Hal9000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 τι ενοεις μονο για την αγορα? Για πλοήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Barnes & Noble καθώς και στις ρυθμίσεις της συσκευής. Το βιβλίο το διαβάζεις μόνο από τη μεγάλη οθόνη.
ababapanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) παντως η γνωμη σου με βαση οσα εχεις δει πια ειναι? νομιζεις πως το DX και γενικα readers με οθονες ανω των 7' ειναι προτιμοτερες? και το λεω αυτο γιατι θα δειχνει καλυτερα και εφημεριδες και κομιξ χωρις ζοομ.... τωρα το ασπρομαυρο ειναι ενα θεμα... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2009 από ababapanos
FarCry Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 http://www.engadget.com/2009/12/07/barnes-and-noble-nook-review/
Pater_Ioannis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον, δημιουργησα account στο φορουμ αυτο για να δημοσιέυσω το μήνυμα αυτο. Εχουμε και λεμε: Θελω να παρω ενα e-reader και για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω ψαξει και πολυ(περα απο κλασσικα Kindle,Bebook, Sony blah blah) διοτι εχω καποιες βασικες αποριες. Τωρα δεν ξερω αν τοπικ αυτο ειναι το καταλληλο αλλα εγω αυτο βρηκα και εδω θα γραψω. 1) Τα e-readers αξιζουν τοσο οσο θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε? Δηλαδη οντως το e-ink ειναι τοσο γαμηστερο? 2) Σχετικα με τα βιβλια τωρα:α) υπάρχουν αξιόπιστα site που να διανεμουν τιτλους δωρεαν? Γιατι αν ειναι να πληρωνεις να πληρωνεις να πληρωνεις και λοιπα ε, δεν λεει και πολυ. Ειναι σαν να παιρνεις mp3 και να κατεβαζεις album απ'το itunes store... β) Ισχυει πως καποιες συσκευες σαν το kindle υποστηριζουν πολυ λιγα φορμά? Δηλαδη δεν παει :pdf,doc,txt και μπλα μπλα μπλα? 3) Τριτον, αθτην την περιοδο η αγορα ενος e-reader ειναι συμφερουσα? Εννοώ συναρτήσει με την αναμενόμενη κυκλοφορια του ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:20 ---------- next-gen... 4) Ποια e-readers αξιζουν πραγματικα? Ποιες ειναι δηλαδη οι καλες επιλογες(οχι αναγκαστικα mainstream) σημερα? Το kindle για παραδειγμα εχει kick-ass εμφανιση αλλα ειναι ποιοτικο? Αυτα λοιπον ευχαριστω για τον χωρο και συγχαρητηρια για το καλοδουλεμενο forum.
Praetorianos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Κάνε λίγο αναζήτηση με την λέξη ebook reader, έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις και συγκρίσεις να σε βοηθήσουν να αποφασίσεις.
vas2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 τα βιβλια εχουν εγχρωμες φωτογραφιες και το ιδιο πρεπει να γινει και με τα e-book
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 τα βιβλια εχουν εγχρωμες φωτογραφιες και το ιδιο πρεπει να γινει και με τα e-book θα έχουν όμως και την "αντίστοιχη" άνοδο στην τιμή τους
eAnagnostis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Διαρροή από τη Barnes & Noble ότι την Τρίτη θα παρουσιάσει έγχρωμο Νook με οθόνη αφής 7 ιντσών. Αμφιβολίες για το είδος της οθόνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα