Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2010 vs Championship Manager 2010

jvgrjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Football manager παραμένει με διαφορά το καλύτερο... κάθε χρόνο δοκιμάζω και τα τρία χωρίς ωστόσο να με κρατάει κάτι σε fifa ή cm! Οκ! Το FM είναι αρκετά πιο δύσκολο από τα υπόλοιπα... Είναι όμως και πιο ρεαλιστικό...

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ το FM από τα ρεαλιστικότερα παιχνίδια γενικότερα. Κανένα άλλο δε μου δίνει τέτοια αίσθηση.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια απλα παιξτε το championship manager 2001-2002.οποις το εχει παιξει σιγουρα θα εχει τρελαθει,,...!πιστευω το πιο απλο ,ευκολο,κ αληθινο μανατζερ που εχει βγει...!ειχε κ τον φοβερο batistuta...!αλλα πλεον οποιος θελει μπορει να κατεβασει κ το update του 2008 επανω στο 2001 και ειναι παιχνιδαρα....!αυτη ειναι η προταση μοθ που εχς παιξει ολα τα μανατζερ....

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Μάνο... Όσο περνάνε οι εκδόσεις, γίνονται όλο και πιο χαοτικές, από άποψη επιλογών. Ίσως βέβαια να είναι και θέμα παίχτη, οι πιο "ψαγμένοι" να γουστάρουν και πιο πολλές επιλογές, σε αντίθεση με μας τους arcade τύπους που γουστάρουμε να πατάμε το next, να ρίχνουμε την εφτάρα στη Κάτω Κωλοπετινίτσα στο χαλαρό και με το φραπέ στο χέρι και στο τέλος του χρόνου να παίρνουμε το champion's league έχοντας κάνει (μετά βίας) δέκα αλλαγές σε όλα τα παιχνίδια της περιόδου!! :lol:

Δημοσ.
παιδια απλα παιξτε το championship manager 2001-2002.οποις το εχει παιξει σιγουρα θα εχει τρελαθει,,...!πιστευω το πιο απλο ,ευκολο,κ αληθινο μανατζερ που εχει βγει...!

Θα συμφωνήσω απόλυτα (παραπέμπω εδώ κι εδώ) και θα προσθέσω στα παραπάνω και την "ARSE command". Εκεί αποκτά νόημα το παιχνίδι (με θυμάμαι να παίζω το παιχνίδι στο Λύκειο, στο εργαστήριο πληροφορικής, και να μου χτυπάει διαιτητή (!) ο Vieira = έφαγε κάτι μήνες αποβολή!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...