Προς το περιεχόμενο

Νέα iMacs 21,5 & 27'

hasodikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και γω το πηρα σημερα απο elite το φτηνο μοντελο 21.5 στα 1159 αλλα με 6gb ραμ.τα σπαει το μηχανιμα γενικος .το μονο που μου λειπει εντονα τις πρωτες ωρες ασχολιας ειναι το δεξι κλικ!

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αυτό μπορείς να το ρυθμίσεις από το system preferences

αρα δεν μου λειπη τιποτα το ιδιαιτερο:lol:ευχαριστω φιλε μολις πηγα και το εκανα:-)

Δημοσ.
να αποφύγεις τα περιττα προγράμματα τύπου quicksilver κτλ utilities

Το MacOS από μόνο του είναι ολοκληρωμένο λειτουργικό σύστημα και έχει ενσωματωμένα προγράμματα για όλες τις λειτουργίες.

Μεγειές!

συγνώμη μου μεγιστοποιούμε τις δυνατότητες του λειτουργικού.

Δημοσ.

Ειδικά το QuickSilver αν το συνηθίσεις, μετά γίνεται must.

Στην ουσία μεταφέρει στο πληκτρολόγιο την εκκίνηση των εφαρμογών. Προσωπικά η φιλοσοφία μου γενικότερα για τους υπολογιστές είναι "ότι κάνεις πολύ συχνά, να το κάνεις με το πληκτρολόγιο, όχι με το ποντίκι".

Δημοσ.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν είναι μόνο η εκκίνηση (αυτό το κάνω συνέχεια με spotlight) αλλά το ότι μπορείς να κάνεις "drill down" στις επιλογές τις εφαρμογής.

π.χ.

Στείλε email εκεί, με subject και text αυτό.

Παίξε το τάδε κομμάτι στο itunes.

Δημοσ.

με τον QS μπορείς να κάνεις παπάδες. αμα το μάθεις δεν ξεκολλάς.

πιάνω μακ φίλων μου και απορώ πως ζούνε χωρίς τον QS..

Δημοσ.

ειμαι Ολλανδια για διακοπες αυτες τις μερες , και

ετυχε να περασω εξω απο ενα μαγαζι με προιοντα apple.

μπηκα μεσα και ειδα τα καινουργια imac.

το 27''αρι ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο μια 24"αρα lcd , και ειναι πολυ wide.

Το μαγαζι ειχε ολα τα imac με ενσυρματα πληκτρολογια , και δεν υπηρχε ουτε το magic mouse.

δεν ειμαστε μονοι μας :)

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι εγώ. Πώς τα πάει από θερμοκρασίες και θόρυβο. Δεν μιλάω για εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να μην ακούς τίποτα, αλλά για γραφείο σπιτιού. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα λαπτοπ και πιστεύω ότι θα μου κακοφανεί αν έχει θόρυβο.

Δημοσ.
Εν ολίγοις ο καινούργιος iMac 27" μπορεί να δεχθεί σήμα μόνον από έξοδο DisplayPort, κι όχι από συσκευές που διαθέτουν έξοδο VGA, DVI και HDMI, μέσω ανάλογου αντάπτορα.

Μπραβο ρε apple που προσπαθεις να εφευερεις των τροχο απο την αρχη!

Συμορφώσου με τα stadar!Δεν μπορουμε να ζησουμε στον κοσμο του iΤρωω iΠινω iΚανω iKοιμαμαι iαγορασω display port για να iσυνδεσω το MBP στον iΜΑC!iΔεν αγορασω ποτε αλλη σατανικη συσκευη αλλης εταιριας iμην σωσω να τις δω να προκοβουν και να βγαζουν κατι DVI,HDMI και λοιπα ακαταλαβηστικα!Τι σοβισνισμος ειναι αυτος!Αμα κυριαρχουσε η Αρεια Φυλη θα χε μονο Apple προιοντα!

Ουγκ!!!

Δημοσ.

To mini DisplayPort έγινε standard (VESA). Αν δείτε και οι καινούριες ΑΤΙ έχουν mDP

Να θυμήσω ότι το iMac G3 ήταν ο πρώτος υπολογιστής με Firewire και USB κάτι που σήμερα έχουν όλοι οι υπολογιστές. Ίσως και τότε να είχε κατηγορηθεί για elitiσμό :)

Θεωρώ ότι η λογική της Apple δεν ήταν να κάνει κάτι proprietary και να αποκοπεί από τον κόσμο των PC μιας και το mdp είναι VESA πλέον, αλλά να υλοποιήσει ένα bidirectional σύστημα μετάδοσης της εικόνας σε όσο γίνεται πιο μικρό footprint και με απλοική σχεδίαση.

Δημοσ.
To mini DisplayPort έγινε standard (VESA). Αν δείτε και οι καινούριες ΑΤΙ έχουν mDP

Να θυμήσω ότι το iMac G3 ήταν ο πρώτος υπολογιστής με Firewire και USB κάτι που σήμερα έχουν όλοι οι υπολογιστές. Ίσως και τότε να είχε κατηγορηθεί για elitiσμό :)

Θεωρώ ότι η λογική της Apple δεν ήταν να κάνει κάτι proprietary και να αποκοπεί από τον κόσμο των PC μιας και το mdp είναι VESA πλέον, αλλά να υλοποιήσει ένα bidirectional σύστημα μετάδοσης της εικόνας σε όσο γίνεται πιο μικρό footprint και με απλοική σχεδίαση.

χμμμ. Δεν είναι και έτσι όπως τα λες... Αν είναι έτσι ας συνεχίσει να βγάζει τις mini display port και οτι άλλο θέλει αλλά ας έχω την δυνατότητα με εναν αντάπτορα των 3 ευρω να μετατρέψω αυτήν την port σε hdmi, dvi και ότι θέλω χωρίς να χρειάζεται να δίνω 30 ευρώ για τον δικό της αντάπτορα που είναι ο μόνος που ταιριάζει.

Για ποιόν λόγο τον αντάπτορα που έχω από mini dvi σε dvi να μην μπορώ με ένα ανταπτοράκι να το κάνω hdmi η vga και να πρέπει να δώσω άλλα 30 ευρώ για ξεχωριστό mini dvi ανταπτορα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...