Προς το περιεχόμενο

Νέα iMacs 21,5 & 27'

hasodikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα θα μου ερθει ενα imac 27ari.

προς το παρον για να βλεπω ταινιες , συνδεω εναν projectora στο macbook μου.

απο τον projectora απο hdmi-to-dvi καλωδιο και μετα με dvi-to-mini display ανταπτορα το συνδεω με το macbook , και παιρνω εικονα.

Τωρα με το imac τι επιλογες εχω για να το συνδεσω με τον projectora ?

Αν παρω ενα media player και το συνδεσω με το projectora , μπορω να παιζω ασυρματα τις ταινιες που θα εχω στον imac?

Και κατι τελευταιο , αποτι διαβασα οτι και να κανω δεν θα παρω 1080p , συνδεοντας το ps3 με το imac , ετσι δεν ειναι ?

ευχαριστω.

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σημερα θα μου ερθει ενα imac 27ari.

προς το παρον για να βλεπω ταινιες , συνδεω εναν projectora στο macbook μου.

απο τον projectora απο hdmi-to-dvi καλωδιο και μετα με dvi-to-mini display ανταπτορα το συνδεω με το macbook , και παιρνω εικονα.

Τωρα με το imac τι επιλογες εχω για να το συνδεσω με τον projectora ?

Ακριβώς τις ίδιες. Το iMac έχει κι αυτό έξοδο Mini DisplayPort.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψάχνω μανιασμενα τον 27άρη i7 , οποίος ξέρει κάτι για διαθεσιμότητα να μου πει γιατί έχω φουντώσει χρονιαρες μέρες! :P

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Θα αργήσουν φίλε, γενικά υπάρχει μια γενική καθυστέρηση από την Αpple όχι μόνο στην Ελλάδα, και όλο αυτό πιστεύω γίνεται λόγο τον πολλών προβλημάτων που είχε ο κόσμος.

Ας είναι για καλό τουλάχιστον αυτή η καθυστέρηση.

Δημοσ.

ι7 ξεχνα το για κανα δυο μηνες ακομη.

Εγω πηρα τον ι5 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, του εβαλα και 8 gb ram και ΠΕΤΑΕΙ !!!

Δημοσ.

Θέλω τον i7 να αγοράσω και δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά.

Η document έχει ετοιμοπαραδοτα κ αν ναι ποια μοντέλα;

Δημοσ.

με το μόνο κατάστημα που κατάφερα να επικοινωνήσω για να ρωτήσω σχετικά με την διαθεσημότητα του i5 ήταν το πλαίσιο και μου είπανε ότι θα έχουνε διαθέσιμους απο τις 5/1 ...άντε να δούμε...να θες να ψωνίσεις και να μην μπορείς..:cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...