Προς το περιεχόμενο

Link για δωρεάν SEO ιστοσελίδων

GreenSt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα αυτόν τον σύνδεσμο που προσφέρει δωρεάν αξιολόγηση ιστοσελίδων.Μπείτε στο http://www.e-factor.gr, Πηγαίνετε στο ΤΑΒ seo ιστοσελίδας, που βρίσκεται κάτω δεξιά και συμπληρώστε απλά το url της ιστοσελίδας σας και το ονοματεπώνυμο σας. Σας αποστέλλεται email με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του seo της ιστοσελίδας σας. Δλδ το πόσο καλά αποδίδει και πως αξιολογείτε από τις μηχανές αναζήτησης.

Δημοσ.

Εγω εκανα μια δοκιμη και μου φανηκε ενδιαφερων, λογικα αν κρινω απο το αποτελεσμα μου φανηκε οτι εγινε απο ομαδα η αξιολογηση.

Δημοσ.
Βρήκα αυτόν τον σύνδεσμο που προσφέρει δωρεάν αξιολόγηση ιστοσελίδων...

Πολύ μου αρέσουν οι εκφράσεις του τύπου:

-Βρήκα τυχαία αυτό...

-Ανακάλυψα εκείνο..

-Μου στείλανε το link ...

και άλλα τέτοια κρυφοπο.ταν...κα

Ρε GreenSt αν θες πελάτες, δήλωσε το με επαγγελματισμό. Γράψε:

ΠροσφέρουΜΕ δωρεάν αξιολόγηση ιστοσελίδων SEO...

Δημοσ.
Πολύ μου αρέσουν οι εκφράσεις του τύπου:

-Βρήκα τυχαία αυτό...

-Ανακάλυψα εκείνο..

-Μου στείλανε το link ...

και άλλα τέτοια κρυφοπο.ταν...κα

Ρε GreenSt αν θες πελάτες, δήλωσε το με επαγγελματισμό. Γράψε:

ΠροσφέρουΜΕ δωρεάν αξιολόγηση ιστοσελίδων SEO...

Εχεις δίκιο σε αυτό. Το έγραψα στα γρήγορα. Πάντως για να ξεκαθαρίσουμε κάτι η αξιολόγηση προσφέρετε ΔΩΡΕΑΝ. Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση spam. Μπορείς να ρωτήσεις και όσους χρήστες υπέβαλαν αιτήσεις.

Η αξιολόγηση γίνεται από ομάδα, χρησιμοποιούνται εργαλεία της Microsoft, Google, Yahoo Κοκ.

Σκοπός είναι να βοηθήσουμε και όσους δεν μπορούν να πληρώσουν για SEO. Για τον λόγο αυτό παρακολουθώ αυτό το τόπικ και όπως θα δεις συμβουλή έχω δώσει και σε άλλον χρήστη σε άλλο τοπικ, επίσης ΔΩΡΕΑΝ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...