Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop 15"(wide η όχι) γύρω στα 500-650 ευρώ?

NITRO86sp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας παιδιά. Χρειάζομαι ένα laptop για τη σχολή που να είναι ικανό να παίξει και π.χ. warcraft (όχι τίποτα σημαντική ικανότητα σε παιχνίδια). Από ότι άκουσα να προτιμήσω core 2 duo και όχι dual core (όντας παλαιότερης τεχνολογίας) και να μην είναι η μνήμη της κάρτας γραφικών fully shared. Σκοπεύω να το έχω dual boot αφού θα ασχολούμαι με προγραμματισμό σε linux. Τα windows θα τα έχω δηλαδή για τα προγράμματα και παιχνίδια που δεν υπάρχουν σε linux. Επίσης καλό θα είναι να έχει τουλάχιστον 2GB RAM για να είμαι άνετος. Τέλος άκουσα να περιμένω λίγο (πόσο καιρό?) για να βγουν τα νέα μοντέλα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Μια χαρά φαίνεται :-) Υπάρχει και κανένα πιο φθηνό να συγκρίνω? Πότε περίπου βγαίνουν τα νέα μοντέλα? Άκουσα ότι τα Acer δεν είναι αξιόπιστα και το service επειδή τα στέλνουν Ιταλία αργεί πολύ. Αν δεν επείγει τόσο η αγορά λέτε να περιμένω?

• Moderators
Δημοσ.

Οι Core 2 Duo απο τους Core Duo εχουν διαφορες μεν, αλλα οχι τοσο τραγικες.

Οι Pentium Dual Core (για λαπτοπ παντα), ειναι μια χαρα επεξεργαστες. Ουσιαστικα ειναι Core 2 Duo αλλα με κομμενη L2 μνημη ή FSB.

Α και μη wide λαπτοπ δεν παιρνεις πλεον.

Δημοσ.

Οκ.. Βλέπω έχεις Ε8500 στα 4?? Εγώ τον έφτασα μέχρι 3.8 μετά το prime95 τον φτάνει στα 70+ και δε το ρίσκαρα. Τι ψύξη έχεις? Σαν μάρκα η Acer τι λέει? Αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής εννοώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...