Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2010 vs Championship Manager 2010

jvgrjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Σκέφτομαι για πρώτη φορά στην ζωή μου να ασχοληθώ με αυτό το στυλ παιχνιδιού και θα ήθελα να μου πείτε ποιό από τα 2 είναι καλύτερο.

Δημοσ.

football manager 2010 !!!!!!! To αγοράζω κάθε χρονο εδώ και 5-6 χρόνια ή και παραπάνω δεν θυμάμαι. .Το championship το είχα πάρει παλιοτερα αλλά από οτι θυμάμαι δεν μου είχε αφήσει πολύ καλές αντυπώσεις . Δεν ξέρω το σαν τίτλος έαν έχει βελτιωθει αλλά νομίζω οτι το football manager είναι ο βασιλιάς .

Δημοσ.

Το Championship ήταν Νο1 όταν το δούλευε η Sports Interactive. Η εταιρεία δηλαδή που τώρα "τρέχει" το Football Manager. Πιστεύω πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Δημοσ.

ειχα ξεκινησει απο το cm2 με database για γελια .... Θυμαμαι υπηρχε Hristos Kostis και Christos Kostis :D :D μεγαλο κολλημα , απειρες ωρες ψαξιμο σε κατι αγγλικα χωρια της conference για να βρω κανενα φτηνο DR για την peterborough

Εδω και λιγα χρονια (απο την αλλαγη ουσιαστικα σε FM) το παρατησα ... πολλα bugs , πολυ βαρυ ....

ομως φετος βλεπω να κανω την επιστροφη

Δημοσ.

Φίλε το football manager είναι το No 1 παγκοσμίως καλύτερο μανατζερ που υπάρχει αυτήν την στιγμή. μακάρι κάποια στιγμή να βγει και στα ελληνικά. εγώ παίζω απο το 2004 και σε όλες τις εκδόσεις έχω ξεπεράσει το 2045 από πώροση, περιττό να σου πω ότι άμα κολλήσεις δεν ξεκολλάς με τίποτα.

Δημοσ.

Ε, δεν υπάρχει συζήτηση. Football Manager με μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Cm ftw.Απλό χωρίς φιοριτούες,γρήγορο και άψογο.Από ένα σημείο και μετά που τα έχεις αυτοματοποιήσει όλα δεν χρειάζεται πολύ κόπο για να βγεί η χρονιά.Δεν έχει βέβαια τις φψτογραφίες του football αλλά από θέμα gameplay δεν συγκρίνεται καν.Από εκεί και πέρα αν δεν ξεκινήσεις cm το καλύτερο με διαφορά είναι το fifa manager.Έχω να ασχοληθώ με μανατζερ από το 07 αλλά κάπως έτσι πάει η δουλειά.Το cm είναι το πιο γρήγορο χωρίς φωτογραφίες και πολλά πολλά,μόνο μάνατζερ και τίποτε άλλο,το fm ήταν δύσχρηστο αλλά γεμάτο φωτός και εφέ και το fifa ο συνδυασμός και των δύο.

Αν θέλεις να παίξεις μάνατζερ cm από εμένα,αν θέλεις να ευχαριστηθείς το παιχνίδι με εικόνες κτλ fifa.

Με λίγα λόγια για εμένα για rookie

1.fifa

2.fm

3.cm

για πιο advanced

1.cm

2.fifa

3.fm

• Moderators
Δημοσ.

Nα πω και γω championship manager για να βοηθησω την μειοψηφια και να την σπασω στον alex.Σημειωτεον δεν εχω καμια σχεση με το συγκεκριμενο..αθλημα :lol:

περα απο τους κολλητους μου που μου πρηζουν τα @@ ειτε να ξεκινησω,ειτε να φτιαξω το δικτυο τους οταν παιζουν διπλο,τριπλο δεν-ξερω-κ-γω-πλο

Δημοσ.

Κι εγώ fm λέω άνετα...

εξάλλου οι μεγαλύτεροι παράγοντες τις βήτα εθνικής έχουν φέρει πολλά "ταλέντα" που τα ανακάλυψαν στο fm.

αλλά γενικά fm ftw.

κρατάει περισσότερο το ενδιαφέρον κατά την γνώμη μου.

Δημοσ.

Αγόρασα στην προπαραγγελία-προσφορά το cm 2010 (2,5 ευρώ, ναι δυο κομμα πεντε αντε να ηταν κομμα εφτα) και σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει συγκριση :P Απο κει και περα το cm 2010 έχει ΠΟΛΛΕΣ βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του (πριν 2 χρόνια όχι ενα) και προσεγμένο περιβάλλον.Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση είναι ο εντυπωσιακά μικρός χρόνος δημιουργίας-φορτώματος παιχνιδιού. Επιτέλους έχει 3d game view και σου δινει τη δυνατοτητα να ξεκινας στη μεση της χρονιας με updated roster απο τις ενημερώσεις που βγάζει η εταιρία. Επίσης πάντα τα cm ήταν πιο εύκολα απο τα fm. Δεν έχω βάλει το demo του fm2010 για να συγκρίνω

Δημοσ.
Nα πω και γω championship manager για να βοηθησω την μειοψηφια και να την σπασω στον alex.Σημειωτεον δεν εχω καμια σχεση με το συγκεκριμενο..αθλημα :lol:

περα απο τους κολλητους μου που μου πρηζουν τα @@ ειτε να ξεκινησω,ειτε να φτιαξω το δικτυο τους οταν παιζουν διπλο,τριπλο δεν-ξερω-κ-γω-πλο

αν είναι έτσι να βάλω τα δυνατά μου χαρτιά... το fm υπάρχει και για mac :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...