anti Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Είναι ένας χάρτης της περιοχής των Ζαγορίου. Περιλαμβάνει μερικά από αυτά που μπορεί ο επισκέπτης να δει στη περιοχή. Επίσης υπάρχουν προτεινόμενες διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσει για να φτάσει στον προορισμό του σύντομα, καθώς αναγράφεται και ο χρόνος και ο μέσος όρος της ταχύτητας που μπορεί να κινείται, ανα τμήμα. Είναι για προσωπική χρήση και σκοπό εχει να με βοηθήσει στην πλοήγηση στη περιοχή σε συνδιασμό με το Destinator. Επειδή πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο, έπρεπε οπωσδήποτε να το μοιραστώ μαζί σας. Σίγουρα είναι ελλιπές, αλλά λάβετε υπόψη ότι δεν έχω πάει ακόμα.Θα ήθελα να προσθέσω και μια ακόμη κατηγοριοποίηση σχετικά με το τι προσφέρει η κάθε περιοχή, αλλά αυτό μάλλον θα γίνει αν βρω χρόνο μετα την επίσκεψη μου. ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ.kmz.zip
avpap75 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ονειρικό μέρος. πραγματικά. Όποιος πάει θα το θυμάται για χρόνια. Θα τσεκάρω πάντως το αρχειάκι και θα σου πώ.
mgklivisi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Anti γειά σου είμαι νέο μέλος. Πολύ καλή δουλειά. Αυτό τον καιρό δημιουργώ και εγώ ένα χάρτη στο google Maps για τα Ζαγοροχώρια αλλά για να πάω τέλος απριλίου αλλά και για τα Μοναστήρια των Μετεώρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα