haHa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 και εγώ το ίδιο έκανα και προβληματίστηκα γι αυτό το πόσταρα. Βέβαια στο βίντεο τα δείχνει όλα εύκολα. Μπορεί η φλατ κατασκευή του να βοηθαει λίγο στις κινήσεις. επειδή είναι επίπεδο πιστεύω ότι θα είναι εφικτό... είδομεν Και με φλατ ποντικι που το δοκιμασα ή με κατι αλλο που να φερνει στο μεγεθος του magic mouse, παλι μου φανηκε αρκετα κουραστικο. Ακομα και για το scroll δεν βρισκω το λογο να κανει τοσο μεγαλη κινηση το δακτυλλο μου.. Μια χαρα βολευε η ροδελα ! Ας το δουμε βεβαια και απο κοντα.. Όσο αναφορά το gesture που αλλάζεις tabs στο σαφάρι κλπ πιστευω πως θα κουράζει πάρα πολύ αν και πολύ χρηστικό. Βαλε gestures support στον firefox. (πχ firegestures) Μπορεις με κινησεις του ποντικιου να κανεις minimize, κλεισιμο tabs, αλλαγη tabs με πατημα και των δυο πληκτρων κλπ.
kebinB Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 εδώ πάντως ζορίζεται το παιδί το είδα και εγώ χαχαχαχα. Μπορεί να είναι και θέμα συνήθειας αλλά δεν ξέρω κατά πόσο εύκολα θα σκάσω 70€ να κάνω μια δοκιμή που εν τέλη δεν θα με βολέψει καθόλου. Δεν έχω κανένα παράπονο με το MX revolution ίσα ισα ρολάρει καλά ΕΚΤΟΣ οτί ποτέ δεν μπόρεσα να βρω ένα σωστο sensitivity που η κίνηση του κέρσορα να μίαζει με τα winblows (ναι δοκίμασα και το steermouse). Μια φορά ειχα δοκιμάσει ένα Mighty mouse και είχα πάθει πλάκα πόσο smooth ήταν η κίνηση του cursora γι αυτό και κοιτάω τώρα το magic..
papadakn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Προσωπικά έπαθα πλάκα με το entry level imac. Με 1200$ αγοράζει κανείς το πιο value for money mac ever. ΜΙλάμε για ποσό της τάξης των 800ευρώ που αγοράζει κανείς 21.5inches monitor με 3.06ghz c2d, 4gb ram και 500gb σκληρό. Πραγματικά φοβερό πακέτο. Σιγά σιγά οι σκέψεις για απόσυρση του σχετικά high end pcιου (τελικά μόνο για windows games το χρησιμοποιώ) επανέρχονται δριμύτερες.
alexzzz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Άσχετο... ένδειξη μπαταρίας δεν έχει το καινούριο macbook;
alexzzz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=339283 & http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=339313
arxaggelos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 ΜΙλάμε για ποσό της τάξης των 800ευρώ που αγοράζει κανείς 21.5inches monitor με 3.06ghz c2d, 4gb ram και 500gb σκληρό. Μάλλον λογαριάζεις χωρίς τη Rainbow. Τόσο θα κάνει στο Αμέρικα, όχι εδώ! Αν υπάρχει τρόπος να το πάρουμε με τόσο, το παραγγέλνω τώρα.
vag3d Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά, έχω πάθει την πλάκα μου με το iMac 27" με Qcore μέσα...!!! Η Apple σιγά-σιγά βάζει μυαλό και μας βλέπω όλους τους PC users να ολισθαίνουμε σε Mac...!!! Ε, ρε πέταμα που έχει να φάει το PC μου.... Άντε σιγά-σιγά να δούμε κανένα Review να δούμε τι παίζει... (αν και πιστεύω δεν χρειάζεται πλέον...). Επίσης να δούμε τιμές απο την Rainbow...
giorgos_k Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ήταν μια τυπική μέρα, πρωινό ξύπνημα-εξωτερικές δουλειές-λίγο σχολή-λίγο γυμναστήριο-δουλειά κ τώρα σπίτι. Ανοίγει ο imac, ανοίγει κ ο safari και φάτσα-φόρα 27" iMac???????? Είμαστε σοβαροιοιοιοιοιοιοιοί??????????? Μόλις έχασα τον ύπνο μου! Καλημέρα!
hasodikis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 εγώ πάλι έχω αρχίσει να χάνω την επαφή με την τσέπη μου με τις αγορές που προγραμματίζω. Μάλλον πάω προς το iMac 21.5 με την ατι 4670..... 1499 $ το θέμα είναι τώρα από που θα το πάρω για να αποφύγω τα κερατιάτικα. Μάλλον από Νέα Υόρκη αλλά αυτό σημαίνει αρχε΄ς του 2010.... Περιμένω να βγει το magic mouse στο amazon για να το χτυπήσω άμεσα.
kpartsi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Άσε Δημήτρη.... Εγώ ονειρεύτηκα το καινούργιο ασπρούλι και δεν το έχω και ανάγκη....
hasodikis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Άσε με ... άσε με ... είμαι να με κλαιν οι ρέγγες.... έχω δύο λαπτοπ στο γραφείο (macbook pro + pavilion dv 5063ea).. ένα desktop (C2D, ati 4670, 3gb ram, 250 gb hd, 19" οθόνη) στο σπίτι και ένα msi wind u100 + hackintοsh) για τον δρόμο...... Πως θα δικαιολογήσω σε γυναίκα. οικογένεια.. φίλους ...γνωστούς..... στην κοινωνία βρε αδερφάκι μου τέτοια αγορά? Προβληματίζομαι... αλλά όπως έχει πεί και ένας μεγάλος έλληνας φιλόσοφος (Παρασκευάς) ..... το θέλω .. το θέλω ... γιατρέ μου το θέλω πολύ!!!!
kpartsi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Προβληματίζομαι... αλλά όπως έχει πεί και ένας μεγάλος έλληνας φιλόσοφος (Παρασκευάς) ..... το θέλω .. το θέλω ... γιατρέ μου το θέλω πολύ!!!! Εδώ Δημήτρη μου θα σε διορθώσω!!!!! Ο μεγάλος έλληνας φιλόσοφος που αναφέρεις είναι ο Κωνσταντίνος Βεδουράς!!!!!!! Ο Παρασκευάς ανέπτυξε το φιλοσοφικό ρεύμα ''Βας Βας Βας, θα υποφέρεις'' που αναλύει τους κινδύνους της σαρκικής απόλαυσης!!!!!!!
S2Katana Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Περιμένω να βγει το magic mouse στο amazon για να το χτυπήσω άμεσα. Ομοίως, αν και πιο πολύ προς ebay με βλέπω.
Cue Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Τιμές από το UK Apple Store 21.5 από 1040 EUR 27 από 1479 EUR, όσο είχα πάρει εγώ τον 20άρι με ATi 2600 Pro πέρσυ το καλοκαίρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.