arxaggelos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μου ήρθε email που γράφει: "Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθει επιτυχώς αλλά δεν υπάρχει απόθεμα αυτή τη στιγμη διαθέσιμο." http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2963806&postcount=9
thes Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Και εννοείται ότι μέχρι να ανανεωθεί το skroutz βγαίνει κανονικά πρώτη-πρώτη η εν λόγω καταχώρηση. Πάντως έχω την εντύπωση ότι κράτησα screenshot με το "Άμεσα διαθέσιμο", την ώα της παραγγελίας. Προς το βραδάκι θα το κοιτάξω. Στο κάτω-κάτω τη γραφής, αν έχουν κάνει λάθος (ας πούμε ότι υπάρχει μία μικρή πιθανότητα και γιαυτή την περρίπτωση) προτιμότερο είναι να εκφραστούν ειλικρινά, παρά να αρχίζουν τις υπεκφυγές του τύπου "δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο".
arxaggelos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Και εννοείται ότι μέχρι να ανανεωθεί το skroutz βγαίνει κανονικά πρώτη-πρώτη η εν λόγω καταχώρηση.Πάντως έχω την εντύπωση ότι κράτησα screenshot με το "Άμεσα διαθέσιμο", την ώα της παραγγελίας. Προς το βραδάκι θα το κοιτάξω. Στο κάτω-κάτω τη γραφής, αν έχουν κάνει λάθος (ας πούμε ότι υπάρχει μία μικρή πιθανότητα και γιαυτή την περρίπτωση) προτιμότερο είναι να εκφραστούν ειλικρινά, παρά να αρχίζουν τις υπεκφυγές του τύπου "δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο". Σε εμένα εκφράστηκαν "τελείως ειλικρινά" όταν μου είπαν ότι η ένδειξη διαθεσιμότητας απλά κλαταρε από τις πολλές παραγγελίες και ήταν σφάλμα του συστήματος που το έδειχνε διαθέσιμο. Πιάσ'το αυγό και κούρευ'το
crmaris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 νομίζω ότι επειδή έχει παραγίνει το κακό τελευταία με τις δήθεν προσφορές πρέπει να αρχίσουμε τις καταγγελίες. Και εμένα μου είπαν ότι είχε μόνο 30 κομμάτια διαθέσιμα και ότι και καλά κλάταρε το σύστημα και άλλες τέτοιες μπαρούφες. Από την άλλη μου είπαν ότι είμουν ο 72ος στη σειρά που είχα κάνει παραγγελία. Καλά με 70 άτομα κλάταρε το σύστημα!!!
F33L Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Επειδή σύμφωνα με το κατάστημα δόθηκαν σε αυτήν την τιμή "σε όποιον πρόλαβε", περίπου 30 κομμάτια από ότι μου είπαν, όποιος τον πάρει ας ποστάρει γιατί με ξύνει το πληκτρολόγιό μου για καταγγελία. δεν νομιζω οτι πηρε η' θα παρει κανεις... αντι να παραδεχτουν το λαθος αρχισαν τα παραμυθια Οχι βεβαια, αλλα ποτε δεν ξερεις... οπως ειπες κι εσυ πιο πανω, με μια καταγγελια, και καμποσες καταδικαστικες αποφασεις (αν εβγαιναν), ολοι ολη μερα στα online καταστηματα θα τη βγαζαμε για τυχον λαθη ++ το ψηνω και εγω με πηρανε σημερα 9:30 να μου πουνε οτι τελειωσαν τα "προμο" και οτι δεν προλαβα.. και τους λεω.. καλα θα κανετε να μην δουλευετε τους πελατες.. και μου λεει ενταξει ευχαριστω.. νομίζω ότι επειδή έχει παραγίνει το κακό τελευταία με τις δήθεν προσφορές πρέπει να αρχίσουμε τις καταγγελίες. Και εμένα μου είπαν ότι είχε μόνο 30 κομμάτια διαθέσιμα και ότι και καλά κλάταρε το σύστημα και άλλες τέτοιες μπαρούφες. Από την άλλη μου είπαν ότι είμουν ο 72ος στη σειρά που είχα κάνει παραγγελία. Καλά με 70 άτομα κλάταρε το σύστημα!!! οποτε +1 Just tell me how and Where..
GeorgT. Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 μια βρεγμένη σανίδα κ να πατε απ εκει, μονο ετσι πιστεύω θα καταλάβουν μερικοί!
