Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρτε κανα PS3 ή κάνα καλό pc για παιχνίδια.Τα mac ειναι για επαγγελματίες και για χρήστες που δεν γουστάρουν τις παραμετροποιήσεις για να φέρουν το λειτουργικό στα μέτρα τους...Βαζεις-τρεχεις-ευχαριστιέσαι..Τα pc έχουν λαγούμια που ποτέ δεν θα δουν τα mac και τα mac σταθερότητα που ποτέ δεν θα δούν τα windows με την registry που κουβαλάν...

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ρε Thresh γιατί γουστάρεις να μιλάς σε τοίχους? Έχουνε φυτευτεί triggers σε όλα τα threads και έτσι και θιγεί το μήλο πετάγονται καμικάζι από παντού...

πάντως άσχετα με την gpu θεωρώ το 27" καλό deal ειδικά στα 1750Ε (cyberport.de)...

sorry για το off topic...

Γνωριζεται και κανενα αλλο αντιστοιχο online καταστημα εντος Ε.Ε?

εκτος απο ebay - amazon...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:12 ----------

Εχω ψηθει ασχημα...

Α ρε apple τι μας κανεις...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:13 ----------

Θελω τον i7 ομως...

Δημοσ.
ναι ασφαλώς έχεις δικαίωμα να τα θεωρείς ανώτερα αρκεί να μην είναι ξερή/σκέτη η γνώμη...

έκρινα συγκεκριμένη φράση του KingOfGreece και από την συνήθεια της αμυντικής στάσης υπέρ της Apple με πήραν κανονικότατα τα σκάγια χωρίς να έχω κατηγορήσει ή να έχω θάψει στο συγκεκριμένο topic τα συγκεκριμένα iMac...

4850 & 4870 έχουν ίδιες θερμοκρασίες πάνω κάτω και από την στιγμή που άδειασε της αποθήκες της AMD/ATI από την 4800 series για ποιο λόγο να μην την βάλει στο κορυφαίο iMac? κρίμα είναι...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=338380

Ρε παιδια πολυ κακό για το τιποτα! Δεν ειπα ποτε οτι θα παιξω το /cod σε full αναλυση προσ Θεου! Μεσω bootcamp (οχι του X-Factor!) σε περιβάλλον ΧΡ με μια υποτιπόδη αναλυση, τιποτα ακραίο! Μια χαρα είναι η κάρτα γραφικών του iMac γι αυτο που το θέλω. 95% os & 5% gaming

Δημοσ.

Μία ερώτηση ρε παιδιά,

το 27 άρι δηλαδή έτσι όπως μας τα λέτε (με την ανάλυση, με τα γράμματα.. κλπ) είναι 'άχρηστο' ??

Θα βλέπουμε ή δε θα βλέπουμε ??

κι αν μεγαλώσεις τα γράμματα τι είναι αυτό που θα χαλάσει?

Thanks

PS: Η υπερβολή απλά και μόνο...

Δημοσ.

Άχρηστο? Απλά κάποιος είπε οτι αυτή η κάρτα γραφικών δεν μπορεί να υποστηρίξει πλήρως απαιτητικά 3d games σε native αναλυση.

Δημοσ.

Και όμως είναι γεγονός..... Η RAINBOW ενημερώθηκεεεεεεεεεε

http://store.rainbow.gr/cgi-bin/WebObjects/RWApp.woa/3/wo/metbjcCHaEwivSZtYuRMtw/0.0.7.10.13.0.29?18,2

και οι τιμές είναι ίδιες με τις υπόλοιπες χώρες... τουλάχιστον για τον πρώτο 21,5 που υπολοογισα είναι όσο και ο 20αρης πριν.. Όπως δηλαδή και στις υπόλοιπες χώρες.

Έχω μια απορία όμως πάνω στις αναβαθμίσεις, και δεδομένου ότι ήμουν έτοιμος να πάω να πάρω imac, αλλά ευτυχώς είδα εγκαίρως την ανακοίνωση, θέλω την βοήθειά σας.

