F33L Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 .............. ελαβα και εγω το ιδιο έγγραφο .. το οποιο νομιζω δεν σημαινει αυτο που γραφεις παραπανω.. αλλα το οτι πρεπει να κανουμε κιαλλη κινηση.. καποιος άλλος μια μεταφραση? μαμω την ελλαδα μου μεσα.. ακομα στον 18ο αιωνα ζουμε νομιζω
pagour3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Το έγγραφο απευθύνεται στην e-gate και απλώς κοινοποιείται σε εμάς τους καταγγέλλοντες καταναλωτές. Η γενική γραμματεία καταναλωτή ζητά στην ουσία από την εταιρεία να απαντήσει εγγράφως εντός 10 ημερών ποια είναι η θέση της. Το μόνο που μπορούμε, λοιπόν, να κάνουμε είναι να περιμένουμε.
arxaggelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ένα αρκετά θετικό της υπόθεσης έιναι ότι οι καταγγελίες ελήφθησαν υπόψη, και δεν χρησιμοποιήθηκαν για σουβέρ, όπως θα συνέβαινε παλαιότερα
F33L Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 χαιρομαι παιδες! ευχαριστω για την διευκρίνιση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:25 ---------- και εγω ελαβα το ιδιο εγγραφο για καταγγελια στον κωτσοβολο για μη παραδοση παραγγελιας Toshiba Satellite L300-22L T3400 399,00 €.Το μοντελο αυτο εχει σταματησει.τι θα κανουν?πως θα με αποζημιωσουν? σε ειδος (χαχαχαχα) ελα περα απο την πλακα λογικα καποια προσφορα θα σου κανουν αλλη..
F33L Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Σημερα,ελαβα ενα εγραφο απο το υπουργειο αναπτυξης, μετα απο καταγελια που ειχα κανει!Μεσα σε 30 μερες απο τη παραγγελια πρεπει να μου στειλουν το προτζεκτορα! Αυριο κλεινουμε 10 μερες και ουτε φωνη & ακροαση οι τυπαδες.. αντε να δουμε τι θα δουμε..
pagour3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Επειδή μάλλον μας ξέχασαν, έστειλα σήμερα e-mail τόσο στο ΙΝΚΑ, όσο και στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ζητώντας πληροφορίες για την πορεία των ενεργειών τους. Οψόμεθα...
yiannis_1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Για κάποια άλλη <<προσφορά>> του συγκεκριμένου μπακάλικου είχα στείλει την παρακάτω καταγγελία στο ΙΝΚΑ. Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009 αγόρασα απο το ηλεκτρονικό κατάστημα της E-GATE Ε.Π.Ε. δυο τεμάχια απο το προίον - WD 2,5'' ATA 320GB 5400 8MB WD3200BEVE - το οποίο εμφανιζόταν στην σελίδα του καταστήματος ως άμεσα διαθέσιμο.Η ηλεκτρονική σελίδα του καταστήματος μου έστειλε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας το παραστατικό οπως φαίνεται στο συννημένο (e-gate). Την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έλαβα ενα νεό email απο την εταιρεία (που επίσης επισυνάπτω -egate2) που με ειδοποιούσε πως δεν υπήρχε απόθεμα στο συγκεκριμένο προϊον. Παρόλα αυτά στο site της εταιρείας το προϊον ήταν διαθέσιμο απλά με ακριβότερη τιμή. Έπειτα απο επικοινωνία μου με το κατάστημα στις 14 Νοεμβρίου ζητώ νέα ενημέρωση για την αρχική παραγγελία αφου πλέον το προϊον ηταν διαθέσιμο. