* Alex_Babe * Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Καμία μετατροπή. Όλα παίζουν κανονικά. Υπάρχει office και open office και για mac για τα έγγραφα σου. Για τις φωτό και τα βίντεο δεν το συζητάμε καν Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση
equalizer43 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Παιδια, σκεφτομαι να παρω ενα iMac 21.5' και το μονο πραγμα για το οποιο ανησυχω ειναι για ολα τα αρχεια (docs,videos,pics) που εχω αυτη την στιγμη στο pc μου. Δηλαδη για το αν θα μπορω να τα δω στο iMac. Tι μετατροπη χρειαζονται κτλ. Απλώς θα πρέπει να έχεις εναν εξωτερικό σκληρό δίσκο φορμαρισμένο σε FAT32 για να μεταφέρεις τα αρχεία σου από το ένα σύστημα στο άλλο.
vag3d Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά μόλις σήμερα είδα το iMac 21" από κοντά στο Mediamarkt... System Shock έπαθα...!!! Ερωτεύτηκα.... Είναι πολύ όμορφο.... Παρατήρησα όμως οτι σε Idle κατάσταση που ήταν, ήταν πολύ ζεστός από πίσω...!!! Φαντάζομαι οτι αυτό είναι φυσιολογικό έτσι? Τόσο ζεσταίνονται και δεν παθαίνουν και τίποτα...!!! Σωστά? Πωπω....Απίστευτη ομορφιά πάντως....Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η..... Α, ρε Apple τι μας κάνεις....!!! Σκέτος πειρασμός......
iced Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ετσι ειναι σχεδιασμενο, αποτελει μερος της ψυξης το περιβλημα και ειναι ζεστο επειδη εκεινη την ωρα αποβαλλει θερμοτητα... Ο imac 24 που ειχα ηταν ολη μερα ανοικτος, τον ειχα βεβαια σε πολυ προσεγμενο περιβαλλον χωρις σκονη... Ετσι ηταν ζεστος...
waves Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά το καινούριο ασύρματο πληκτρολόγιο των νέων iMac, τι διαφορές έχει με το παλιό (εκτός από τις μπαταρίες); Υπάρχει σε κάποιο κατάστημα της Αθήνας το καινούριο; Eυχαριστώ
gsmeros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 υποτιθεται θα υπηρχε ενημερωση παρασκευη η δευτερα για τις παραγγελιες και για το γιατι αργησαν ηδη 2 βδομαδες++ να ερθουν. ακομα δεν εχω παρει email. εχω ηδη παρει ποσα τηλεφωνα και μου λενε οτι σημερα θα λαβω ενα email με λεπτομεριες. 3 φορες η ιδια απαντηση , και καθε φορα 0 email. απιστευτη ασυνεπεια απο τη document. δεν με απασχολει το οτι δεν ειναι θεμα document η διαθεσιμοτητα , αλλα δεν εχουν ενημερωσει καν αυτους που εκαναν preoder. θα ειχα το μηχανημα και καλα απο 15 Νοεμβριου , max 19-26.
georgeadams Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά το καινούριο ασύρματο πληκτρολόγιο των νέων iMac, τι διαφορές έχει με το παλιό (εκτός από τις μπαταρίες); Εξωτερικά και λειτουργικά δεν έχουν καμία διαφορά. Εσωτερικά, το νέο πρέπει να είναι πιο "power efficient" (μιας και δουλεύει με 2 μπαταρίες αντί για 3).
toxotis70 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Kι εγω εχω παρει απειρες φορες τη document για imac 27ari και μολις χτες μου απαντησαν με email οτι ειναι ετοιμοπαραδοτα τα....imac 21.5'' !!!! H systemgraph το ανεβαλε για τον επομενο χρονο... α ρε μπανανια που ζουμε !!!
gsmeros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 εχει παρει κανεις με καποιο τροπο το 27αρι ? εστω απο παραγγελια απο αγγλια.
iced Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Συνεχεια εδω μεσα λεμε οτι θελει καιρο η υποθεση, οποτε χρειαζεται τεραστια υπομονη...
gsmeros Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 ξαναπηρα σημερα για 100η φορα. φυσικα ο υπευθηνος ητανε σε meeting , και η γραμματεας μου ειπε πως θα με παρει σε λιγο στο κινητο μου. φυσικα δεν με πηρε κανενας. και η πλακα ειναι οτι επελεξα document για το service και την εξηπηρετηση...
gsmeros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 μετα τις 14 Δεκεμβριου θα αρχησουν να στελνουν τα 27''' 3,06. Do the math για τα i5.
gio_b27 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ περιμένω το δικό μου i5 κατά τις 10 Δεκεμβρίου. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν από το Πλαίσιο. Σε καμία βδομάδα θα ξέρω...
toxotis70 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Στο fnac - the mall σημερα ειχε 3 κομματια 27αρια Dual core ... εγω λεω να περιμενω τα quad !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.