Αξίζει η διαφορά των περίπου 260 ευρώ ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη έκδοση του 21,5?? Και αναφέρομαι στην κάρτα γραφικών. Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός για να μπορώ να συγκρίνω κάρτες, θα είναι αισθητή η διαφορά??? Δεν θέλω να κάνει τρελά πράγματα αλλά να μην ζορίζεται κιόλας αν του βάλω κάτι σε hd ή αν χρησιμοποιήσω π.χ. mathematica (για όσους γνωρίζουν) και θέλω να δω το γράφημα μιας συνάρτησης. Δεν παίζω παιχνίδια.

P.S. Να ξεκαθαρίσω ότι η ερώτηση μου δεν είναι για τα χρήματα. Θέλω να πάρω ένα μηχάνημα που να αξίζει. Τα 260 ευρώ, αν και όχι λίγα, μπορώ να τα δώσω αν είναι να πάρω κάτι καλύτερο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Και όμως είναι γεγονός..... Η RAINBOW ενημερώθηκεεεεεεεεεε

http://store.rainbow.gr/cgi-bin/WebObjects/RWApp.woa/3/wo/metbjcCHaEwivSZtYuRMtw/0.0.7.10.13.0.29?18,2

και οι τιμές είναι ίδιες με τις υπόλοιπες χώρες... τουλάχιστον για τον πρώτο 21,5 που υπολοογισα είναι όσο και ο 20αρης πριν.. Όπως δηλαδή και στις υπόλοιπες χώρες.

Έχω μια απορία όμως πάνω στις αναβαθμίσεις, και δεδομένου ότι ήμουν έτοιμος να πάω να πάρω imac, αλλά ευτυχώς είδα εγκαίρως την ανακοίνωση, θέλω την βοήθειά σας.

Αξίζει η διαφορά των περίπου 260 ευρώ ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη έκδοση του 21,5?? Και αναφέρομαι στην κάρτα γραφικών. Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός για να μπορώ να συγκρίνω κάρτες, θα είναι αισθητή η διαφορά??? Δεν θέλω να κάνει τρελά πράγματα αλλά να μην ζορίζεται κιόλας αν του βάλω κάτι σε hd ή αν χρησιμοποιήσω π.χ. mathematica (για όσους γνωρίζουν) και θέλω να δω το γράφημα μιας συνάρτησης. Δεν παίζω παιχνίδια.

P.S. Να ξεκαθαρίσω ότι η ερώτηση μου δεν είναι για τα χρήματα. Θέλω να πάρω ένα μηχάνημα που να αξίζει. Τα 260 ευρώ, αν και όχι λίγα, μπορώ να τα δώσω αν είναι να πάρω κάτι καλύτερο.

Δες εδω http://www.macworld.com/article/143636/2009/11/imacs_late2009_benchmarks.html?lsrc=top_1

Δημοσ.

παιδια ειμαι φανατικος mac user και χαρηκα αρκετα που εφεραν στη ελλαδα τα καινουργια mac,ομως ξατιστηκα παρα πολυ με το θρασος και την αλητεια της infoquest που δινει τα κινουργια imac με ενσυρματο πληκτρολογιο ,την στιγμη που ειναι standard εξοπλισμος το wireless .μαλιστα οι ιδιες συσκευες των imac αναφερουν το wireless keyboard.Πιστευω οτι η κομπινα αυτην ειναι ιδεα της ελεεινης infoquest,διοτι σε καμια περιπτωση θα εκανε κατι τετοιο η apple.προφανως ηinfoquest αφαιρεσαι το wireless keyboard ,εβαλαι ενα απλο keyboard και θα πουλα extra το wirelless εισπρατωντας ολα τα χρηματα ως καθαρο κερδος.Ντροπη και αισχος

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
παιδια ειμαι φανατικος mac user και χαρηκα αρκετα που εφεραν στη ελλαδα τα καινουργια mac,ομως ξατιστηκα παρα πολυ με το θρασος και την αλητεια της infoquest που δινει τα κινουργια imac με ενσυρματο πληκτρολογιο ,την στιγμη που ειναι standard εξοπλισμος το wireless .μαλιστα οι ιδιες συσκευες των imac αναφερουν το wireless keyboard.Πιστευω οτι η κομπινα αυτην ειναι ιδεα της ελεεινης infoquest,διοτι σε καμια περιπτωση θα εκανε κατι τετοιο η apple.προφανως ηinfoquest αφαιρεσαι το wireless keyboard ,εβαλαι ενα απλο keyboard και θα πουλα extra το wirelless εισπρατωντας ολα τα χρηματα ως καθαρο κερδος.Ντροπη και αισχος

Μήπως αποκτήσαμε μία νέα Rainbow?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα στη κατοχη μου για 3 ολοκληρα χρονια το Mac mini G4/1.25 Gh/z, και για 2 ολοκληρα χρονια εναν iMac Core 2 Duo 7700/ 2.4 Gh/z, ειμαι βεβαια και χρηστης Windows/Pc πανω απο 20 χρονια, επι εποχης intel 8088...

