pcpanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Καλισπέρα Οποιος γνωριζει απο αυτες τις καρτες,ας μου εξηγησει λιγο,πως ακριβος δουλεύει? Χρειαζομαι λογαριασμο paypal για να βαζω τα χρηματα απο αυτες τις καρτες εκει μεσα? Επισης των ποσων ευρο υπαρχουν(γιατι ολοι για 10ευρω λενε οτι αγοραζουν). Εγω θελω να παρω account στο rapidshare μεσο αυτης της καρτας.Γινετε ετσι? Ευχαριστω προκαταβολικα
Whiteyez Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Γιατί δεν βγάζεις μια prepaid card; Η μήπως εννοείς αυτήν;
kage Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 http://www.paysafecard.com/gr/ μπορεις να την χρησιμοποιεις οπουδηποτε υποστηριζει paysafe πληρωμη. το rapidshare μαλλον οχι,γιατι ειδα οτι σε πεταει σε αλλο ελληνικο σιτε με διπλες τιμες
isay Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Πρώτον να σκεφτείς σοβαρά την περίπτωση prepaid. Δεύτερον πάνω δεξιά έχει ένα κουτάκι που λεει ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. Πηγαινε εκεί μέσα, γράψε paysafecard και πάτα enter.
pcpanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Γιατί δεν βγάζεις μια prepaid card; Η μήπως εννοείς αυτήν; Τι ακριβος ειναι αυτο? Πρεπει να ειμαι ενηλικας για να την βγαλω?
Whiteyez Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Τι ακριβος ειναι αυτο? Πρεπει να ειμαι ενηλικας για να την βγαλω? Είναι προπληρωμένες κάρτες που τις βγάζεις από την τράπεζα, βάζεις το χρηματικό ποσό που θές και κάνεις αγορές. Ναι πρέπει να είσαι ενήλικος.
arxaggelos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Τι ακριβος ειναι αυτο? Πρεπει να ειμαι ενηλικας για να την βγαλω? Ναι, ή να σου τη βγάλουν οι γονείς σου στο δικό τους όνομα. Είναι κάρτα που προσφέρουν αρκετές τράπεζες, την οποία "φορτίζεις" με κάποιο ποσό, όσο θέλεις εσύ, και τη χρησιμοποιείς σε αγορές online και σε καταστήματα. Δεν έχει άλλη χρέωση πέραν της φόρτισης (1 ή 2 ευρώ) και περνάει σχεδόν παντού γιατί είναι Visa. Δεν μπορείς όμως να βάλεις δόσεις όπως με μια πιστωτική. edit: owned by Whiteyez...
pcpanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ναι, ή να σου τη βγάλουν οι γονείς σου στο δικό τους όνομα. Είναι κάρτα που προσφέρουν αρκετές τράπεζες, την οποία "φορτίζεις" με κάποιο ποσό, όσο θέλεις εσύ, και τη χρησιμοποιείς σε αγορές online και σε καταστήματα. Δεν έχει άλλη χρέωση πέραν της φόρτισης (1 ή 2 ευρώ) και περνάει σχεδόν παντού γιατί είναι Visa. Δεν μπορείς όμως να βάλεις δόσεις όπως με μια πιστωτική. edit: owned by Whiteyez... Αχα...καταλαβα το εχω ξαναακουσει! Μπα δεν πεζει φαση να πω τους γονεις μου γιατι θα αρχιζουν τα κλασικα: μην μπλεκεις με τετοια ειναι κομπινες και μπλα μπλα μπλα και αγορες μεσω ιντερνετ σε κλεβουν τα λευτα και 1002 μαμακιες Εγω μονο για το rapidshare θελω να κανω καποια καρτα!
Budweiser Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Αχα...καταλαβα το εχω ξαναακουσει! Μπα δεν πεζει φαση να πω τους γονεις μου γιατι θα αρχιζουν τα κλασικα: μην μπλεκεις με τετοια ειναι κομπινες και μπλα μπλα μπλα και αγορες μεσω ιντερνετ σε κλεβουν τα λευτα και 1002 μαμακιες Εγω μονο για το rapidshare θελω να κανω καποια καρτα! Don't worry. Η prepaid είναι η καλύτερη φάση. Δεν είναι πιστωτική που μπορεί να ξεφύγει και να χρωστάς. Είναι μία κάρτα που βγάζεις σχεδόν δωρεάν και ΑΝ έχεις λεφτά τα βάζεις στην κάρτα και κάνεις την αγορά που θες. Αν αυτό που θες να αγοράσεις κάνει 15€, ας πούμε, βάζεις 15€, αγοράζεις αυτό που θες, και δεν πρόκειται να σου κλέψει κανείς τα λεφτά σου.
pcpanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Don't worry.Η prepaid είναι η καλύτερη φάση. Δεν είναι πιστωτική που μπορεί να ξεφύγει και να χρωστάς. Είναι μία κάρτα που βγάζεις σχεδόν δωρεάν και ΑΝ έχεις λεφτά τα βάζεις στην κάρτα και κάνεις την αγορά που θες. Αν αυτό που θες να αγοράσεις κάνει 15€, ας πούμε, βάζεις 15€, αγοράζεις αυτό που θες, και δεν πρόκειται να σου κλέψει κανείς τα λεφτά σου. Εγω το ξερω,στους γονεις μου πες΄το :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.