Προς το περιεχόμενο

Χαλασμένο dvd-laptop

Vasilis89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω οτι το dvd tou laptop μου είναι χαλασμένο, όμως θέλω κάποιος να μου πεί αν υπάρχει περίπτοση να είναι κάτι άλλο(για να μην αγοράσω τζάμπα)

Αρχικά δεν διάβαζε και μάγκωνε στο άνοιγμα και το κλείσιμο....

το έβγαλα και διόρθωσα το μάγκομα όμως τώρα δεν δείχνει κανένα σημείο ζωης. Μάλλων φταίει το ότι το έβαλα και το έβγαλα πολλές φορές και ενώ ο υπολογιστής ήταν ανοιχτός(χωρις σκληρό μέσα).

Δημοσ.

Το

δεν δείχνει κανένα σημείο ζωης

δε λέει και πολλά.

Τί δεν κάνει που έκανε πρίν;

Μήπως ξέχασες να συνδέσεις κάτι;

Ξαναβγαλ' το, κι αν μπορείς να το ανοίξεις, καθάρισε με μια μπατονέτα νοτισμένη με καθαρό οινόπνευμα την κεφαλή του, και σιγουρέψου ότι το συνδέεις σωστά αυτή τη φορά. Αν πάλι δεν, πέταμα.

Δημοσ.

το έβαλα και το έβγαλα πολλες φορες(αυτο μου φαινετε το αποτελιωσε). ειμε σχεδον σιγουρος οτι έχει πεθάνει. Αυτο που ρωτάω είναι αν υπάρχει πυθανότιτα να φται ασ πουμε το βύζμα ή να έχει καεί κάτι στην motherboard

Δημοσ.

...βασικά ούτε το πληκτρολόγιό σου δε βλέπω καλά :P

(τα πάντα είναι πιθανά, με μαγαλύτερη πιθανότητα όλων να φταίει βύσμα/κονέκτορας)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

επιδή τότε δεν το είχα θέσει πολύ καλά το θέμα θα ξανακάνω την ερώτηση...

το dvd driver του laptop μου παρουσίαζε κάτι προβλήματα, στο διάβασμα αλλά και στο άνοιγμα του "συρταριού".

άνοιξα το λαπτοπ και το έβγαλα.

άνοιξα και to driver και ίδα οτι για το μάγκωμα του "συρταριού" έφταιγε ένα αυτοκόλιτο...

καθώς είχα το λαπτοπ ενεργοποιιμένο αλλά χωρίς τον σκληρό (εβλεπα μια μαυρη οθόνη μόνο) έβαζα και έβγαζα συνέχεια το driver από την θέση του (και το βίσμα του) γιατί έκανα δοκιμές.

τελικά το driver τώρα δεν λειτουργεί καθόλου παραμόνο όταν ξεκινάν τα ubuntu που ακούω την κεφαλή να κουνιέται.

οπότε το ερώτημα είναι να πάω να αγοράσω ένα driver?(που ούτος η άλλως είχε πρόβλημα)

ή υπάρχει περίπτωση να χάλασα κάτι στην motherboard όταν το πείραζα?

αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι ότι στην εκίνηση λειτουργεί άρα δεν έχει ψωφίσει τελίως

υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τι είναι χαλασμένο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...