xouzel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Θελω να σκαναρω και να περασω στο p/c μου, ολα τα εγγραφα του γραφειου. Με ποιο τροπο θα μπορω να τα επεξεργαζομαι και να συμπληρωνω στοιχεια πανω τους ;;;
micos000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Με κάποιο πρόγραμμα OCR. Δοκίμασε με το Fine Reader. Φοβάμαι όμως ότι θα χάσεις την διαμόρφωση στις σελίδες με αυτόν τον τρόπο.
xouzel Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Με κάποιο πρόγραμμα OCR.Δοκίμασε με το Fine Reader. Φοβάμαι όμως ότι θα χάσεις την διαμόρφωση στις σελίδες με αυτόν τον τρόπο. Λαθος μου, δεν το διατυπωσα σωστα... Δεν θελω να επεξεργαστω οτι ειναι ηδη γραμμενο. Ας υποθεσουμε οτι σκαναρω μια υπευθυνη δηλωση. Θελω να μπορω να ΠΡΟΣΘΕΤΩ στοιχεια, οπως πχ ονομα, διευθυνση κλπ
parsifal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Αν σκανάρεις σε PDF τα έγγραφά σου, μπορείς στη συνέχεια με κατάλληλο εργαλείο να προσθέτεις annotations επάνω τους. Υπάρχουν PDF readers που υποστηρίζουν annotations, π.χ. η εμπορική έκδοση του Foxit Reader ή το δωρεάν PDF-XChange Viewer.
xouzel Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Αν σκανάρεις σε PDF τα έγγραφά σου, μπορείς στη συνέχεια με κατάλληλο εργαλείο να προσθέτεις annotations επάνω τους. Υπάρχουν PDF readers που υποστηρίζουν annotations, π.χ. η εμπορική έκδοση του Foxit Reader ή το δωρεάν PDF-XChange Viewer. Thx. Δεν ξερω τι ειναι τα annotations. Θα δοκιμασω ομως να το σκαναρω σε PDF και θα ξαναποσταρω αν δεν τα καταφερω.
parsifal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Σου προτείνω να δοκιμάσεις με την portable έκδοση του PDF-XChange Viewer. Κείμενο μπορείς να προσθέσεις επάνω σε ένα PDF από το μενού Tools > Comment And Markup Tools > Text Box Tool. Εννοείται ότι υπάρχει και δυνατότητα Save, για να διατηρούνται στο αρχείο PDF οι όποιες προσθήκες. Εν ολίγοις, είναι ένας δωρεάν PDF editor που το μόνο που του λείπει είναι η αναδιάταξη και διαγραφή του προϋπάρχοντος κειμένου. Από προσθήκες, μπορείς να κάνεις ένα σωρό: κείμενο, διανυσματικά γραφικά, hyperlinks κ.ά.
xouzel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Σου προτείνω να δοκιμάσεις με την portable έκδοση του PDF-XChange Viewer. Κείμενο μπορείς να προσθέσεις επάνω σε ένα PDF από το μενού Tools > Comment And Markup Tools > Text Box Tool. Εννοείται ότι υπάρχει και δυνατότητα Save, για να διατηρούνται στο αρχείο PDF οι όποιες προσθήκες. Εν ολίγοις, είναι ένας δωρεάν PDF editor που το μόνο που του λείπει είναι η αναδιάταξη και διαγραφή του προϋπάρχοντος κειμένου. Από προσθήκες, μπορείς να κάνεις ένα σωρό: κείμενο, διανυσματικά γραφικά, hyperlinks κ.ά. Parsifal, μενω υποχρεος. ΑΚΡΙΒΩΣ οτι χρειαζομουνα. Σε ευχαριστω.
viatherm Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Σου προτείνω να δοκιμάσεις με την portable έκδοση του PDF-XChange Viewer. Κείμενο μπορείς να προσθέσεις επάνω σε ένα PDF από το μενού Tools > Comment And Markup Tools > Text Box Tool. Εννοείται ότι υπάρχει και δυνατότητα Save, για να διατηρούνται στο αρχείο PDF οι όποιες προσθήκες. Εν ολίγοις, είναι ένας δωρεάν PDF editor που το μόνο που του λείπει είναι η αναδιάταξη και διαγραφή του προϋπάρχοντος κειμένου. Από προσθήκες, μπορείς να κάνεις ένα σωρό: κείμενο, διανυσματικά γραφικά, hyperlinks κ.ά. καλησπερα, το εχω τροποποιηση το εγραφο που θελω , αλλα δεν βρισκω πως θα το "δημοσιευσω" στο ιντερνετ ; Για να μπορουν οι χρηστες να το συμπηρωσουν και να ερθει στο εμαιλ μου ; ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Με άλλα λόγια, ρωτάς «πώς μπορώ να αναρτήσω κάπου στο Internet ένα οποιουδήποτε τύπου αρχείο, ώστε να μπορούν να το κατεβάζουν όλοι»; Είναι ερώτημα εν πολλοίς άσχετο με το παρόν θέμα. Αλλά στα γρήγορα και για να μην ξεφύγουμε πολύ offtopic, μπορώ να σου δώσω μία απάντηση: βάλε σε μια μηχανή αναζήτησης την φράση file hosting services.
viatherm Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση ! οχι δεν θελω φιλοξενια ! θελω να ανεβασω στο ιντερνετ ή σερβερ μου μια φορμα να μπορει να συμπηρωση καποια πεδια ο καθε χρηστης και με την υποβολη να το παιρνω σε pdf η word σε καποιο email
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση ! οχι δεν θελω φιλοξενια ! θελω να ανεβασω στο ιντερνετ ή σερβερ μου μια φορμα να μπορει να συμπηρωση καποια πεδια ο καθε χρηστης και με την υποβολη να το παιρνω σε pdf η word σε καποιο email Απ ότι κατάλαβα θέλεις το pdf της υπεύθυνης δήλωσης να είναι editable από τον χρήστη, όσον αφορά στα κενά πεδία. Αυτό μπορείς να το κάνεις με το fillable forms του adobe acrobat x pro. Όπως πολύ πρόχειρα έφτιαξα την παρακάτω: http://www.sendspace.com/file/k914ww
parsifal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση ! οχι δεν θελω φιλοξενια ! θελω να ανεβασω στο ιντερνετ ή σερβερ μου μια φορμα να μπορει να συμπηρωση καποια πεδια ο καθε χρηστης και με την υποβολη να το παιρνω σε pdf η word σε καποιο email Σε λάθος ενότητα του forum ρωτάς. Είσαι για το "Web Design - Development"...
TheELF Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Σε PDF δεν γίνεται,γιατί θα πρέπει να ψάχνονται πρώτα με το πως να το επεξεργάζονται,σε word μπορείς να το φτιάξεις αλλά θα είναι αρκετή δουλειά να το κάνεις αλλά και να βρεις μετά της απαντήσεις μέσα σε αυτό. Δοκίμασε αν θες κάποιο ελεύθερο Survey Tool που μπορείς να το κάνεις όπως θες,δεν έχω προσωπική εμπειρία οπότε περίμενε αν θες κάποια δεύτερη γνώμη ή απλά πειραματίσου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.