Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
με την 4850 για 2560χ1440? καλή τύχη στο λιώσιμο :P

Ακόμη δεν τον είδαμε...

Σταματήστε να συγκρίνετε τα πράγματα με τη ...windows/pc λογική!

B)

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Ακόμη δεν τον είδαμε...

Σταματήστε να συγκρίνετε τα πράγματα με τη ...windows/pc λογική!

B)

δεν συγκρίνουμε με την windows/pc λογική αλλά με την λογική των υπολοίπων games που έχουμε δει πως παίζουν σε Mac OS X συστήματα

δλδ θα τρέχει super το game με την 4850 στα 2560χ1440? μην λέμε ότι θέλουμε...

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν συγκρίνουμε με την windows/pc λογική αλλά με την λογική των υπολοίπων games που έχουμε δει πως παίζουν σε Mac OS X συστήματα

δλδ θα τρέχει super το game με την 4850 στα 2560χ1440? μην λέμε ότι θέλουμε...

Το αξιολογείς ως game machine που είναι λίγο-πολύ άκυρο ως μέτρο σύγκρισης ενός imac. Το κοινο του είναι εντελώς διαφορετικό από τους φανατικούς gamers!

Πόσα games θα έτρεχες σε αυτή την ανάλυση σε ένα PC?

B)

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν αξιολογώ το Mac αλλά την κάρτα γραφικών σε συνδιασμό με την συγκεκριμένη ανάλυση και την πρόταση του KingOfGreece ότι θα λιώσει στο CoD MW2, έλεος με αυτή την αμυντική στάση...πόσο fanboy πια?! ούτε την οικογένεια να σας προσβάλαμε...

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν αξιολογώ το Mac αλλά την κάρτα γραφικών σε συνδιασμό με την συγκεκριμένη ανάλυση και την πρόταση του KingOfGreece ότι θα λιώσει στο CoD MW2, έλεος με αυτή την αμυντική στάση...πόσο fanboy πια?! ούτε την οικογένεια να σας προσβάλαμε...

Μπούρδες! Όταν έχουμε διαφορετική άποψη (και ανάγκες επίσης), πετάτε το φανμποϋς νομίζοντας πως "καθαρίσατε"!

Το έχουμε ζήσει αυτό το σεναριο σε κάθε αντίστοιχο post οπότε δεν θα το συνεχίσω! Ελπίζω μόνο κάποτε να καταλάβετε πως οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές και δεν κρίνουμε όλοι ένα μηχάνημα από τα max frames σε full ανάλυση ενός game! Και επίσης να καταλάβετε πως τα apple hate boys είναι εξίσου κολλημένα με εμάς! :rolleyes:

B)

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν κρίνω το μηχάνημα γμτ, έκρινα την έκφραση του KingofGreece ότι θα λιώσει στο CoD MW2 στα 2560χ1440 με την 4850...έλεος δλδ!

εδώ η κάρτα δεν τα "καταφέρνει" καλά σε 1920χ1080 (και χ1200) θα παίζει άψογα σε 2560χ1440? γιατί δεν παραδέχεσαι ότι έχω δίκιο σε αυτό? εκτός αν υπονοείς ότι η κάρτα είναι "αρκετή"...

ναι σε αυτή την περίπτωση πετάω το fanboys γιατί μυγιάστηκες κανονικότατα!

Δημοσ.
Νομίζω όλοι έχετε παρεξηγήσει την πολιτική της Apple. Κάθε μηχάνημα που παρουσιάζει είναι για ομάδες χρηστών και τις ανάγκες τους.

Θυμάμαι όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το Mac air, ωραίο λεπτό αλλά το τι κράξιμο έπεσε για τις ελέιψεις του δεν περιγράφεται.

Αν δεν είσαι ικανοποιημένος με το προϊόν κανένας δεν σε ανάγκασε να το αγοράσεις εξάλλου η Apple δεν στηρίζεται από τα mac μηχανάκια της.

Όποιος έχει την ανάγκη για δυνατές κάρτες γραφικών και δυνατότερη CPU στρέφεται στον 27αρι με Corei5 και αν δεν τον ικανοποιεί ένα Mac pro ώστε να κάνε τη δουλεία του.

Ένας μέσος χρήστης τσιμπάει το 21.5 και δεν παραπονιέται.

Φυσικό είναι να ζητάμε το καλύτερο αλλά μην ξεχνάμε ότι η Apple δεν τα δίνει και τσάμπα, θα πληρώσεις για να έχεις και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πληρώσεις ΚΑΙ για το λειτουργικό του.

όποιος ζητάει μπανάνες με μέλι υπάρχουν και αλλού

τέσπα. Μου άρεσε αρκετά και η ιδέα του MAC mini ώς home server.

Το wireless keyboard πλέον έχει μια μπαταρία.

