jimmysnn_17 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα σας, κατέβασα και εγκατέστησα τα windows 7 από το msdn. θέλω να εγκαταστήσω το language pack αλλα δεν έχει την επιλογή σύμφονα με το manual http://windows7center.com/tutorials/how-to-download-and-install-windows-7-beta-language-packs-mui-packs/ ή το help των windows. any help?!?
N3CR4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 To προσπάθησα και εγώ αυτό... Νομίζω ότι αυτή την επιλογή την έχουν μόνο τα ultimate.
jimmysnn_17 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 To προσπάθησα και εγώ αυτό... Νομίζω ότι αυτή την επιλογή την έχουν μόνο τα ultimate. το σκέφτηκα και εγώ αλλά μου φαίνεται λίγο άκυρο να μην γίνετε στα profesional
vdanasto Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δεν γίνεται όπως στα Ultimate. Μπορεί να γίνει όμως με τον εξής τρόπο. Παίρνεις το Language Pack που θέλεις (όνομα lp.cab) και το βάζεις σε έναν φάκελο, π.χ. C:\lanpac. Ανοίγεις το command prompt και γράφεις τις παρακάτω εντολές: dism /online /add-package /packagepath:C:\lanpac\lp.cab bcdedit /set {current} locale el-GR (για την ελληνική γλώσσα) bcdboot %WinDir% /l el-GR Στη συνέχεια τρέχεις τον Registry Editor και σβήνεις την εξής καταχώρηση: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages\en-US Μετά κάνεις επανεκκίνηση και απολαμβάνεις τα ελληνικά Windows 7 στο PC σου . 2
jimmysnn_17 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 επίσης στο Msdn δεν έχει αυτη την έκδοση... αν ισχύει αυτο γιατί εχουν βάλει το Language pack αν δεν μπορούμε να το εγκαταστήσουμε στα Professionall Που μας δίνουν?
vdanasto Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Αυτό που έγραψα γίνεται στα Professional. Το έχω κάνει. Χρειάζεσαι απλά (πέρα από τα ήδη εγκατεστημένα Windows), το ελληνικό language pack, το οποίο υπάρχει στο MSDN.
jimmysnn_17 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δεν γίνεται όπως στα Ultimate. Μπορεί να γίνει όμως με τον εξής τρόπο. Παίρνεις το Language Pack που θέλεις (όνομα lp.cab) και το βάζεις σε έναν φάκελο, π.χ. C:\lanpac. Ανοίγεις το command prompt και γράφεις τις παρακάτω εντολές: dism /online /add-package /packagepath:C:\lanpac\lp.cab bcdedit /set {current} locale el-GR (για την ελληνική γλώσσα) bcdboot %WinDir% /l el-GR Στη συνέχεια τρέχεις τον Registry Editor και σβήνεις την εξής καταχώρηση: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages\en-US Μετά κάνεις επανεκκίνηση και απολαμβάνεις τα ελληνικά Windows 7 στο PC σου . βγαζει αυτό?!?
vdanasto Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Πρέπει να έχεις administrator rights. Κλείσε επίσης το σπαστικό UAC (user account control).
jimmysnn_17 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 στη περίπτοση επιστροφής στα αγγλικά οι εντολές είναι πάλι οι εξής? dism /online /add-package /packagepath:C:\lanpac\lp.cab bcdedit /set {current} locale en-us bcdboot %WinDir% /l en-us
vdanasto Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Υποθέτω πως ναι, δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια. Απλά λογικά δεν χρειάζεται η πρώτη εντολή, καθώς το αγγλικό language pack είναι ήδη μέσα, δεν αφαιρείται με την διαδικασία. Επίσης θα πρέπει να κάνεις επαναφορά και την τιμή που έσβησες στην registry.
aredhel_vlsi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια να ρωτησω,δοκιμασα στο msdn αλλα δεν το βρηκα στη μηχανη αναζητησης.εχω εγκαταστησει windows 7 σε ενα pc αλλα ειναι στ αγγλικα . Μπορειτε να μου γραψετε ενα λινκ που θα κατεβσω το greek language pack ?
grnrg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Διαλιεχτεεεεε! http://www.mydigitallife.info/2009/08/29/download-windows-7-mui-language-packs-official-32-bit-and-64-bit-direct-download-links/
olga1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 απο οτι βλεπω ειναι σε .exe το αρχειο,τρεχω απλα το αρχειο και μετα μου δινει την δυνατοτητα να κανω επιλογη αγγλικων-ελληνικων;κανει για ολες τις εκδοσεις των 7; ευχαριστω
giogr4 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 απο οτι βλεπω ειναι σε .exe το αρχειο,τρεχω απλα το αρχειο και μετα μου δινει την δυνατοτητα να κανω επιλογη αγγλικων-ελληνικων;κανει για ολες τις εκδοσεις των 7;ευχαριστω Ναι, απλά το τρέχεις το συγκερκιμένο και περνάς και τα ελληνικά στο σύστημα. Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα, ανεξάρτητα από την έκδοση των windows 7 που έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα