Προς το περιεχόμενο

BIOS update failure σε Fujitsu-Siemens Esprimo Mobile V6535

northman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ποστάρω αυτό το θέμα για να μου δώσετε τα φώτα σας και για να προειδοποιήσω και άλλους χρήστες της Fujitsu-Siemens.

Μετά από αναβάθμιση του laptop σε Win7 κατέβασα όλους τους συμβατούς drivers από το site της εταιρίας! Πρώτο και καλύτερο ήταν το BIOS... Έχει 2 επιλογές για update και προτίμησα την λύση του .exe γιατί η άλλη επιλογή ήθελε floppy disc bootable!

Τρέχω το .exe, σβήνει την μνήμη και κλείνει τον υπολογιστή για reboot! Αλλά το laptop δεν άναψε ποτέ! Όταν το ενεργοποίησα μόνος, η μόνη αντίδραση ήταν ένα μεγάλο μπιπ και 2 σύντομα μπιπ! Προφανώς είναι κωδικός λάθους αλλά δεν έχω reference για να δω σε τι σφάλμα αντιστοιχεί!

Έχω βρει το Phoenix Crisis Recovery αλλά πρέπει να βρω floppy drive πρώτα! Θα με βοηθήσει όμως? Μπορώ να σώσω το laptop χωρίς να πάει στο service?

Και το βασικότερο όλων, προσοχή σε όσους θέλουν να αναβαθμίσουν το BIOS στα FS γιατί πολλά άτομα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα τις τελευταίες μέρες!

Συγνώμη αν σας κούρασα!

Δημοσ.

το bios update το έκανες με την πρίζα του ρεύματος συνδεδεμένη φυσικα,:rolleyes: έτσι?

ΟΚ εξωτερικο usb floppy θα βάλεις??? Το to usb stick δε σου κάνει?

Δημοσ.

Ο κωδικός σφάλματος που αναφέρεις (τα 3 beep) αναφέρει βλάβη στην κάρτα γραφικών.Μήπως είχες πρόβλημα εκεί και για αυτό έκανες την αναβάθμιση?

Δημοσ.
Πρώτο και καλύτερο ήταν το BIOS... Έχει 2 επιλογές για update και προτίμησα την λύση του .exe γιατί η άλλη επιλογή ήθελε floppy disc bootable!

το bios update το έκανες με την πρίζα του ρεύματος συνδεδεμένη φυσικα,:rolleyes: έτσι?

ΟΚ εξωτερικο usb floppy θα βάλεις??? Το to usb stick δε σου κάνει?

Φυσικά και ήταν plagued στο ρεύμα. Δεν είναι κάτι που το έκανα πρώτη φορά. Ούτε εξωτερικό floppy έχω, ούτε σκοπεύω να αγοράσω... Τα ίδια λεφτά με την διαδικασία επαναφοράς στο service είναι οπότε δεν συμφέρει να δοκιμάσω. Και τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μου ίσως ήταν αμφίβολα!

και επισης ΠΟΤΕ δεν κανουμε αναβαθμηση bios με exe γιατι συνηθος αυτα παθαινουμε...

Και πως θα κάνεις update το bios φίλε μου; Με αυτόν τον τρόπο έκανα update στο δικό μου laptop (Sony Vaio) και όλα πήγαν μια χαρά! Είναι απαράδεκτο να υπάρχει αυτός ο τρόπος στην επίσημη σελίδα της εταιρείας και να προκαλεί τέτοια προβλήματα!

Δημοσ.

Και πως θα κάνεις update το bios φίλε μου; Με αυτόν τον τρόπο έκανα update στο δικό μου laptop (Sony Vaio) και όλα πήγαν μια χαρά! Είναι απαράδεκτο να υπάρχει αυτός ο τρόπος στην επίσημη σελίδα της εταιρείας και να προκαλεί τέτοια προβλήματα!

Με bootable drive...flashακι usb, floppy, cd...

στο laptop σου απλα ετυχε και πηγαν ολα καλα. Το μεγαλητερο ποσοστο τετοιου ειδους αναβαθμησης ειναι αποτυχες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...