Όσο αναφορά το ποντίκι με ενθουσίασε αλλά είμαι σίγουρος μόλις το δοκιμάσω στην μια εβδομάδα θα πάθω αγκύλωση. Μεγάλο αρνητικό για μένα η έλλειψη τουλάχιστον ενός side button όπως είχε το mighty mouse.

Δεν έχεις δίκιο γιατί βλέπεις και μόνος σου ότι ειδικά στο 27άρι και δε ξέρω και για το προηγούμενο δίνει επιλογές για την gpu και κάποιες είναι σχετικά καλές. Αλλά και από την άλλη δε μπορεί τέτοια οθονάρα με τέτοια ανάλυση να έχει μικρή gpu. Δε μπορεί να έχεις μια mercedes και να της βάζεις κινητήρα από smart. Δε μπορεί τόσο καιρό τα mbp να έχουν 9600 GT και τα iMac μόλις τώρα να ξεφεύγουν από τις γελοίες on board υλοποιήσεις. Τέλος πάντων δε θέλω να φανταστώ τι μπορεί να σκέφτονται ή πια είναι η πολιτική τους και που αποσκοπεί. Δε λέω η σειρά των iMac να είναι η χαρά του hardwarά. Άλλωστε δε θα είχε και νόημα. Αλλά ένα optimization δεν είναι κακό. Τι να τον κάνω τον i5 με on board gpu.

Δημοσ.

ρε Thresh γιατί γουστάρεις να μιλάς σε τοίχους? Έχουνε φυτευτεί triggers σε όλα τα threads και έτσι και θιγεί το μήλο πετάγονται καμικάζι από παντού...

πάντως άσχετα με την gpu θεωρώ το 27" καλό deal ειδικά στα 1750Ε (cyberport.de)...

Δημοσ.

Billdanos αν και ομοϊδεάτες ο Thresh έχει δίκιο, πολύ απλά γιατί είπε στο φίλο μας που μίλησε για cod ότι σε τόσο μεγάλη ανάλυση και με δεδομένο ότι στα mac τα games είναι πιο αργά η 4850 δεν είναι αρκετή και φυσικά δε θα το λοιώσει. Δεν είπε ότι δεν είναι καλό μηχάνημα το iMac και ότι δεν υπάρχουν users που γουστάρουν τη φιλοσοφία του! Sorry αλλά νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο και πολύ σωστό αυτό που είπε. Βέβαια αυτό με το fanboys δεν είναι ωραίο και παρακαλώ να αποφεύγονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Και όσον αφορά για τα triggers που λέει ο φίλος από πάνω, θα πω ότι είναι άδικος. Θα πω για άλλη μια φορά ότι δεν μπαίνουμε οι Apple users στα windows threads για να πούμε πόσο χάλια είναι τα windows pcs. Ίσα ίσα που σχεδόν πάντοτε όλο και κάποιος έμπαινε εδώ να μας πει πόσο χάλια είναι τα mac pcs.

Πάντως και γω ξαναλέω ανεξαρτήτως games. Με τέτοια οθονάρα έπρεπε να μπει μια καλύτερη gpu. Αλλά πάλι καλά που τους έκοψε και δε μας άφησαν με την 9400 να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Αααααχ θα έμπαινε και ο haHa και θα τα έλεγε και θα χε και δίκιο!

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι έπρεπε να μπει τουλάχιστον μια 4870 1gb στο 27αρι και αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει άρθρο τις προάλες για ξεstockάρισμα των 4850/4870 από την Apple...

συμφωνώ inout, σε αυτά τα χρήματα κωλολέει!

• Super Moderators
Δημοσ.
ρε Thresh γιατί γουστάρεις να μιλάς σε τοίχους?(cyberport.de)...

Σε ...παράθυρα θες να πεις! ;)

Billdanos αν και ομοϊδεάτες ο Thresh έχει δίκιο, πολύ απλά γιατί είπε στο φίλο μας που μίλησε για cod ότι σε τόσο μεγάλη ανάλυση και με δεδομένο ότι στα mac τα games είναι πιο αργά η 4850 δεν είναι αρκετή και φυσικά δε θα το λοιώσει. Δεν είπε ότι δεν είναι καλό μηχάνημα το iMac και ότι δεν υπάρχουν users που γουστάρουν τη φιλοσοφία του! Sorry αλλά νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο και πολύ σωστό αυτό που είπε. Βέβαια αυτό με το fanboys δεν είναι ωραίο και παρακαλώ να αποφεύγονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί. Και όσον αφορά για τα triggers που λέει ο φίλος από πάνω, θα πω ότι είναι άδικος. Θα πω για άλλη μια φορά ότι δεν μπαίνουμε οι Apple users στα windows threads για να πούμε πόσο χάλια είναι τα windows pcs. Ίσα ίσα που σχεδόν πάντοτε όλο και κάποιος έμπαινε εδώ να μας πει πόσο χάλια είναι τα mac pcs.

