Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 hobby όπως είπες, όχι επάγγελμα για να είναι απόλυτα "αναγκαίο"
Cue Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Είναι ωραίο feeling τελικά να έχεις άτομα να σε στηρίζουν στο insomnia μετά από τόσα χρόνια μπουρδολογίας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 καταραμένη κλίκα
telegamesvg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 we love amazon... σε λέω... Tι επεισοδια εχω χασει σχετικα με τo Amazon?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 στέλνει και ηλεκτρονικά πλέον στο Ελλάντα
nikos21aek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ι have to admit that 27" mac quad στα 1900€ είναι αρκετά καλή τιμή και καλά νέα για τους επαγγελματίες που τα έχουν και σκοπεύουν να τα δώσουν. Για το υπόλοιπο αρκετά μεγάλο ποσοστό θα πάρετε ένα μηχάνημα(όχι το 27") για να κάνετε καθημερινή χρήση πολύ απλών εφαρμογών,5 φορές παραπάνω από την τιμή που θα μπορούσατε να παίρνατε κάτι άλλο που να έκανε την ίδια δουλειά το ίδιο καλά.Κλασικά.Μέχρι και σε σχεδόν διπλό πόστ είδα να γράφει κάποιος πιο πάνω..."Τελικά η apple με θεωρεί τελείως μακάκα με τα λεφτά που ζητάει","έχω μείνει μακάκας με το καινούριο σπεύδω με τη μία να το παραγγείλω" τουλάχιστον έχετε γνώθις αυτόν. no offence.Μην αρχίσει κανένας το mac vs pc απλή παρατήρηση έκανα.
toxotis70 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 στέλνει και ηλεκτρονικά πλέον στο Ελλάντα Sto Aγγλικο αναφερεσαι ? Γιατι στο Αμερικανικο δεν εχει νοημα , λογω τελωνειου...
Cue Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Το αγγλικό ναι. Το Amazon UK στέλνει electronics και Ελλάδα. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου όμως για 30Kg όριο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Sto Aγγλικο αναφερεσαι ?Γιατι στο Αμερικανικο δεν εχει νοημα , λογω τελωνειου... ε ναι προφανώς στο αγγλικό...
john28cardiff Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 κι "επειδής" κατά λάθος το έγραψα σε άλλο thread... ξαναρωτάω: Μία ερώτηση ρε παιδιά, το 27 άρι δηλαδή έτσι όπως μας τα λέτε (με την ανάλυση, με τα γράμματα.. κλπ) είναι 'άχρηστο' ?? Θα βλέπουμε ή δε θα βλέπουμε ?? κι αν μεγαλώσεις τα γράμματα τι είναι αυτό που θα χαλάσει? Thanks PS: Η υπερβολή απλά και μόνο...
kebinB Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 κι "επειδής" κατά λάθος το έγραψα σε άλλο thread... ξαναρωτάω: Μία ερώτηση ρε παιδιά, το 27 άρι δηλαδή έτσι όπως μας τα λέτε (με την ανάλυση, με τα γράμματα.. κλπ) είναι 'άχρηστο' ?? Θα βλέπουμε ή δε θα βλέπουμε ?? κι αν μεγαλώσεις τα γράμματα τι είναι αυτό που θα χαλάσει? Thanks PS: Η υπερβολή απλά και μόνο... νομίζω πως είσαι λιγάκι υπερβολικός, δεν θα βγάζαν ποτέ προίον που δεν θα μπορούσε να δει κανέις. Φυσικά θα το έχουν ψάξει πριν το βγάλουν στην αγωρά.. Thresh εσυ που έχεις και ντοκτορά με τις οθόνες πόσο κοστίζει ένα 27άρι LED ISP μόνιτορ στην αγωρά?
