SocialNetUsr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 δίλημμα μεταξύ 2 φορητών Toshiba...... (είχα ζητήσει και παλιότερα βοήθεια για επιλογή φορητού αλλά τα έφαγα τα λεφτά!!) Οι μονομάχοι είναι ο NOTEBOOK TOSHIBA SATELLITE P300-26L και ο Toshiba Satellite A500-132 Plus. Στα χαρακτηριστικά που διαφέρουν είναι στην οθόνη, στον δίσκο και στο βάρος. Εχθές τα είδα και τα 2 στο πλαίσιο και μπορώ να πω ότι αν και μου άρεσε ο Α500 χαλάστηκα στην ανάλυση που έχει. Οπότε εδώ θέλω να μου πείτε την γνώμη σας ή αν έχετε να προτείνεται κάτι αντίστοιχο. Για την ιστορία, ο φορητός θα είναι Desktop replacement, θα τρέχει ταυτόχρονα 2 virtual machines και γενικά θέλω κάτι γρήγορο γιατί το Pc που έχω είναι ένας Athlon XP 1800+ από το 2001 Αυτά. αν και δεν βλέπω συμμετοχή θα αναφέρω ότι το P300 πριν το ακουμπήσεις έχει αποκτήσει μια δαχτυλιά!!!! Πολύ glossy το άτιμο.....
basilis5 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 εφοσον θες να αντικαταστησεις τον σταθερο σου και δεδομενου οτι δεν θα εχει συχνες μεταφορες η 17ρα οθονη κρινω ειναι πιο συνετη επιλογη. επειδη εχω λαπτοπ της ιδιας σειρας να σου πω πως ειναι εξαιρετικης ποιοτητας κατασκευης,τα πλαστικα σου σε σχεση με αλλο ενα α200 που εχω ειναι σαφως ανωτερα ,οι δαχτυλιες ειναι εκνευριστικες,αλλα τι να κανεις..εχει πολυ καλη θερμικη συμπεριφορα (με amd) και η οθονη του επισης ειναι πολυ καλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.