Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ναι βρε αλλα οπως εσυ λες πχ οτι για το gaming ειναι συμβιβασμος, το ιδιο θα μπορουσα να σου πω κι εγω για τις ταινιες οπου ξενερωνω να βλεπω τη μιση οθονη μου πανω κατω μαυρη. Δε φχαριστιεμαι την ταινια με τιποτε. Οποτε δικοπο μαχαιρι, και ειδικα για τον τοπικ σταρτερ που τη θελει και για gaming και για ταινιες. Εμενα παλι οι μπαρες δε μου κανουν τιποτα... Σα να μην υπαρχουν. Ή ξερω γω σα να ειναι προεκταση του bezel της οθονης. Σιγα. Απλα αν ειναι ΠΟΛΥ μακροστενη μια ταινια, τη μεγενθυνω λιγο. Ναι ξερω, ετσι χανω λιγο απο τα πλάγια, αλλα δεν υπαρχει προβλημα.
gilardino Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 εμεις που εχουμε 1920χ1080 ν αυτοκτονησουμε ή εχουμε δικαιωμα στη ζωη;
ultraxmode Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 εμεις που εχουμε 1920χ1080 ν αυτοκτονησουμε ή εχουμε δικαιωμα στη ζωη; Αυτοκτονίααααα!!Τί να την κάνεις τη ζωή αν δεν έχεις αυτά τα 120 pixels κάθετα στην οθόνη σου??? Αυτοκτονίαααα...
euklidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Η 1920χ1080 ειναι παρα πολυ ξεκουραστη. Απλα θελει να την συνηθησεις. Οταν συνηθησεις ομως βλεπεις οτι εχεις καλυτερα αποτελεσματα
GGKING Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Οποτε πηγαινω βουρ για την LG!Eλπιζω να την προλαβω σε καμια βδομαδα!Το pixelακι δεν ειναι τραγικο ειναι τραγικα σπαστικο οποτε εχει μαυρο στο συγκεκριμενο σημειο! Μαυρες μπαρες δεν με πολυ νοιαζουν ουτος η αλλος ποιο πολυ για gaming προοριζεται! Για αυτην εδω http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2323&v_Item=8537 σε σχεση με την LG καμια γνωμη γιατι την ειδα πριν απο λιγο αν και με χαλανε καμερα&ηχεια Tώρα που έδειξες και το συγκεκριμένο μαγαζί στο λινκ..περιμένω αυριο την οθονη μου να μου έρθει, γενικα έχουν καλό after sale service είχα αγοράσει ένα pc απο εκεί το 2003 και πάει ακόμα.. το θέμα είναι οτι στα μέσα μου καηκε η motherboard και μου τη φτιάξανε κατι είχανε κάνει σε ένα πυκνωτή το είδα το πήγα πίσω και μου αλλάξανε τη motherboard χωρίς συζήτηση. Κρίμα για το pixel είναι όντως σπαστικο ειδικά αν η οθόνη είναι του κουτιού.Μακάρι να είχαν όλα τα μαγαζιά DOA 7 ημερών.... και καμένο pixel να έχεις αν δε το καλύπτουν τους λες οτι δε τη γουστάρεις την οθόνη και την παίρνουν πίσω... Γενικός πρέπει να προτιμάμε οθόνες με εγγύηση 0 καμμένα pixels αυτο δειχνει οτι η εταιρεια το ελεγχει διεξοδικά το θέμα αυτό είναι προσεχτική.. και είναι σα να σου λέει οτι η οθόνη πρέπει να είναι τέλεια, αν δεν είναι φέρτη πίσω το καμένο pixel είναι ψεγάδι και μου αρέσει αυτή η πολιτική.Και να σου πω και το ακραίο με τα pixel ...κινητό samsung με 9 καμένα pixelsss...έλεος.η Samsung γιατι δε δείνει 0 καμενα pixels είχε βουίξει ο τόπος τότε με αυτο το κινητό.Και για τις οθόνες έχω ακούσει για καμένα Pixels, σε αρκετες samsung. Πάντως όσον αφορά τα περιθώρια που φένονται πάνω κάτω στην οθόνη δεν είναι πρόβλημα για την ταινία εμένα προσωπικά δε με ενοχλούν. Στο kmplayer που χρησιμοποιώ μπορείς να το ρυθμίσεις με ctrl+num2 h num8 του βάζεις HDTV mode γεμίζει όλη η οθόνη ουτε τα δείχνει μακρόστενα ούτε τίποτα η cinemascope και τα δείχνει μιά χαρα. Τώρα για 1920χ1200 οθόνη να πω την αλήθεια δε θα την προτιμουσα τόσο WIDE .. θα ήθελα γενικα να δώσουν λίγο μήκος παραπάνω Συγνώμη αν βγήκα και off topic
