kpartsi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Από την εμφάνιση και μόνο τραβάει σαν μαγνήτης!!!!!!
kingofgreece Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Έχει παραλάβει κανένας νέο iMac? Δεν περνάνε οι μέρες γμτ!!!
thanos_p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μια φίλη που θέλει να αγοράσει desktop PC είδε το καινούριο Apple iMac και κόλλησε άσχημα! Λέει σαν υπολογιστής ή πληρώνεις μόνο το design;
domal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 τωρα τι να σου απαντησουμε ?? εισαι σοβαρος ??? κανε τον κοπο και διαβασε για λιγο το φορουμ , 20 λεπτα αρκουν για να παρεις μια αποψη, ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝ
lpap Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 τι ειδα απορια ειχα και εγω,διαβασα ομως και ρωτησα πολλους και ατομα που εχουν σχεδον επαγγελματικη σχεση με υπολογιστες αλλα και ατομα που εχουν mac os και οι αποψεις και οι εμπειριες των περισσοτερων ειναι κατι παραπανω απο καλες. απλα περιμενω να ερθει στην ελλαδα με το ασυρματο πληκτρολογιο και μαλλον θα παραγγειλω τον 21,5!!!Η 27 νομιζω οτι ειναι υπερβολη για γραφειο και για την χρηση που θελω εγω τον υπολογιστη
thief7710 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Το πλαισιο στην σελιδα του γραφει Αμεσα διαθεσιμο-Παραδοση σε 24 ωρες αλλα μετα απο τηλεφωνο μου που απαντησε ο τυπος οτι απο οτι βλεπει δεν υπαρχει αποθεμα - οχι στο καταστημα του - γενικα στην αποθηκη του πλαισιο..
gsmeros Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 9-13 θα ερθουν τα πρωτα κομματια αποτι εχω καταλαβει. και θα πανε σε οσους εχουν κανει preorder. μπορω να συνδεσω το imac με ps3 και να παρω εικονα??
domal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 9-13 θα ερθουν τα πρωτα κομματια αποτι εχω καταλαβει.και θα πανε σε οσους εχουν κανει preorder. μπορω να συνδεσω το imac με ps3 και να παρω εικονα?? απλα οχι δεν μπορεις
domal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 για αυτους που λεγανε οτι ειναι υπερβολικα μεγαλυτερο σε σχεση με το 24 , αν δειτε ελαχιστα ποιο μεγαλο ειναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 για αυτους που λεγανε οτι ειναι υπερβολικα μεγαλυτερο σε σχεση με το 24 , αν δειτε ελαχιστα ποιο μεγαλο ειναι όχι ότι λέω πως είναι υπερβολικά μεγαλύτερο αλλά άμεση σύγκριση δεν γίνεται εύκολα μιας και το ένα είναι 16:10 ενώ το άλλο 16:9... το ύψος που χάνει το 27αρι το κάνει να φαίνεται μικρότερο από ότι είναι
haHa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 για αυτους που λεγανε οτι ειναι υπερβολικα μεγαλυτερο σε σχεση με το 24 , αν δειτε ελαχιστα ποιο μεγαλο ειναι Βασικα υπηρχαν καποιοι που εγραφαν ανακριβειες και ελεγαν οτι το 27αρι ειναι "3 ποντους το πολυ μεγαλυτερο" http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2968389#post2968389 το leopard εχει στα settings επιγογη για το πως θα φαινονται οι γραμματοσειρες στην οθονη (κατι που προσθεσαν και οι αντιγραφεις win7) τι λετε τωρα !!!!! και σιγα την διαφορα στο μεγεθος απο 24 σε 27 αντε να ειναι 3 ποντους το πολυ μεγαλυτερο ... (χωρις τις ανακριβεις για τα windows κλπ) Παλι καλα , δεν υιοθετησαν ολοι αυτες τις χοντρες ανακριβειες.
georgeadams Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 μπορω να συνδεσω το imac με ps3 και να παρω εικονα?? Το 27" iMac έχει είσοδο video με βύσμα Mini-DisplayPort. Αν υπάρχει αντάπτορας που να μετατρέπει την έξοδο του PS3 σε Mini-displayPort, τότε μπορείς να το συνδέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.