Andreas2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ποιοι είστε έτσι στον κόσμο σας(αν και είμαι άσπεργκερς εγώ)λάτρεις της φύσης;;;Εννοώ να περιπλιανοσασται στη φύση στο κόσμο σας να μαζεύεται άγρια μανιτάρια,να ακούτε στα headphones μουσική στυλ eno ή boards of canada ή sigur ros,να χάνεσται σε δάση όπως τον Χάνσελ και να έχετε μια παιδική αθωότητα...
gf030 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Παντως φυση και headphones και (παπαρο)μουσικη δεν παιζει. Με την καμια.
freedubus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εννοώ να περιπλιανοσασται στη φύση στο κόσμο σας να μαζεύεται άγρια μανιτάρια,να ακούτε στα headphones μουσική στυλ eno ή boards of canada ή sigur ros,να χάνεσται σε δάση όπως τον Χάνσελ και να έχετε μια παιδική αθωότητα... 'Ασπεργκερς το λέμε τώρα; Εγώ το λέω "φάκην φόρεστ σρούμ τρίπιν"
Dark_son20 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 μανιτάρια και μουσική σε δάσος ναι τώρα κατά πόσο έχει σχέση με φυσιολατρία...αν το πας δρυιδικα ...ναι
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Andreas2 καλή φάση αυτό που περιγράφεις. Ανάλογα πως τη βρίσκει κανένας. Όταν λες "μανιτάρια" ποια ακριβώς εννοείς; Μαζί με τη λατρεία της φύσης παίζουν και διάφορα προϊόντα της;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.