Προς το περιεχόμενο

Νέα iMacs 21,5 & 27'

hasodikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν ισχύει αυτό http://www.appleinsider.com/articles/09/10/20/sources_reveal_part_of_apples_new_mac_product_lineup.html

τότε η apple για μια ακόμη φορά με απογοητύει σε απίστευτο βαθμό με την desktop σειρά της...

Δλδ αισθάνομαι ότι με εμπαίζουν .... έχουν μείνει τόσο πίσω στα desktop και παρόλα αυτά επειμένουν να με θεωρούν μαμακα με την τιμή που ζητάνε!

Νισάφι πια και έλεος!

Δημοσ.

άνοιξε .

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:49 ----------

καλά το έλεγα προχτές... magic mouse

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:56 ----------

έχω μείνει μαμάκας με το καινούργιο macbook και σπευδω να παραγείλω το καινούργιο πόντικα

και μένα μου άρεσε το νέο macbook... το προτιμούσα το λευκό από το alu

Δημοσ.

Παιδιά νομίζω αυτό ηταν ένα σοβαρό Update στα iMac.

Απο οθόνη πιστεύω θα σκίσει.

The new widescreen IPS panels are LED-backlit and have 178-degree viewing angles -- the 21.5-inch iMac has a 1,920 x 1,080 resolution, while the 27-incher comes in at 2,560 x 1,440.

Περιμένω review απο το ποντικάκι (καιρός να αλλάξω το mxrevolution του χω πιει το αίμα.

(το ψήνω ασχημα το 27αρι imac)

Δημοσ.

Μόλις ανακοινώθηκαν τα νέα Mac Mini, Macbook και iMacs. Στα μέρη μας πότε να τα περιμένουμε άραγε; Συνήθως πόσο χρόνος απαιτείται απο την παρουσίαση τους μέχρι να φτάσουν και σε εμάς; Πάντως οι νέες οθόνες είναι απίστευτες.

Δημοσ.

Mini DisplayPort output port with support for DVI, VGA, and dual-link DVI (adapters sold separately). 27-inch models also support input from external DisplayPort sources (adapters sold separately).

Επιτέλους!!

Δημοσ.

Ωραιες σε γενικες γραμμες οι αναβαθμισεις τοσο του macbook οσο και του mac mini!

Ωραιοι και οι καινουριοι iMac αν και λιγο τσιμπημενοι.

Το μονο που με χαλασε ειναι οτι οι οθονες των iMac ειναι 16:9 και οχι 16:10 ..

Το Magic Mouse θελω να το δω απο κοντα, αλλα μου φαινεται καπως δυσχρηστο, κινδυνευεις για τενοντιτιδα οταν κανεις scroll ή back/forward!

Δημοσ.

to magic buttons έχει side buttons?

αν όχι μου είναι άχρηστο λόγω ότι έχω το expose και το minimize σε αυτά και δεν μπορώ να δουλέψω αλλιώς

Αξίζουν τα 200 δολάρια για να πας στον i7 ?

Δημοσ.
to magic buttons έχει side buttons?

αν όχι μου είναι άχρηστο λόγω ότι έχω το expose και το minimize σε αυτά και δεν μπορώ να δουλέψω αλλιώς

Αξίζουν τα 200 δολάρια για να πας στον i7 ?

Αυτό η αλήθεια είναι πως είναι κάπως ψιλοπροβληματάκι αλλά γενικά τα σπάει το άτιμο. Είχα αγοράσει όμως ρε γαμώτο ένα mighty mouse πριν κάνα 3μηνο και δουλεύει μια χαρά... Φτου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...