Just_Jim Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Είναι ένα καινούριο site το Lockerz το οποίο λειτουργεί ως εξής: μαζεύεις πόντους και τους εξαργυρώνεις σε δώρα !!! Το ωραίο είναι ότι τα δώρα δεν αντιστοιχούν σε πολλούς πόντος, πχ το PS3 είναι μόνο 625 points to xbox360 675 points ένα usb memory 2 Gb einai 40 points , αυθεντικά παιχνίδια για PC,PSP,xbox είναι 100 points κτλ.. Πόντους παίρνεις ως εξής: 1) κάνεις log in κάθε μέρα (2 Points) , 2) απαντάς σε μια στατιστική ερώτηση (πχ. ποιος είναι ο αγαπημένος σου ραδιοφωνικός σταθμός, ποιο το αγαπημένο σου χρώμα κτλ) (2 Points) 3) κάνεις Invite αλλά άτομα και παίρνεις 2 points από κάθε accept που κάνουν τα άτομα που προσκάλεσες. και την πρώτη φορά που θα μπεις παίζεις ένα παιχνιδάκι που σου δίνει απο 20 μέχρι και 100 Points.. -Σε περίπτωση που βάλεις στο site 20 άτομα γίνεσαι VIP και παίρνεις 2Χ πόντους (4 points για Log in, 4 για κάθε invite κτλ..) Στο site αυτό μπορείς να μπεις μόνο με invite οπότε όποιος θα ήθελε να συμμετέχει μπορώ να τον βάλω στο παιχνίδι. TO SITE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FAKE! ψάξτε την αξιοπιστία του στο Google ή δείτε video στο YouTube από ανθρώπους που λαβανε τα δώρα τους ( [ame] [/ame] ).
C6WGMN Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Προτιμώ να μην έχω PS3 παρα να δώσω τόσα πολλά στοιχεια στο... site αυτό.
Just_Jim Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δεν απαιτεί πολλά στιχια, τα βασικά που βάζεις σε κάθε registration... Δε θέλει πιστωτικές, τηλέφωνα και τέτοια πράγματα.... Aπλά είναι ωραίο να ελπίζεις να κερδίσεις κάτι χωρίς να πληρώσεις τίποτα, εμένα μου αρέσει στην ιδέα, και είπα να δοκιμάσω (δεν έχω τίποτα να χάσω) και σκέφτηκα να το μοιραστώ και με άλλους (πολλοί δελεάζονται στην ιδέα...)
Sellers Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Εμένα βασικά δεν με νοιάζουν αυτά διότι, δεν έχει ούτε 2 μέρες που μπαίνω σε ένα σάιτ με τσόντες και ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ που είμαι ο 999,999,999 visitor που το επισκέφτηκε. ΧΑΧΑΧΑ, φάτε ρε... Και μου ζήτησαν την πιστωτική όπου θα μου βάλουν και τα λεφτά (καλύτερα μην σας πω το ποσό και σας πέσουν τα μαλλιά), απλά επειδή εγώ δεν είχα έδωσα του πατέρα μου. Ντάξει, κλάιν. Και τώρα απλά περιμένω. Με αυτά τα λεφτά παίρνω όσα Ps3 γουστάρω... Αν σε θέλει η καργιόλα η τύχη πάντως. Λίγο να αργούσα και θα ήμουν ο 1,000,000,000 που θα έμπαινε μέσα στο σάιτ και δεν θα έπαιρνα τίποτα... Δεν το είπα ούτε του παπά.
Whiteyez Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δεν λέω τίποτα, τα είπε ο Σφακιανάκης όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.