Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Καλησπέρα. Είμαι νέος στο site, αλλά παληός στα mac. Πήρα προχθές τον νέο imac 27'', αλλά μου λείπει πάρα πολύ το παληό μου λειτουργικό macOS 9 (classic). Υπάρχει κατι που να προσομειώνει το παληό λειτουργικό στα νέα max? Δηλαδή να "τρέχεις" Leopard, αλλά να "βλέπεις" MACOS 9? Παρακαλώ βοηθήστε βρε παιδιά.......... Όχι! Από τότε που βγήκαν τα πρώτα intel mac σταμάτησε και η δυνατότητα που υπήρχε μέχρι τότε να τρέχει virtual το 9classic.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Καλησπέρα. Είμαι νέος στο site, αλλά παληός στα mac. Πήρα προχθές τον νέο imac 27'', αλλά μου λείπει πάρα πολύ το παληό μου λειτουργικό macOS 9 (classic). Υπάρχει κατι που να προσομειώνει το παληό λειτουργικό στα νέα max? Δηλαδή να "τρέχεις" Leopard, αλλά να "βλέπεις" MACOS 9? Παρακαλώ βοηθήστε βρε παιδιά.......... Υπάρχει το SheepShaver, για ρίξε μια ματιά. Είναι περιβάλλον προσομοίωσης του MacOS Classic environment (μεταξύ των οποίων και το MacOS 9).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα