arxaggelos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, έχω το αμάξι 1,5 χρόνο και, μάυρο γαρ, έχει αρχίσει να δείχνει τα μικροσημάδια του (η Θεσσαλονίκη ποτέ δεν ήταν car-friendly), όχι όμως βαθιές γρατζουνιές. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να τονώσω το χρώμα του με ένα καλό κέρωμα με όλα τα κομφόρ, που βάζουν και τις αλοιφές κλπ κλπ που δεν έχω ιδέα τι είναι. Εν πάσιε περιπτώσει, αυτό που κάνει περίπου 100Ε και το κάνει όπως όταν θέλουν οι αντιπροσωπείες να το ξαναπουλήσουν μεταχειρισμένο Αξίζει τον κόπο? Και αν ναι, πότε είναι καλή περίοδος? Τον χειμώνα βρέχει και έχει λάσπες, το καλοκαίρι το τρώει ο ήλιος και η σκόνη. Υπάρχει κάποια περίοδος του χρόνου που συνήθως είναι καλύτερα να φροντίσουμε το χρώμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Οι μικρες γρατζουνιες φευγουν με αλοιφες,το κερι μπαινει για τωνοθει και καλα το χρωμα.Σε ενα αυτοκινητο 15ετιας και βαλε θα δεις διαφορα αλλα σε αυτοκινητο ενος-δυο ετων ειναι τζαμπα κοπος και πεταμενα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Προσωπικα το κερωνω μονος μου 2 φορες το χρονο. Την ανοιξη και το φθινοπωρο (πρεπει πλακα πλακα να του κανω ενα τωρα). Πας παιρνεις κερι απο μαγαζι με αξεσουαρ αυτοκινητου (αλοιφη, οχι τα κερια τυπου σπρει), πλενεις το αμαξι, το στεγνωνεις και το περνας κερι μετα. Μονο του το κερωμα, θα σου παρει κανα 2ωρο αν το κανεις πολυ πολυ προσεκτικα. Κριμα να δωσεις 100Ε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά. Ένας dude μου είχε πει ότι και καλά το κερί απο μόνο του δεν κάνει τίποτε αν δεν βάλεις έτσι κι αλλιώς αλοιφή από κάτω. Πιθανότατα ήθελε μεροκάματο. Δηλαδή μπορώ να πάρω μόνος μια αλοιφή για γρατζουνιές να καλύψω μόνο τα 2-3 σημεία που με ενδιαφέρουν και να την έχω καβάντζα για χανζαπλαστ του αυτοκινήτου, και να βάζω μόνος κερί από πάνω 1-2 φορές το χρόνο? Ή θα τα κάνω μ****? Αν θέλετε να δώσετε και κανένα link ενδεικτικά θα ήμουν υπόχρεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Το κερι ειναι κατι ενα λεπτο διαφανο στρωμα. Δεν ασχημαινει το αμαξι ουτε το χρωμα του σε καμια των περιπτωσεων κ ας εχεις περασει απο κατω 100 αλοιφες. Τα περι αλοιφων κλπ δεν τα γνωριζω, δεν ξερω τι ρολο βαρανε και αν το ασχημαινουν η οχι. Το κερι απλα το περνας απο πανω, σου γυαλιζει το αμαξι καπως, και προστατευει το χρωμα απο τον ηλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Και όσο σκέφτομαι ότι ό,τι και να κάνω θα ξαναγίνει σκατά σε ελάχιστο χρόνο εδώ που μένω, με πιάνει τρέλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 για τον topic starter αλοιφη γυαλισματος autoglym super resin polish 23 € ελλαδα 9€ αγγλια. και γυαλισμα με collinite 845 αν δεν κανω λαθος.19€ Σε γενικες γραμμες το κερι συντηρει το γυαλισμα που θα του κανεις.Δεν προσθετει γυαλαδα λαμψη και λοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστώ φίλε μου.θα το έχω υπόψιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_US/Scotchgard_Paint_Protection/Film Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis1979 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 11 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 11 Δεκεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Για κερί γυαλίσματος δείτε εδώ :www.autopower.gr Για αφαίρεση γραντζουνιών εδώ :www.autopower.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.