Πάντως και γω ξαναλέω ανεξαρτήτως games. Με τέτοια οθονάρα έπρεπε να μπει μια καλύτερη gpu. Αλλά πάλι καλά που τους έκοψε και δε μας άφησαν με την 9400 να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Αααααχ θα έμπαινε και ο haHa και θα τα έλεγε και θα χε και δίκιο!

Τα έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές! Όλοι συμφωνούμε στα βασικά και έχουμε πλήρη αντίληψη του θέματος! Στατιστικώς όμως οι anti-φαν μπόϋς είναι αυτοί που ξεκινάνε πρώτοι με το γνωστό ύφος!

Και σε τελική ανάλυση, έχω κάθε δικαίωμα να θεωρώ "ανώτερα" τα μηχανήματα της apple, καθώς και τους υποστηρικτές-χρήστες τους! Και πριν αρχίσετε να κράζετε, να ξανα τονίσω πως θα προτιμούσα όλα αυτα να τα συζητάω με άτομα που όντως έχουν δουλέψει με μηχάνημα apple και η εμπειρία τους δεν προέρχεται από περιγραφές άλλων ή την επαφή των 5 λεπτών, κουνώντας απλά το mouse σε ένα κατάστημα!

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ----------

πράγματι έπρεπε να μπει τουλάχιστον μια 4870 1gb στο 27αρι και αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει άρθρο τις προάλες για ξεstockάρισμα των 4850/4870 από την Apple...

Από την άλλη όμως πως μπορείς να είσαι σίγουρος για το λόγο που η apple προτίμησε αυτή την κάρτα και όχι κάποια μεγαλύτερη? Θεωρώ χαζό οι ίδιοι οι μηχανικοί της apple να μη γνωρίζουν κάθε στιγμή για το ποιό είναι το κορυφαίο μοντέλο στις κάρτες γραφικών! Δεν θα μπορούσε ας πούμε το σύστημα να "ψηνόταν" με χρήση γρηγορότερης κάρτας?

B)

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι ασφαλώς έχεις δικαίωμα να τα θεωρείς ανώτερα αρκεί να μην είναι ξερή/σκέτη η γνώμη...

έκρινα συγκεκριμένη φράση του KingOfGreece και από την συνήθεια της αμυντικής στάσης υπέρ της Apple με πήραν κανονικότατα τα σκάγια χωρίς να έχω κατηγορήσει ή να έχω θάψει στο συγκεκριμένο topic τα συγκεκριμένα iMac...

4850 & 4870 έχουν ίδιες θερμοκρασίες πάνω κάτω και από την στιγμή που άδειασε της αποθήκες της AMD/ATI από την 4800 series για ποιο λόγο να μην την βάλει στο κορυφαίο iMac? κρίμα είναι...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=338380

Δημοσ.

ixthy, δεν υπάρχει εμείς και εσείς. Ποιος σου είπε οτί δεν είμαι apple user? Ποιος σου είπε οτι δεν έχω στήσει και hackintosh? Απλά αρνούμαι να δεχθώ να γίνω μέλος αυτού του hype που είναι αστείο... Είναι αστεία τα charts milivolts-keystrokes. Είναι αστείο να πουλιούνται μηχανήματα state of the art που να έχουν προβλημα με το σήμα τους σε wifi δίκτυα... και μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα. 3 φίλοι μου που έχουν ή είχαν imac(και macbook pro) , όταν συζητήσαμε τα καινούρια κομμάτια, μου είπαν ατάκες του στυλ "αν ήξερα ότι θα δούλευε θα το αγόραζα" . Χωρίς βέβαια να λέω ότι δεν αγαπάνε τα μήλα τους. Απλά τπτ δεν είναι απόλυτο...

Επίσης δεν υπάρχουν windows threads με την έννοια που το λες. Αντίθετα υπάρχουν πολλά apple.. όπως αυτό εδώ... που κάποιος δημιούργησε θέμα από το πουθενά.

Δε σου δίνει ταυτότητα το μηχάνημα που αγοράζεις άλλα η δουλειά που κάνεις σε αυτό...

ps..Σύμφωνω με το ξεstockarisma ειδικά με τις τελευταίες κυκλοφορίες της ΑΤΙ (4770)... Δλδ εαν ήθελαν να βάλουν ati σώνει και καλά είχαν καλύτερη επιλογή από κάθε αποψη...

• Super Moderators
Δημοσ.
Επίσης δεν υπάρχουν windows threads με την έννοια που το λες.

μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις :P

(κοινώς έχω δει αρκετά)

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε σου δίνει ταυτότητα το μηχάνημα που αγοράζεις άλλα η δουλειά που κάνεις σε αυτό...

Μα αυτό φωνάζω καιρό τώρα!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...