θελω να επισημανω οτι ενα Mac (οποιοδηποτε Mac) δεν εχει καμια σχεση η φιλοσοφια του με τα Windows/Pc, κανενα Mac δεν εχει την αναγκη μιας ''τερατωδης'' καρτας γραφικων, τι να την κανει αλλωστε; τα Games για την πλατφορμα του Mac Os X, ειναι περιορισμενα, η πικοιλια των Games που υπαρχει στην πλατφορμα των Windows, σε σχεση με αυτη του Mac Os X, ειναι απλα η μερα με τη νυχτα,

αυτος ειναι και ο λογος που η Apple δεν βαζει καρτες σουπερ ουαουυυ στα μηχανηματα της, εδω ολοκληρος Mac Pro , με ενα στρεμα απο ram,cpu, hard disk, και βλεπεις οτι παιζει με μια πολυ νορμαλ καρτα γραφικων, εχει βεβαια και καλη καρτα και πολυ γρηγορη, αλλα ειναι κατοπιν παραγγελιας, (και παλι αυτες τις καρτες τις εχουν για επαγγελματικη δουλεια και οχι για Games )

παμε στο σχεδιασμο του καθε Mac, εδω δεν υπαρχει καν συγκρηση με κανενα συστημα απο το αλλο στρατοπεδο, βαζοντας για παραδειγμα διπλα σε εναν iMac, ενα αντιστοιχο σαν αυτο του iMac, ειναι βεβαιο οτι σε λιγη ωρα δεν θα κοιταζεις τιποτα αλλο, παρα μονο τον iMac!

βεβαια εκει που αρχιζουν τα πυροτεχνηματα, ειναι οταν καθησεις και ασχοληθεις με το λειτουργικο του Mac, εκει ειναι και το τελειωτικο χτυπημα! ΔΕΝ προκειται να δειτε ΠΟΤΕ κατι αναλογο στα Windows! οσες εκδοσεις και αν περασουν, τα Windows Vista πηγαν να τα περασουν ως ενα θεικο λειτουργικο, αληθεια...

πια ειναι γνωμη της microsoft για τα vista, τωρα που εχει βγαλει τα 7; (γελια) ΟΥΤΕ τα 7 ειναι ικανα να ζυγοσουν το Mac Os X, ας το ξεχασουν καλυτερα αυτο! ισως με τα Windows 37, και ΑΝ αλλαξουν βεβαια καποιες αρχαιολογιες απο τον πυρηνα τους... ΙΣΩΣ! αλλα και παλι, το ΤΟΤΕ Mac Os X, η δεν ξερω πως αλλιως θα λεγεται, θα ειναι αλλη κλαση!

με ολα αυτα που περιγραφω θελω να καταληξω στο εξης... οι αριθμοι των frames, τα ατελειωτα γκαζια των επεξεργαστων, των καρτων γραφικων, και οτι αλλο σουπερ ουαουυυ εχει ενα Pc τουμπανο, δεν εχουν χρηση σε ενα Mac! ειναι αλλη η χρηση τους και αλλη η γενικοτερη φιλοσοφια χρησης τους, αλλωστε ΑΝ θελουνε η ΑΝ θελανε, ΔΕΝ μπορουν να τα κανουν ετσι οπως ειναι τα αλλα Pc;

Επεξ/σία από barbasavas
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι νέος στο site, αλλά παληός στα mac. Πήρα προχθές τον νέο imac 27'', αλλά μου λείπει πάρα πολύ το παληό μου λειτουργικό macOS 9 (classic). Υπάρχει κατι που να προσομειώνει το παληό λειτουργικό στα νέα max? Δηλαδή να "τρέχεις" Leopard, αλλά να "βλέπεις" MACOS 9?

Παρακαλώ βοηθήστε βρε παιδιά..........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...