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος με ενημερώνουν πως όντος το προιόν υπάρχει και ότι η παραγγελία θα ολοκληρωθεί. Επειτα απο λίγη ώρα μου ξανατηλεφωνούν και με ενημερώνουν πως το προϊόν ναι μεν υπάρχει αλλά θα με χρεώσουν με την νέα κατά 60 ευρό ακριβότερη τιμή. Εγω επιμένοντας, τους εξηγώ ότι τα προϊόντα εχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά με την μέθοδο της αντικαταβολής στις 7 - 11 - 2009 στην τιμή των 93 ευρό και οχι των 150. Στις 18-11-2009 με καθυστέρηση περίπου 10 ημερών απο την αρχική παραγγελία υπάλληλος του e-gate με πληροφορεί να παραλάβω τα προϊόντα απο το μεταφορέα. Στην ερώτησή μου για την τιμή ο υπάλληλος μου απαντά την νέα ακριβότερη τιμή των 150 ευρό στην οποία ουδέποτε παράγγειλα τα δυο προϊόντα... Τελικά τα προϊόντα ποτέ δεν φτάσανε στα χέρια μου... Πιστεύω πως πρόκειτε για περίπτωση εξαπάτησης αφού η εταιρεία δεν φάνηκε διατεθειμένη καμία στιγμή να δώσει τα προϊόντα στην αναγραφόμενη τιμή στον δυκτιακό τόπο της http://www.e-gate.gr. Επίσης ισχυρίστηκε μη διαθεσιμότητα ενω στην πραγματικότητα συνέχισε να πουλά το προϊόν σε μεγαλύτερη τιμή αφου έτσι έκρινε πως ηταν προς το συμφέρον της. Ενοχλήθηκα αρκετές φορές απο το προσωπικό της εταιρείας το οποίο αφού κατάλαβε πως δεν πρόκειτε να αγοράσω ακριβότερα απο ότι έπρεπε το προϊόν, με καλούσε γα να με ενημερώσει πως κάτι λάθος είχε γίνει, λάθος που θα επιβαρύνει εμένα. Τέλος για να ολοκληρώσω την παραγγελία έπρεπε να εγγραφώ member στο site της e-gate και να δώσω ηλεκτρονικά στοιχεία και στοιχεία διευθύνσεως γινόμενος πιθανός διαφημιστικός στόχος σε μια εταιρεία η οποία καμιά φερεγγυότητα δεν έδειξε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους πελατες της. Ζητώ την διαγραφή του email και των προσωπικών μου στοιχείων απο το αρχείο πελατών της εταιρείας και την ολοκλήρωση της παραγγελίας στην τιμή την οποία κόπηκε το αρχικό παραστατικό. Δεν μου ήρθε καμία απάντηση ούτε απο το INKA ούτε απο το egate...
F33L Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Για κάποια άλλη <<προσφορά>> του συγκεκριμένου μπακάλικου είχα στείλει την παρακάτω καταγγελία στο ΙΝΚΑ. Δεν μου ήρθε καμία απάντηση ούτε απο το INKA ούτε απο το egate... σε ευχαριστουμε που το ποσταρες μονο και μονο για να βλεπουν οι καταναλωτές.. Στην τελικοι αυτοι ειναι οι ανωτεροι δικαστες.. Ωστε το χουν ξανακανει τα λαμογια ε??
gregdel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Πάντως για το ΠΛΑΙΣΙΟ πριν αρκετά χρόνια (πρέπει να είναι 4 περίπου) είχε συμβεί το εξής: Είχαν στο site τους ένα κυριλέ laptop της Fulitsu-Siemens (Lifebook) με 1219€(?) (+ΦΠΑ... νομίζω τότε επιτρεπόταν ακόμα να βάζουν τις τιμές ανευ ΦΠΑ). Επειδή είδα καλό χτυπάω και στην amazon και σε κανα site του εξωτερικού και μου βγαίνουν τιμές πάνω από 2500€!!!! Τα χαρακτηριστικά του τότε ήταν εξαιρετικά (3χρ. εγγύηση, λεπτό, 1,8GHz, κάρτα οθόνης δική του, XP Pro, κλπ)... οπότε το βάζω παραγγελία αργά το βράδυ. Το πρωί το βλέπω στο site τους 2700€+ΦΠΑ!!!!!!!!!!!!! Με παίρνουν τηλ. και μου λένε ότι ΟΚ η παραγγελία στα 3186€ (ΦΠΑ νομίζω ήταν 18%). Τους απαντώ ότι η παραγγελία μπήκε στα 1219+ΦΠΑ. Με παίρνουν μετά από λίγο ξανά τηλ., παραδέχονται το λάθος τους και μου λένε ότι θα μου το στείλουν στην τιμή που παρήγγειλα!!!! Την επόμενη έλαβα ένα τέλειο laptop με τιμολόγιο που είχε έκπτωση 55% περίπου!!!!!!!!! Ήμουνα πελάτης τους βέβαια, αλλά από τότε δεν με έχασαν ποτέ! (όχι σε desktop Η/Υ βέβαια γιατί δεν τους εμπιστεύομαι!)
