othonleo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα φίλοι μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως θα κάνω απεγκατάσταση των windows 7 από PC με διπλό λειτουργικό (ΧP + WINDOWS 7)? Ο ένας σκληρός έχει τα ΧΡ και ο άλλος τα 7 Στην microsoft βρήκα οδηγίες για απεγκατάσταση μόνο μετά από upgrade ή μετά από καθαρή εγκατάσταση Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας
djngal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 αμα μπεις απτα ΧΡ δε σε αφηνει να κανεις φορματ στον αλλο δισκο? να σου πω την αληθεια δε το εχω δοκιμασει ποτε κατι τετοιο
activex Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 αν δεν έχεις το boot sector στο δίσκο με τα 7, μπορείς να τον κάνεις φορμάτ. Διαφορετικά θα κάνεις απλή διαγραφή αρχείων, αλλά επειδή μάλλον θα σου έχει τα περισσότερα δεσμευμένα ακόμα και μέσα από τα xp , βάλε πρώτα κάτι σαν το unlocker : http://ccollomb.free.fr/unlocker/
tolis_01 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Απλά κάνεις, μέσα από τα xp, format τον σκληρό που έχει τα 7 Ύστερα, πιθανότατα θα ξεμείνεις με τον bootloader των 7 να σε ρωτάει κάθε φορά ποιο λειτουργικό θέλεις να ξεκινήσει, τα xp ή τα 7 (που δεν υπάρχουν πλέον στον δίσκο σου!). Για να λυθεί αυτό, κάνεις boot από το cd των xp, πατάς R (επιδιόρθωση), και όταν σε βγάλει σε γραμμή εντολών δίνεις τις εντολές fixmbr και fixboot (πρώτα τη μια και μετά την άλλη).
othonleo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Τελικά κατάφερα να κάνω format !
ageliko445 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 rε παιδια αν εχεις εναν acer one 110 l με 8 gb σκληρο κ εχεις βαλει τα windows 7 ,πως τα βγαζεις???? υποψιν οτι τα εβαλα με usb stik κ δοκιμασα να βαλω με τον ιδιο τροπο win98,xp,xp pro αλλα τιποτα.δεν γινεται τιποτα.οταν ετοιμαζω το usb stick και κανω boot απο αυτο τοτε τα βιος μου λενε ''βγαλε καθε αποθηκευτικο μεσο απο τις θυρες usb.πατα οποιοδιποτε πληκτρο για σενεχεια'' ειτε πατησω πληκτρο ειτε οχι ,ειτε βγαλω το στικ ειτε οχι το αποτελεσμα ειναι να ξεκινανε τα windows 7.θελω να βγουν γτ απο τα 8 gb στο δισκο μου μενουν ουτε 2 οποτε...ξερεις κανεις πως να τα βγαλω?
damastes Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 στο ξεκίνημα του bios πατάς F12 για να αλλάξεις το boot order και να το βάλεις να ξεκινάει απο το usb ?
random Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 λειτουργικά παλαιότερα απο Vista, δηλαδή win98,xp,xp pro, win2k, δεν ειναι τόσο απλό να εγκατασταθούν με στικ, (οσο τα βιστα & 7 ). θελει ειδική διαδικασία, προετοιμασίας του στικ . αν εχεις εξωτερικο usb cd rom, προτιμησέ το. αλλιώς google...
ageliko445 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 bootaro k me f12 και αυτο τα βιος το εβαλα τπτ! δε περναει καν στο μενου εγκαταστασης xp i 98 ...τα ιδια τα βιος μου λενε ''βγαλε καθε αποθηκευτικο μεσο απο τις θυρες usb.πατα οποιοδιποτε πληκτρο για σενεχεια'' -γτροζα εβαλα στο στικ linux live alla ta idia... -random απο αυτη τη μηχανη αναζητησης εφτασα εδω...αλλα δε λεει κανεις σε ολο το νετ πως να κανεις φορματ στα 7... τα vista τη χωρο ποιανουν στο δισκο? xp θελω να βαλω γτ ποιανει οπως διαβασα 800μβ
tolis_01 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Έβαλες τα 7 στον 8άρη ssd;;; Πόσες μέρες πήρε; Tα xp μπορείς να τα περάσεις σε usb με αυτή τη μέθοδο: http://wiki.eeeuser.com/windowsxpusb (αν και δεν πιάνουν μόνο 800ΜΒ νομίζω. Δεν πιάνουν και πολλά περισσότερα πάντως)
ageliko445 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 τολη η πλακα ειναι τα 7 μπηκαν μεσα σε 1 ωριτσα χωρις προβληματα ενω τα xp δε μπαινουν καν.βεβεα το συστημα αργη δε παει γρηγορα κ κολαει μερικα δευτερολεπτα αν το φορτωσης.αλλα παλευεις το θεματακι.καμια ταινια να δεις κ ιντερνετ ειναι μια χαρα...ο χωρος που ποιανουν δε με αφηνει να τα κρατησω...
stefa_1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Κατι ασχετο,εμενα μου πηρε μια μερα να καταφερω και να περασω τα windows xp σε ενα acer 150l μεσω usb stick,με πολλαα νευρα. Σκεψου να αγορασεις εξωτερικο dvdrom.
tolis_01 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ίσως φταίνε τα στικάκια σας. Μερικά είναι ιδιότροπα. Εμένα με ένα Kingston datatraveler 2GB μπαίνουν όλα (windows/linux) πανεύκολα.
random Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 ...αλλα δε λεει κανεις σε ολο το νετ πως να κανεις φορματ στα 7... Το προβλημα σου δεν ειναι πως θα "φορμάρεις" τα 7 αυτο γινεται με bootable usb stick των vista ή 7 το θεμα ειναι η εγκατασταση των XP απο usb. οταν βγηκαν τα xp, σχεδον κανεις δεν εκανε boot from usb, πόσο μάλλον και εγκατασταση λειτουργικου. γι αυτο ειναι λιγο δύστροπα. τεσπα, στο νετ εχει διαφορα guides για το θεμα, αλλα δεν εχω χρόνο τωρα να ψάξω, εχω αποφασισει να τα συνταξιοδοτήσω οριστικά τα εξπί, και δεν ξανασχολούμε με τέτοιες πατέντες.... δοκίμασε αυτό http://wintoflash.com/overview/en/ WinToFlash is a software for transfer your Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, Windows 7 setup from CD or DVD to USB in some mouse clicks. This is about you can install your Windows from flash drive, USB pen, HDD, etc to your computer or netbook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.