_eLpiS_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Παραγειλα χθες στις 1 το βραδυ. Μου στειλανε και μενα το ιδιο email. Πως κανω καταγγελια? οχι οτι θα κερδισω κατι, απλα για το γαμωτο.... Εχει παραγινει το ολο θεμα.
crmaris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.html παιδιά τελικά σε όλους μας το ίδιο παραμύθι είπαν. Παραπάνω είναι το link για τις καταγγελίες. Εγώ προσωπικά θα κάνω γιατί αρκετά έχει παραγίνει το κακό με αυτά τα μαγαζιά και τις δήθεν προσφορές τους. Ενημερωτικά να αναφέρω ότι όποτε έχω κάνει καταγγελία οι αρμόδιοι έχουν τρίξει τα δόντια στις εταιρίες και έχω δικαιωθεί. Όποιος θέλει ας κάνει.. Εγώ σας έδειξα τον τρόπο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:53 ---------- Παραγειλα χθες στις 1 το βραδυ.Μου στειλανε και μενα το ιδιο email. Πως κανω καταγγελια? οχι οτι θα κερδισω κατι, απλα για το γαμωτο.... Εχει παραγινει το ολο θεμα. Και εσύ λόγικα έπρεπε να το πάρεις αφού εμένα που είπε ο υπεύθυνος πωλήσεων ότι μέχρι τις 4:30 είχε 72 παραγγελίες, άρα στις 1 σιγά μην είχαν ξεπεραστεί οι 30 (τα 30 κομμάτια που έλεγε).
Da Fox Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Πως σας φάνηκε που εγώ πήγα και το πήρα . Το παράγγειλα εχτές το βραδυ και σήμερα το πρωί πήγα εκεί και το πήρα. Νταξή η τιμή δεν υπάρχει απλά, δεν ξέρω γιατί ήταν τόσο χαμηλή ούτε καν ρώτησα μόλις το πήρα έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια μην αλλάξουν γνώμη. Πεζή απλά να το ρίξαν τρελα για διαφήμιση η κάναν μαλακια και τώρα τα πληρώνουν ότι και να έγινε εγώ πάντως βγήκα κερδισμένος.
F33L Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Πως σας φάνηκε που εγώ πήγα και το πήρα . Το παράγγειλα εχτές το βραδυ και σήμερα το πρωί πήγα εκεί και το πήρα. Νταξή η τιμή δεν υπάρχει απλά, δεν ξέρω γιατί ήταν τόσο χαμηλή ούτε καν ρώτησα μόλις το πήρα έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια μην αλλάξουν γνώμη. Πεζή απλά να το ρίξαν τρελα για διαφήμιση η κάναν μαλακια και τώρα τα πληρώνουν ότι και να έγινε εγώ πάντως βγήκα κερδισμένος. το οτι ειναι το πρωτο σου ποστ εδω σημερα στο φορουμ με βαζει σε σκεψεις.. την καταγγελια δεν την γλιτωνετε (παω στοιχημα οτι και το Join date ειναι σημερινο) και για να μην ξεχνιομαστε το λινκ παλι http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.html
Da Fox Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 το οτι ειναι το πρωτο σου ποστ εδω σημερα στο φορουμ με βαζει σε σκεψεις.. την καταγγελια δεν την γλιτωνετε χαχαχα, κανε ότι θες φιλαράκο, απλά είχε γέλιο να διαβάζω τα post σας για αφτο απάντησα συνήθως δεν ποστάρω τυχαία το βρήκα το forum. Αν κανεις καταγγελία κανε post να μάθουμε τι σου είπαν.
crmaris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 χαχαχα, κανε ότι θες φιλαράκο, απλά είχε γέλιο να διαβάζω τα post σας για αφτο απάντησα συνήθως δεν ποστάρω τυχαία το βρήκα το forum. Αν κανεις καταγγελία κανε post να μάθουμε τι σου είπαν. Το γέλιο που το είδες εσύ φιλαράκο!!! Αν δεν είσαι του μαγαζιού και είσαι άλλος ένας καταναλωτής σαν και εμάς αύριο-μεθαύριο ίσως γελάει κάποιος άλλος με σένα και δε θα σου αρέσει τότε. Αλλά έτσι είναι αν όλοι σκεφτόμασταν και πράτταμε ανάλογα τότε δεν θα τολμούσαν μερικά μαγαζιά να μας φέρονται έτσι! Την καταγγελία εγώ την έριξα πάντως πριν από λίγο..
Sotosgl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 είχε γέλιο να διαβάζω τα post σας τυχαία το βρήκα το forum. Αν κανεις καταγγελία κανε post να μάθουμε τι σου είπαν. Ε ρε λαμογια οχι καταγγελια σπασιμο το μαγαζακι σας θελετε! Δηλαδη αν γινουν καταγγελιες και σαν αποδεικτικο ζητησουμε τις αποδειξεις απο τα 30 κομματια που πουλησες μιας και μερικοι ηχογραφουν τις κλησεις (στην τιμη των 96€ μην ξεχνιωμαστε) θα τις εχεις; Δικοπο μαχαιρι ειναι φιλε μου ή για φοροδιαφυγη ή για τις βλακειες που εκανες για να ανοιξεις το πελατολογιο σου θα πας μεσα...
katcos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Για την καταγγελία τι χρειάζεται; ...το λες στο username σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.