klainmaingr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δεν θέλω shovels και τέτοια γιατί θα γίνει σφαγή Λοιπόν απορία.. Επειδή άρχισα να χρησιμοποιώ το quicktime μιας και το vlc άρχισε να μου κάνει ΠΑΡΑ πολλά σπασίματα... Υπάρχει τρόπος να φορτωθούν εξωτερικά υπότιτλοι στο quicktimeX ή μόνο με τον τραγικό αρχαίο τρόπο του ίδιου ονόματος; Δεν βλέπω preferences για το χαζοquicktime... Είναι δυνατόν; Είναι κάτι που δεν βλέπω;;
RockSoundStudio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 @alan2: Έχεις QTpro ? Έχεις εγκαταστήσει το perian ? http://perian.org/ @klainmaingr http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=336868
parsifal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δεν θέλω shovels και τέτοια γιατί θα γίνει σφαγή Λοιπόν απορία.. Επειδή άρχισα να χρησιμοποιώ το quicktime μιας και το vlc άρχισε να μου κάνει ΠΑΡΑ πολλά σπασίματα... Υπάρχει τρόπος να φορτωθούν εξωτερικά υπότιτλοι στο quicktimeX ή μόνο με τον τραγικό αρχαίο τρόπο του ίδιου ονόματος; Δεν βλέπω preferences για το χαζοquicktime... Είναι δυνατόν; Είναι κάτι που δεν βλέπω;; Σε Mac OS X τα παραπάνω;
klainmaingr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Σε Mac OS X τα παραπάνω; yup... Εγκατέστησα το quicktime pref panel αλλα και αυτο έχει ελάχιστες επιλογές.. Θα δοκιμάσω και τπτ απο τα παραπάνω στο λίνκ.. Αν πάντως κάποιος έχει ιδέα ας πεί
parsifal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Σε μεταφέρω στο MacOS forum, γιατί εδώ είναι άντρο παραθυράκηδων (το λέει και η επεξήγηση της ενότητας Software). Κράτα γερά, θα κουνήσει...
klainmaingr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Thnx.. Είπα να μην ανοίγω νέο θέμα.. Αλλα δεν περίμενα οτι θα τηλεμεταφερθώ κιόλας Τώρα δοκιμάζω το mplayerextended αλλα και πάλι παραμένει η απορία για το quicktime ;p
SlackulatoR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Όπως προυπόθηκε perian. Δοκίμασέ το και επίσης σύγκρινε την διαφορά του cpu usage Quicktime με VLC...
eski Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 To perian κανει καλη δουλεια με quicktime Δεν εμφανιζει υποτιτλους ομως σε format *.mp4 Moνο με VLC βλεπω υποτιτλους απο mp4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.