gsmeros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 σημερα θα μου ερθει ενα imac 27ari. προς το παρον για να βλεπω ταινιες , συνδεω εναν projectora στο macbook μου. απο τον projectora απο hdmi-to-dvi καλωδιο και μετα με dvi-to-mini display ανταπτορα το συνδεω με το macbook , και παιρνω εικονα. Τωρα με το imac τι επιλογες εχω για να το συνδεσω με τον projectora ? Αν παρω ενα media player και το συνδεσω με το projectora , μπορω να παιζω ασυρματα τις ταινιες που θα εχω στον imac? Και κατι τελευταιο , αποτι διαβασα οτι και να κανω δεν θα παρω 1080p , συνδεοντας το ps3 με το imac , ετσι δεν ειναι ? ευχαριστω.
georgeadams Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 σημερα θα μου ερθει ενα imac 27ari.προς το παρον για να βλεπω ταινιες , συνδεω εναν projectora στο macbook μου. απο τον projectora απο hdmi-to-dvi καλωδιο και μετα με dvi-to-mini display ανταπτορα το συνδεω με το macbook , και παιρνω εικονα. Τωρα με το imac τι επιλογες εχω για να το συνδεσω με τον projectora ? Ακριβώς τις ίδιες. Το iMac έχει κι αυτό έξοδο Mini DisplayPort.
ababapanos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 gsmeros απο που τον αγορασες εσυ τον imac?
gsmeros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 gsmeros απο που τον αγορασες εσυ τον imac? απο τη document.
jbeats Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 τελικά ρε παιδιά φτάσανε στην αγορά; και αν όχι ξέρουμε πότε τους περιμένουμε Ελλάδα ξέρει κανείς;
mithra Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Ψάχνω μανιασμενα τον 27άρη i7 , οποίος ξέρει κάτι για διαθεσιμότητα να μου πει γιατί έχω φουντώσει χρονιαρες μέρες! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Whiteyez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Θα αργήσουν φίλε, γενικά υπάρχει μια γενική καθυστέρηση από την Αpple όχι μόνο στην Ελλάδα, και όλο αυτό πιστεύω γίνεται λόγο τον πολλών προβλημάτων που είχε ο κόσμος. Ας είναι για καλό τουλάχιστον αυτή η καθυστέρηση.
toxotis70 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ι7 ξεχνα το για κανα δυο μηνες ακομη. Εγω πηρα τον ι5 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, του εβαλα και 8 gb ram και ΠΕΤΑΕΙ !!!
mithra Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Θέλω τον i7 να αγοράσω και δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά. Η document έχει ετοιμοπαραδοτα κ αν ναι ποια μοντέλα;
atheatos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:42 ---------- [/color]Θα αργησει...ο i7 Παράδοση έως 14 ημέρες Τιμή: στο you.gr: 2088,47 €
jbeats Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 με το μόνο κατάστημα που κατάφερα να επικοινωνήσω για να ρωτήσω σχετικά με την διαθεσημότητα του i5 ήταν το πλαίσιο και μου είπανε ότι θα έχουνε διαθέσιμους απο τις 5/1 ...άντε να δούμε...να θες να ψωνίσεις και να μην μπορείς..
toxotis70 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 toxotis70 τα 8gb πόσο πήγαν??? Εγω εβαλα αλλα 4, συνολο 8. Πηρα crucial με 156 ευρω.
iced Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Στο θεο εχουν ανεβει, τι χρηματιστηριο ειναι αυτο?
xalia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 να δω πως θα πάρω 2χ4 για το macbook pro, στο Θεό έχουν πάει αυτές!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.