braindebug Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Κατέβασα το τελευταίο bios, ενεργοποίησα το ΑΑC μπαίνει κανονικά windows αλλά το cpu id δείχνει 2 cores. Δεν ξεκλειδώνει ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο. Επειδή έχω ακούσει ότι όλοι ξεκλειδώνουν απλά άμα είναι προβληματικοί οι κλειδωμένοι πυρήνες δεν είναι σταθερό/δεν ανοίγει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:51 ---------- δείχνει να είναι stable @ 3.7 stock cooler 1.35 ρεύμα 38 βαθμούς. Με παίρνει και άλλο λέτε? επίσης μια ερώτηση. γιατί το vcore sto cpu-z "παίζει"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δε θελω να υποθέσω πως οι 38°C είναι σε κατάσταση ηρεμίας. :Ρ Σε full load πώς τα πάει; Το Vcore παίζει σίγουρα μεταξύ idle-full load και ανάλογα με τη μητρική παίζει και σε κάθε κατάσταση. Δεν είναι παράλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klaount Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 [/color]δείχνει να είναι stable @ 3.7 stock cooler 1.35 ρεύμα 38 βαθμούς. Με παίρνει και άλλο λέτε? επίσης μια ερώτηση. γιατί το vcore sto cpu-z "παίζει"? Δεν έχει νόημα να τον ανεβάσεις παραπάνω. Το cpu-z μάλλον σου δείχνει το vid, το voltage που ζητάει ο επεξεργαστής δλδ αναλόγως την κατάσταση του, idle/load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
braindebug Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Σε full load είναι 38 σε idle 24-27, δικό μου λάθος ξέχασα να το αναφέρω. Νομίζω οτι ειμαι καλά στα 3.7 σε αυτές τις θερμοκρασίες κ με αυτό το ρεύμα. μέχρι 1.38 δοκίμασα αλλά δεν ενέβηκε παραπάνω στα 3.8 crashare. Nα ανεβάσω λέτε κ άλλο ρεύμα στο vcore ή σε cpu nb(auto) PS. το ξεκλείδωμα να το ξεχάσω ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 O δικός μου δεν ξεκλειδώνει. Στα 3.4 και σε stock voltage έχω idle στους 32-33 C, full load στους 48-50 C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 38°C σε full load με τη stock; Με ποιο πρόγραμμα το βλέπεις; Και μετά κράζουν κάποιοι την AMD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
braindebug Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 με coretemp το βλέπω. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε με HWMonitor και Real Temp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
braindebug Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 38 και στο hwmonitor. Μάλλον έπεσα σε καλό κομμάτι-να ξεκλείδωνε κιόλας Αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες. Και δεν έχω συνδέσει και το ένα από τα 4 fans ακόμα. μέχρι πόσο ρεύμα μπορώ να πάω χωρίς πρόβλημα? ή το μόνο που πρέπει να κοιτάω είναι οι θερμοκρασίες? (σε λογικά πάντα πλαίσια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 38 και στο hwmonitor. Μάλλον έπεσα σε καλό κομμάτι-να ξεκλείδωνε κιόλας Αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες. Και δεν έχω συνδέσει και το ένα από τα 4 fans ακόμα. μέχρι πόσο ρεύμα μπορώ να πάω χωρίς πρόβλημα? ή το μόνο που πρέπει να κοιτάω είναι οι θερμοκρασίες? (σε λογικά πάντα πλαίσια) Mάλλον είναι καλό το stepping...οι θερμοκρασίες σου είναι εξωφρενικά χαμηλές για full load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.