haHa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 κι "επειδής" κατά λάθος το έγραψα σε άλλο thread... ξαναρωτάω: Μία ερώτηση ρε παιδιά, το 27 άρι δηλαδή έτσι όπως μας τα λέτε (με την ανάλυση, με τα γράμματα.. κλπ) είναι 'άχρηστο' ?? Θα βλέπουμε ή δε θα βλέπουμε ?? κι αν μεγαλώσεις τα γράμματα τι είναι αυτό που θα χαλάσει? Thanks PS: Η υπερβολή απλά και μόνο... Εχεις πχ δουλεψει καμμια 24" με αναλυση 1920χ1200? Aν ναι , τοτε θα εχεις παρατηρησει οτι τα γραμματα ειναι μικροτερα απο οτι σε μια 22" ή μια 19". Ε, στην 27" με 2560χ1440 τα γραμματα θα ειναι ακομα μικροτερα απο οτι στην 24" και φυσικα πολυ μικροτερα απο μια κλασσικη 19" ή 22". Αρα λοιπον την 27" θα πρεπει να την δουλευεις πιο κοντα απο οτι μια 24" και πολυ πιο κοντα απο μια 19". Θα πρεπει να την δουλευεις περιπου οσο κοντα δουλευεις σε εναν φορητο. Και εδω ειναι το προβλημα: οτι ειναι ενα θεμα να δουλευεις απο κοντα ενα τοσο μεγαλο μονιτορ! Μια δοκιμη απο κοντα θα σου λυσει τις αποριες και θα δεις αν θα σε βολευει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Thresh εσυ που έχεις και ντοκτορά με τις οθόνες πόσο κοστίζει ένα 27άρι LED ISP μόνιτορ στην αγωρά? δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο μοντέλο στην αγορά, αλλά κανονικό 27αρι S-PVA κάνει 600-700 από Αγγλία
john28cardiff Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ε, στην 27" με 2560χ1440 τα γραμματα θα ειναι ακομα μικροτερα απο οτι στην 24" και φυσικα πολυ μικροτερα απο μια κλασσικη 19" ή 22". Και ξαναρωτάω εγώ ο αδαής, Αν μεγαλώσεις γράμματα, εικονίδια κλπ, κλπ.. τι πρόβλημα θα προκύψει ?? Επίσης το γεγονός ότι έχει 2560 pxls έναντι 1920 (από την 24αρα που αναφέρεις), δεν παίζει κανένα ρόλο ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:39 ---------- Μια δοκιμη απο κοντα θα σου λυσει τις αποριες και θα δεις αν θα σε βολευει.. Όντως, αυτό είναι το πλέον ενδεδειγμένο. Πότε άραγε τα αναμένουμε στα μαγαζιά?
SCORPIO777 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Εχεις πχ δουλεψει καμμια 24" με αναλυση 1920χ1200? Aν ναι , τοτε θα εχεις παρατηρησει οτι τα γραμματα ειναι μικροτερα απο οτι σε μια 22" ή μια 19". Ε, στην 27" με 2560χ1440 τα γραμματα θα ειναι ακομα μικροτερα απο οτι στην 24" και φυσικα πολυ μικροτερα απο μια κλασσικη 19" ή 22". Αρα λοιπον την 27" θα πρεπει να την δουλευεις πιο κοντα απο οτι μια 24" και πολυ πιο κοντα απο μια 19". Θα πρεπει να την δουλευεις περιπου οσο κοντα δουλευεις σε εναν φορητο. Και εδω ειναι το προβλημα: οτι ειναι ενα θεμα να δουλευεις απο κοντα ενα τοσο μεγαλο μονιτορ! Μια δοκιμη απο κοντα θα σου λυσει τις αποριες και θα δεις αν θα σε βολευει.. Εγω που εχω τον 24" imac το προβλημα δεν ειναι οτι ειναι τοσο μικρα τα γραμματα οσο οτι μετα απο πολυ χρηση(3-4 ωρες) και δουλευοντας ενα προγραμμα σε φουλ σκριν,κουραζεται ο αυχενας με το περα-δωθε.οχι τιποτα τραγικο,αλλα κουραστικο.τον 20"που εχω δει σε φιλο ειναι παλι μικρος,ειδικα αν θες να δεις μια ταινια απο αποσταση 3 μετρων ας πουμε.νομιζω οτι η επιλογη της apple για 21.5" ηταν η πιο σωστη.ο 27" παραειναι μεγαλος και θα κουραζει σε παρατεταμενη χρηση,εκτος βεβαια για ταινιες που ειναι ιδανικος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.