fotini22285 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 HEEEELP!!!!!!Καλημέρα!!!!! Παιδια έχω θέμα... Παρήγγειλα κάτι από Αμερική την περασμένη Παρασκευή, τη Δευτέρα με πήρε η fedex να με ρωτήσει αν έχω δικό μου εκτελωνιστή (φυσικά δεν έχω) για να εκτελωνήσουν την παραγγελία. Χθες μου στείλαν το κόστος του εκτελωνισμου που ειναι παραπάνω από το κόστος αγοράς κ τωρα δεν ξέρω τι να κάνω. Το site από όπου παρήγγειλα λέει οτι σε περίπτωση άρνησης παραλαβής λόγω του κόστους του τελωνείου, τα χρεώνουν όλα σ΄αυτους κ αν ξαναπαραγγείλεις πρέπει να εξοφλήσεις τις προηγούμενες χρεώσεις (εξοδα μεταφοράς από και προς αυτούς κ εκτελωνισμο). Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν πρώτον, μπορώ, να ακυρώσω την παραγγελία χωρίσ να χρεώσουν την αγορά στην πιστωτική μου και δεύτερον, αν αρνηθώ να πάρω τα προιόντα λόγω εκτελωνισμού η αξία της αγοράς αφαιρείται απο την πιστωτικη?
isay Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 HEEEELP!!!!!!Καλημέρα!!!!! Παιδια έχω θέμα... Παρήγγειλα κάτι από Αμερική την περασμένη Παρασκευή, τη Δευτέρα με πήρε η fedex να με ρωτήσει αν έχω δικό μου εκτελωνιστή (φυσικά δεν έχω) για να εκτελωνήσουν την παραγγελία. Χθες μου στείλαν το κόστος του εκτελωνισμου που ειναι παραπάνω από το κόστος αγοράς κ τωρα δεν ξέρω τι να κάνω. Το site από όπου παρήγγειλα λέει οτι σε περίπτωση άρνησης παραλαβής λόγω του κόστους του τελωνείου, τα χρεώνουν όλα σ΄αυτους κ αν ξαναπαραγγείλεις πρέπει να εξοφλήσεις τις προηγούμενες χρεώσεις (εξοδα μεταφοράς από και προς αυτούς κ εκτελωνισμο). Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν πρώτον, μπορώ, να ακυρώσω την παραγγελία χωρίσ να χρεώσουν την αγορά στην πιστωτική μου και δεύτερον, αν αρνηθώ να πάρω τα προιόντα λόγω εκτελωνισμού η αξία της αγοράς αφαιρείται απο την πιστωτικη? Πρωτον χρησιμοποίησε την αναζητηση. Υπαρχουν πολλά posts για το τελωνείο. Με ποια αιτιολογια θα ζητησεις ακύρωση και επιστροφη του προϊόντος; Δεν ήταν αυτο που ζητησες; Ήταν σπασμένο; Ήσουν άτυχη και σε τσιμπήσανε στο τελωνείο (που είναι νόμιμο). Είτε πληρωνεις, είτε χανεις τα λεφτα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.