pagour3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Επειδή έλαβα και εγώ το μήνυμα πως: "Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθει επιτυχώς αλλά δεν υπάρχει απόθεμα αυτή τη στιγμη διαθέσιμο." μόλις υπέβαλα καταγγελία τόσο στο ΙΝΚΑ, όσο και στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Θα συμβούλευα όλους όσοι θίγονται να υποβάλουν καταγγελία το συντομότερο. Ας τους δείξουμε επιτέλους ότι και εμείς οι καταναλωτές έχουμε δύναμη. -Η ισχύς εν τη ενώσει -
F33L Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 τελικα ουτε ενας δεν το ελαβε ετσι δεν ειναι? ξεθαβω για να σιγουρευτω.. εγω παντως δεν..
thes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Και όσο το είδατε εσείς, άλλο τόσο το είδα κι εγώ...
arxaggelos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πάνω που αναρωτιόμουν και έλεγα να το ξεθάψω εγώ. Φυσικά δεν περίμενα ότι θα το έχει πάρει κανείς. Και τσην τελική, όπως είπα και σε άλλο ποστ, είναι άσχημο αλλά πιό τίμιο αυτό που κάνει το πλαίσιο, που σου λεει σορι κάναμε λάθος μην το περιμένεις, παρά να σε περνάνε για στόκο, και καλά "δώσαμε όσα είχαμε". Με τόσα μαγαζιά και τόσα φόρουμ να σε βρωμίσουν, μιλάμε για epic θράσος
_eLpiS_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Σημερα,ελαβα ενα εγραφο απο το υπουργειο αναπτυξης, μετα απο καταγελια που ειχα κανει! Μεσα σε 30 μερες απο τη παραγγελια πρεπει να μου στειλουν το προτζεκτορα!
katcos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Σημερα,ελαβα ενα εγραφο απο το υπουργειο αναπτυξης, μετα απο καταγελια που ειχα κανει!Μεσα σε 30 μερες απο τη παραγγελια πρεπει να μου στειλουν το προτζεκτορα! Μπράβο σου ! Κράτα μας ενήμερους για την εξέλιξη . Τι ακριβώς λέει το έγγραφο ;
BELL Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω από δω και πέρα πρέπει να ανοίξει ένα νήμα με πατατιές eshop καταστημάτων, για να μαζεύονται οι καταγγελίες άμεσα
snowPrincess Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Σημερα,ελαβα ενα εγραφο απο το υπουργειο αναπτυξης, μετα απο καταγελια που ειχα κανει!Μεσα σε 30 μερες απο τη παραγγελια πρεπει να μου στειλουν το προτζεκτορα! Μπράβο σου! Είσαι η ελπίδα μας...
christos.p25 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 .............. φίλε, όπως το κατάλαβα εγώ το έγγραφο, απλά έχεις το δικαίωμα αν δεν σου φέρουν το προϊόν μέσα σε 30 μέρες, να αρνηθείς να το πάρεις. Δεν βλέπω να γράφει πουθενά ότι είναι υποχρεωμένοι να σου στείλουν το προϊόν που αγόρασες. Μακάρι να κάνω λάθος.
deadp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 φίλε, όπως το κατάλαβα εγώ το έγγραφο, απλά έχεις το δικαίωμα αν δεν σου φέρουν το προϊόν μέσα σε 30 μέρες, να αρνηθείς να το πάρεις. Δεν βλέπω να γράφει πουθενά ότι είναι υποχρεωμένοι να σου στείλουν το προϊόν που αγόρασες. Μακάρι να κάνω λάθος. Όντως, αυτό αναφέρει. Δεν αναφέρει πουθενά υποχρέωση του καταστήματος.
insi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 και εγω ελαβα το ιδιο εγγραφο για καταγγελια στον κωτσοβολο για μη παραδοση παραγγελιας Toshiba Satellite L300-22L T3400 399,00 €.Το μοντελο αυτο εχει σταματησει.τι θα κανουν?πως θα με αποζημιωσουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.