποιήσω! Τώρα έβγαλα το service pack to 2 απο την απεγκατάσταση μήπως επανέλθει ο ήχος αλλα τπτ! Παρακαλώ για την βοήθειά σας κ οσο μπορειτε να ειναι λεπτομερεις μην κανω καμια μπαρουφα ! Ευχαριστω.
Hirundo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε να περάσεις ξανά τους audio drivers.
fidakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 δεν μπορώ γιατι δεν μου έδωσαν κανενα dvd! Μονο του τις έκανε τις εγκαταστάσεις το laptop τα εχει στον σκλιρο του σε έναν φάκελο recovery!!
Hirundo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δες αν μπορείς να τους κατεβάσεις από το site της εταιρείας.Ξέρεις μήπως τι τσιπάκι έχεις?(π.χ. realtek) Πηγαίνεις στο start ->control panel -> device manager ->sound,video and game controllers
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Τρέξε ένα cpu-z ή ένα Everest για να δεις μοντέλο μητρικής ή κατευθείαν το μοντέλο της κάρτας ήχου.
guardianx71 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Kατεβάζεις από το site της HP τους (τελευταίους) drivers που έχει για το μοντέλο σου και τελείωσες. Γνωστό πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.