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μα η 1920x1200 ειναι ΛΙΓΟΤΕΡΟ wide απο τις x1080. (επειδη λες για τις 1200 οτι δε θα τις προτιμουσες "τοσο wide"). PS: Ψοφος σε ολους με x1080
GGKING Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μα η 1920x1200 ειναι ΛΙΓΟΤΕΡΟ wide απο τις x1080. (επειδη λες για τις 1200 οτι δε θα τις προτιμουσες "τοσο wide").PS: Ψοφος σε ολους με x1080 Έχεις δίκιο φίλτατε συνονόματε λάθος μου εχει περισσότερο μήκος... άλλωστε όλες έχουν καποιο ελάτωμα καμία δεν ειναι τέλεια :-D
pournaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ολα ειναι θεμα γουστου, και για αυτο υπαρχουν και τοσες επιλογες. Εγω παντως θα προτιμησω την επομενη μου οθονη να την παρω σε οσο πιο wide γινεται (για την ωρα εχω wide μονο στο λαπτοπ), ακομη και για τα παιγνιδια μου, επαιξα gta4, L2,EVE, AION σε 1080 (σε οθονη φιλου) και δεν ειδα οτι μου ελειπε κατι, αντιθετα το οτι εβλεπα πολυ μικροτερες μπαρες σε μια ταινια (οι πιο πολλες ειναι πιο μακροστενες απο 16:9) ηταν αυτο που μου αρεσε πιο πολυ. Και κακα τα ψεμματα, οσες αλχημειες και να σου κανουν τα vsplayer, kmplayer κλπ, μια ταινια μακροστενη απο 16:9 να στη δειξουν σωστα σε μια 4:3 ειναι αδυνατον. Ειτε θα σου τραβηξει το καθετο, ειτε θα την αφησει και θα κοψει τα εχτρα δεξια αεριστερα, ειτε θα κανει μαγειρεμα και με τα 2. Παντω ολοκληρο το καδρο δεν θα το δεις.
ultraxmode Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ολα ειναι θεμα γουστου, και για αυτο υπαρχουν και τοσες επιλογες.Εγω παντως θα προτιμησω την επομενη μου οθονη να την παρω σε οσο πιο wide γινεται (για την ωρα εχω wide μονο στο λαπτοπ), ακομη και για τα παιγνιδια μου, επαιξα gta4, L2,EVE, AION σε 1080 (σε οθονη φιλου) και δεν ειδα οτι μου ελειπε κατι, αντιθετα το οτι εβλεπα πολυ μικροτερες μπαρες σε μια ταινια (οι πιο πολλες ειναι πιο μακροστενες απο 16:9) ηταν αυτο που μου αρεσε πιο πολυ. Και κακα τα ψεμματα, οσες αλχημειες και να σου κανουν τα vsplayer, kmplayer κλπ, μια ταινια μακροστενη απο 16:9 να στη δειξουν σωστα σε μια 4:3 ειναι αδυνατον. Ειτε θα σου τραβηξει το καθετο, ειτε θα την αφησει και θα κοψει τα εχτρα δεξια αεριστερα, ειτε θα κανει μαγειρεμα και με τα 2. Παντω ολοκληρο το καδρο δεν θα το δεις. Τί υλικό έβλεπες χωρίς μπάρες?...
ultraxmode Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ναι βρε αλλα οπως εσυ λες πχ οτι για το gaming ειναι συμβιβασμος, το ιδιο θα μπορουσα να σου πω κι εγω για τις ταινιες οπου ξενερωνω να βλεπω τη μιση οθονη μου πανω κατω μαυρη. Δε φχαριστιεμαι την ταινια με τιποτε. Οποτε δικοπο μαχαιρι, και ειδικα για τον τοπικ σταρτερ που τη θελει και για gaming και για ταινιες. Eδώ.. εκτός κ αν εγώ δεν κατάλαβα καλά.. οπότε ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη αν ισχύει κάτι τέτοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.