Προς το περιεχόμενο

Νέα iMacs 21,5 & 27'

hasodikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τον φθηνό 21.5". Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Θεωρώ πως για 400 ευρώ διαφορά αξίζει η επιλογή του 27''...:fear:

Δηλαδή νομίζετε πως δε θα χρειαστώ την επεξεργαστική ισχύ του i5...?

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημπέρα παιδιά από το Ρέθυμνο,το πρώτο μου πόστ σε αυτό το ενδιαφέρων φόρουμ.

Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά imac τα χριστούγεννα.Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σε σχέση με πιο μοντέλο να επιλέξω.

Θα ασχοληθώ μόνο με επεξεργασία φωτογραφίας,browsing,μουσική,ταινίες και λίγο video editing.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αφου θα ασχοληθεις με video editing και επεξεργασια φωτογραφιας ειναι μονοδρομος για μενα να παρεις ενα 27 με intel i5 επεξεργαστη εαν εχεις τα λεφτα βεβαια.

τελειως φιλικα να δοκιμασεις για προγραμμα επεξεργασιας εικονας το καινουργιο aperture 2 της apple το οποιο πλεον υποστηριζει και Raw format.;)

Δημοσ.
Αφου θα ασχοληθεις με video editing και επεξεργασια φωτογραφιας ειναι μονοδρομος για μενα να παρεις ενα 27 με intel i5 επεξεργαστη εαν εχεις τα λεφτα βεβαια.

τελειως φιλικα να δοκιμασεις για προγραμμα επεξεργασιας εικονας το καινουργιο aperture 2 της apple το οποιο πλεον υποστηριζει και Raw format.;)

A ωραία νέα φίλε μου γιατί δουλεύω αποκλειστικά με raw format.Ελπίζω να βρεθούν τα χρήματα για τον i5 αλλιώς πάμε για το απλό (:lol:) μοντέλο των 1500+ ευρώ.

Ευχαριστώ για κάθε γνώμη.:-)

Δημοσ.

Τι δηλαδη ?

Επικοινωνησα με systemgraph, και δεν υπαρχει ακομη 27αρι oyte gia deigma.

Ειδικα για ι5 - ι7 μου ειπαν ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!

Δημοσ.
Τι δηλαδη ?

Επικοινωνησα με systemgraph, και δεν υπαρχει ακομη 27αρι oyte gia deigma.

Ειδικα για ι5 - ι7 μου ειπαν ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!

Αυτό ρώτησα: Από πού έχεις την πληροφορία!

Δημοσ.

H Elite στη Θεσσαλονίκη δίνει "σύντομα διαθέσιμο" το 27αρι και "διαθέσιμο" το 21.5. Φυσικά δεν είναι ούτε το δεύτερο ετοιμοπαράδοτο, απλά μάλλον αναμένουν καλύτερη ροή από τη Rainbow τις απόμενες εβδομάδες. Δείτε και αυτήν την προσφορά, φαίνεται ενδιαφέρουσα.

Από εκεί περιμένω το Mini μου οπότε για ποιότητα εταιρίας γενικά, ίδωμεν...

Δημοσ.

Σας γραφω απο το καινουργιο μου 21,5 imac.Το αγορασα πριν λιγο απο το Πλαισιο Λαρισας (το ενα και μοναδικο που ειχαν φερει...)

Πρωτες εντυπωσεις οι καλυτερες.Φυσικα δεν ειχε ασυρματο πληκτρολογιο (...) αλλα ειχε το magic mouse.Δεν μπορω να πω βολευει και παρα πολυ (τουλαχιστον τωρα στις 2 πρωτες ωρες)

Πηρα το φτηνο μοντελο (1167 ευρω).Ειναι ο πρωτος μου mac οποτε αν εχετε τιποτα να προτεινετε be my guest.

Μια ερωτηση απο μενα για αρχη: Ποσες ωρες να το φορτισω πρωτη φορα? (Δεν θα τα εσπαγε το post αν το εννοουσα αυτο? :P )

Δημοσ.

Aαχαχα, στην αρχή σκάλωσα με το ποστ σου!

Καλορίζικος.

Εφόσον είναι ο πρώτος σου Mac, βάλε γρήγορα quicksilver και τρέξε και ένα software update!

Δημοσ.

να αποφύγεις τα περιττα προγράμματα τύπου quicksilver κτλ utilities

Το MacOS από μόνο του είναι ολοκληρωμένο λειτουργικό σύστημα και έχει ενσωματωμένα προγράμματα για όλες τις λειτουργίες.

Μεγειές!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...