Προς το περιεχόμενο

Macbook Pro Speck SeeThru

Whiteyez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχει βάλει κανείς σε Macbook Pro; Θα ανέβει η θερμοκρασία καθόλου; Επηρεάζει καθόλου όταν έχεις τα χέρια στο πληκτρολόγιο; Σκέφτομαι να πάρω το διαφανές, αν και μ'αρέσουν αρκετά χρώματα που έχει. :-)

DHMB13AUSEEGRN.jpgDHMB13AUSEEAQU.jpg

Δημοσ.

προφανως και θα ανεβει η θερμοκρασια. γιατι απ' οτι υλικο και να ειναι, καλυτερο απο το αλουμινιο στην απαγωγη θερμοτητας δεν προκειται να ειναι....(γιατι ολο το περιβλημα του λαπτοπ δρα ως μια μεγαλη ψυκτρα,ππερα απο τη μηχανικη προστασια που προσφερει στην κατασκευη)

αν μαλιστα σε αυτο συνυπολογισεις το γεγονος οτι αναμεσα στη θηκη και στο λαπτοπ θα δημιουργειται ενα λεπτο στρωμα αερα (που δρα ως μονωτης) θα ειναι ακομη δυσκολοτερη η απαγωγη θερμοτητας.

βλεπω οτι αφηνει βεβαια χωρο για τις φυκτρες, αλλα ζεσταινονται που ζεσταινονται τα μακ, γιατι να τα ζορισεις επιπλεον?

συν το γεγονος οτι θα το κανεις πιο παχυ το λαπτοπ. και απο προστασια αμφιβαλω αν θα κανει κατι (εκτος και αν σκοπευεις να σερνεις το λαπτοπ σε χαλικια...)

Δημοσ.

Δεν είδα πάντως παράπονα από άτομα που το πήραν, αντιθέτως με κάτι invisible shield που μαζεύουν σκόνη κολλάνε χνούδια και κιτρινίζουν μετά από καιρό.

Anyway έκανα την παραγγελία μου από amazon θα πώ εντυπώσεις από βδομάδα που θα το έχω στα χέρια μου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, το δούλεψα μερικές μέρες και όντως διαφορά στη θερμοκρασία δεν είδα ούτε εγώ, πολύ καλό με λίγα λόγια.

Δημοσ.

Ορίστε μερικές. Είναι το διάφανο Speck SeeThru και έχει γίνει glossy όλο το macbook πλέον εξωτερικά. :-)

4085734204_ee109d17c3.jpg4085735204_ebeb9b8f10.jpg

4084979729_c4d22473fe.jpg

Δημοσ.
Ποσο κοστισε;; δωσε λινκ απο το amazon απο που εκανες την παραγγελια αν σου ειναι ευκολο....

Ορίστε το link, απο εδώ το πήρα.

[ame]http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B002EL4M98/ref=ox_ya_oh_product[/ame]

Να πω επίσης ότι δεν ενοχλεί τα χέρια όταν τα έχουμε ακουμπισμένα και γράφουμε, δεν αισθάνεσαι καν ότι υπάρχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...