Προς το περιεχόμενο

BENQ MP515ST - 96 ευρώ

thes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή έλαβα και εγώ το μήνυμα πως:

"Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθει επιτυχώς αλλά δεν υπάρχει απόθεμα αυτή τη στιγμη διαθέσιμο." μόλις υπέβαλα καταγγελία τόσο στο ΙΝΚΑ, όσο και στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Θα συμβούλευα όλους όσοι θίγονται να υποβάλουν καταγγελία το συντομότερο.

Ας τους δείξουμε επιτέλους ότι και εμείς οι καταναλωτές έχουμε δύναμη.

-Η ισχύς εν τη ενώσει -

Δημοσ.

Πάνω που αναρωτιόμουν και έλεγα να το ξεθάψω εγώ. Φυσικά δεν περίμενα ότι θα το έχει πάρει κανείς. Και τσην τελική, όπως είπα και σε άλλο ποστ, είναι άσχημο αλλά πιό τίμιο αυτό που κάνει το πλαίσιο, που σου λεει σορι κάναμε λάθος μην το περιμένεις, παρά να σε περνάνε για στόκο, και καλά "δώσαμε όσα είχαμε". Με τόσα μαγαζιά και τόσα φόρουμ να σε βρωμίσουν, μιλάμε για epic θράσος

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σημερα,ελαβα ενα εγραφο απο το υπουργειο αναπτυξης, μετα απο καταγελια που ειχα κανει!

Μεσα σε 30 μερες απο τη παραγγελια πρεπει να μου στειλουν το προτζεκτορα!

Δημοσ.
Σημερα,ελαβα ενα εγραφο απο το υπουργειο αναπτυξης, μετα απο καταγελια που ειχα κανει!

Μπράβο σου !

Κράτα μας ενήμερους για την εξέλιξη .

Τι ακριβώς λέει το έγγραφο ;

Δημοσ.

Νομίζω από δω και πέρα πρέπει να ανοίξει ένα νήμα με πατατιές eshop καταστημάτων, για να μαζεύονται οι καταγγελίες άμεσα

Δημοσ.

Μπράβο σου! :-)

Είσαι η ελπίδα μας...

Δημοσ.
..............

φίλε, όπως το κατάλαβα εγώ το έγγραφο, απλά έχεις το δικαίωμα αν δεν σου φέρουν το προϊόν μέσα σε 30 μέρες, να αρνηθείς να το πάρεις. Δεν βλέπω να γράφει πουθενά ότι είναι υποχρεωμένοι να σου στείλουν το προϊόν που αγόρασες. Μακάρι να κάνω λάθος.

Δημοσ.
φίλε, όπως το κατάλαβα εγώ το έγγραφο, απλά έχεις το δικαίωμα αν δεν σου φέρουν το προϊόν μέσα σε 30 μέρες, να αρνηθείς να το πάρεις. Δεν βλέπω να γράφει πουθενά ότι είναι υποχρεωμένοι να σου στείλουν το προϊόν που αγόρασες. Μακάρι να κάνω λάθος.

Όντως, αυτό αναφέρει. Δεν αναφέρει πουθενά υποχρέωση του καταστήματος.

Δημοσ.

και εγω ελαβα το ιδιο εγγραφο για καταγγελια στον κωτσοβολο για μη παραδοση παραγγελιας Toshiba Satellite L300-22L T3400 399,00 €.Το μοντελο αυτο εχει σταματησει.τι θα κανουν?πως θα με αποζημιωσουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...