Προς το περιεχόμενο

Νέα iMacs 21,5 & 27'

hasodikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
απο ότι φένεται και απο τις φωτογραφίες του engadget δεν παίζει να έχει side buttons (θα κλάψω)

hot corners δεν βολεύει;

Δημοσ.

Ξενέρωσα που δεν έχει sidebuttons :( ζω με αυτά τα κουμπιά. Γουστάρω όμως να αλλάζω τα spaces με slide των δακτύλων.

Δημοσ.

Πάλι θα τρέχουν όλοι τώρα να φτάσουν την καινοτομία στα ποντίκια!!! Α ρε Apple, αν δεν υπήρχες εσύ ακόμα θα είμασταν με τα κουμπάκια στα κινητά-ποντίκια και πάει λέγοντας...Δεν θέλω να σηκώσω θύελλα αντιδράσεων απλά λεώ την άποψή μου...

Δημοσ.

παίδες πλεον απότι κατάλαβα το macbook εχει ακριβώς την ίδια οθόνη με το macbook pro ??????????????? καλά το ασπρούλι είναι μούρλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παιδιά το ξανακοιτάω κ όντως δε ΄βλέπω διαφορά μεταξύ macbook white k macbook pro για τον 2.26ghz επεξεργασ΄τη.. μάλιστα το white εχει κ μεγαλύτερο δίσκο! εδιτ μόνο ότι το pro πάει μέχρι 8gb μνήμη..

Δημοσ.

μπα άλεξ δεν με έχουν βολέψει πολύ.

με το steermouse και ένα mxrevolution μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα :devil:

ακόμα δεν είναι τπτ σιγουρο για τα sidebuttons περιμένω κανα review.

(ΔΙΑΟΛΕ )

Δημοσ.
! παιδιά το ξανακοιτάω κ όντως δε ΄βλέπω διαφορά μεταξύ macbook white k macbook pro για τον 2.26ghz επεξεργασ΄τη.. μάλιστα το white εχει κ μεγαλύτερο δίσκο! εδιτ μόνο ότι το pro πάει μέχρι 8gb μνήμη..

Βγάλε SD card reader + Firewire

Δημοσ.
Apple also updated its AirPort Extreme and Time Capsule models today. The new models reportedly offer up to 50% better wireless performance and 25% better range than the previous models due to a revised antenna design. The new Time Capsule also offer up to 60% faster Time Machine backups than on earlier models when using Mac OS X Snow Leopard.

Από Mac rumors... Πολλα updates... Φτού τους!

Κρίμα ρε γαμώτο γιατί τον ιούνιο πήρα ΚΑΙ time capsule.... Γαμώτο και πάλι γαμώτο...

Δημοσ.

http://www.apple.com/magicmouse/

έχει video για το πως δουλευει το ματζικ.

πρωσοπικά με ξετρελένει αν και με προβληματίζει κατά πόσο ευκολο θα γίνονται όλα αυτά .

τελικά side buttons δεν έχει (μέγα λάθος κατά τη γνώμη μου...)

Δημοσ.

πρωσοπικά με ξετρελένει αν και με προβληματίζει κατά πόσο ευκολο θα γίνονται όλα αυτά .

τελικά side buttons δεν έχει (μέγα λάθος κατά τη γνώμη μου...)

Οσο βολικα ειναι τα gestures σε ενα trackpad φορητου, οπου εχεις το χερι σου και τον καρπο σου να μην πολυακουμπαει κατω και τα δακτυλα κινουνται συνεχεια, τοσο δυσκολο πιστευω θα ειναι τα gestures σε ποντικι οπου ο καρπος σου ειναι μονιμα ακουμπισμενος κατω και τα δακτυλα ακινητα..

Λιγο που δοκιμασα να προσομοιωσω στο δικο μου ποντικι τις κινησεις που απαιτουν τα gestures, τα δακτυλα μου κουραστηκαν , λογω των μεγαλων μετακινησεων.

Σε ενα κανονικο ποντικι δεν κουνας σχεδον καθολου τα δακτυλα σου για να κανεις κλικ,scroll,back κλπ.

Σε αυτο πρεπει να τα κουνας και μαλιστα αρκετα.

Ας το δουμε βεβαια και απο κοντα, αλλα διατηρω τις επιφυλαξεις μου για την ευχρηστια του!

Δημοσ.

και εγώ το ίδιο έκανα και προβληματίστηκα γι αυτό το πόσταρα.

Βέβαια στο βίντεο τα δείχνει όλα εύκολα.

Μπορεί η φλατ κατασκευή του να βοηθαει λίγο στις κινήσεις.

Μόνο το σκρολ πιστεύω θα βολέψει. Όσο αναφορά το gesture που αλλάζεις tabs στο σαφάρι κλπ πιστευω πως θα κουράζει πάρα πολύ αν και πολύ χρηστικό.

Δημοσ.

Αξίζουν τα 200 δολάρια για να πας στον i7 ?

Αξιζουν και δεν αξιζουν..

Αυτα που σιγουρα αξιζουν ομως ειναι τα $300 για να πας απο τον διπυρηνο core 2 duo στον τετραπυρηνο quad i5!

Επισης , πολυ καλο feature ειναι το input displayport που εχει η οθονη του 27αρι.

Ετσι μπορεις να συνδεσεις ενα αλλο μηχανημα (πχ ενα φορητο ή ενα pc ή μια παιχνιδομηχανη)

Τελος, προσοχη σε οσους δεν αρεσκονται σε μικρα γραμματα, γιατι οι 21.5" iMac με αναλυση 1920x1080 θα τα δειχνει αρκετα μικρα τα γραμματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...