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Πριν αρκετα χρονια μπορει το Πλαισιο να ειχε αλλη πολιτικη (δεν θελω να σε αμφισβητισω αν και μου φαινεται απιστευτο με αυτα που μου εχουν κανει. - Μαλιστα μια φορα για ενα παρομοιο λαθος σαν το δικο σου αλλα για 110 ευρω αντι για 102 μου εκαναν και χαρη με τον υπαλληλο τους στην πορτα μου πριν 2 χρονια). Τωρα μας εχει γραμμενους ΚΑΙ τους πελατες του! Πολλα και επαναλαμβανομενα τα παραδειγματα τον τελευταιο καιρο!! Εντελως παρελθον οσα ειπες και εζησες! Το εχω διαγραψει προσωπικα εδω και 6 μηνες! Για να καταλαβετε με "εστειλε πισω" στο eshop που τους ειχα βρισει λιγο πριν μου κανει το πλαισιο τις απανωτες... πousties! (Αν δεν βρω κατι δλδ στους ενναλακτικους μονο, θα το παρω απο το eshop για να μην παρερμηνευθω!)
F33L Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 να σας ρωτησω κατι? γραφει πουθενα πλαισιο το thread?? διωτι εγω νομιζω οχι.. υ.γ ματριξ προβλημα σου, εγω το πλαισιο εμπιστευομαι και δεν μπορω να πω το ιδιο για το ε-σοπ
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Τον πληθυντικο δεν καταλαβα. Δεν βλεπεις οτι γινεται προσπαθεια εκμεταλευσης του θεματος (ισως απο "χαζομαρα" δεν λεω οτι ειναι επιληψιμο σιγουρα) Τι να πει κανεις... Edit "Προβλημα μου".. Ωραια μιλας... Εγω δεν εμπιστευομαι κανεναν απο τους 2 που λες, δικο σου προβλημα ειναι που εμπιστευεσαι το Πλαισιο. Καποια στιγμη θα μαθεις απο τα λαθη σου. Να λοιπον γιατι απαντησες ετσι πανω πανω... Λυπαμαι αν σου θιξαμε κατι αλλα ετσι ειναι.-
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Να πω και την γνωμη μου επι της ουσιας που ισχυει για τις περισσοτερες περιπτωσεις λαθων. Εγω παντως απο το e-gate εχω μυριστει λαθος και τσακ μπαμ πηρα δισκο εξωτερικο στην ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ πριν 2 χρονια και πιο μετα 1-2 ακομα πραγματακια που ηταν στην καλυτερη τιμη της αγορας. Αν καποια λαθη καιγονται οταν βγαινουν στη δημοσιοτητα αναζητηστε την ευθυνη σας. Το εχω ξαναπει και πριν λιγους μηνες αλλα κανεις δεν καταλαβε... Και τους διαφημιζετε οταν δημοσιοποιητε ενα "λαθος" και περιμενετε να παρετε αφου πεφτουν ολοι σαν τις μυγες 100-200 ατομα με λαθος ή "λαθος" τιμη... Πηγαιντε μολις μυριστητε κατι παρτε το (γιατι δεν μπορουν να μην σας το δωσουν) και επιπλεον καμια διαφημιση δεν θα γινει. Αν ειναι μουφα λαθος δεν το ξανακανουν...
thes Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Συγνώμη που "ξεθάβω" το θέμα, αλλά μόλις τώρα διάβασα τα τελευταία posts, για να απαντήσω ...συγνώμη που δημιούργησα τις προϋποθέσεις για να αναστατωθούν κάποιοι. Απλά, βλέποντας την τιμή για το projectorάκι εκείνο το βράδυ, ήθελα να ενημερώσω και τους υπόλοιπους. Αυτή εξάλλου δεν είναι η λογική των "προσφορών"; Αλλιώς ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτού του τμήματος του forum; Εξάλλου, δεν είναι υποχρεωτικό κάποιος να πάει να αγοράσει ό,τι αναφέρει κάποιος άλλος. Ο σκοπός (από ό,τι έχω καταλάβει) είναι να λέμε γράφουμε για τις όποιες καλές προτάσεις, ώστε να ωφελούμαστε όλοι, κι όχι να τις κρατάμε για τον εαυτό μας. Αν τα λέω λάθος διορθώστε με, να πληροφορηθώ κι εγώ το σωστό. Νέος είμαι στο forum (παλιός ως αναγνώστης βέβαια) θα μάθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.