cineboy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Παλληκάρια πρέπει να λύσω ένα πρόβλημα που έχω αυτές τις ημέρες και μάλιστα είναι αρκετά επείγον αφού είναι επαγγελματικό το θέμα... Σαν μουσικός έχω καταγράψει κάποια δουλειά μου απο digital recorder στον σκληρό ενός dvd record και την έχω μεταφέρει σε σε dvd disc. Στο pc κατόπιν πρέπει να μετατρέψω τα αρχεία σε μορφή wav η mp3, γιά να μπορώ να τα έχω σαν τραγούδια.Προς το παρών μπορώ να τα κούω μόνο σαν εικόνα. Το dvd recorder κατά την εγγραφή αναγνώριζε μόνο ως εικόνα πηγή εικόνας το digital recorder και γιά αυτό αναγκάστηκα να του περάσω και καλώδιο rca εικόνας απο κάποιο dvd player. Το θεμα είναι τώρα τι ακριβώς πρέπει να κάνω γιά να ξεπεράσω το πρόβλημα.... Τα αρχεία που μου ανοίγει το pc απο το dvd recorder είναι αρχεία VIDEO_RM και VIDEO_TS. Εχω κατεβάσει και δοκιμάσει διάφορα προγράμματα, όμω ςμέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει... Σε οποιαδήποτε βοήθεια θα σας είμαι υπόχρεος.
parsifal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Αν η εγγραφή έχει γίνει από επιτραπέζιο recorder, λογικά το δισκάκι δε θα έχει CSS ή άλλη anti-copy προστασία. Μπορείς λοιπόν να αντιγράψεις τα αρχεία VTS_01_X.VOB (όπου X = 1, 2, 3)που περιέχει ο κατάλογος VIDEO_TS από το δισκάκι στο σκληρό δίσκο και μετά: 1. Κατεβάζεις από εδώ το πακέτο DGMPGDec, το αποσυμπιέζεις κάπου και τρέχεις το εκτελέσιμο του DGIndex 2. Πατάς F2 και ανοίγεις το πρώτο από τα VOB που αντέγραψες στο δίσκο. Κανονικά, το πρόγραμμα θα πρέπει να κάνει autodetect και να προσθέσει και τα υπόλοιπα από κάτω 3. Μενού Audio > Output Method > Demux All Tracks 4. Πατάς F4, δίνεις διαδρομή στο σκληρό δίσκο και όνομα για το d2v project που θα παραχθεί (δεν το χρειάζεσαι αυτό το αρχείο, αλλά θα χρειαστείς τα υπόλοιπα αρχεία που θα παραχθούν ως αποτέλεσμα της διαδικασίας) και κλικ στο ΟΚ 5. Όταν τελειώσει το πρόγραμμα, στον κατάλογο που γράφτηκε το d2v αρχείο θα έχει εξαχθεί από τα VOB και ένα αρχείο που θα περιέχει τον ήχο. Τώρα τί κατάληξη θα έχει αυτό; Το πιθανότερο .ac3 (Dolby Digital, μάλλον δικάναλο) ή .mpa για MPEG 1-Layer1/2
cineboy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά, τελικά τα κατάφερα πολύ εύκολα και απλά με το AudioRiper... Σας ευχαριστώ πολύ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:08 ---------- Μάλλον βιάστηκα.... Τελικά σωστή δουλειά δεν μπορώ να κάνω με κανένα......τα αρχεία μου VTS είναι κομματιασμένα, άρα μάλλον θα πρέπει να τα ενώσω πριν...πως όμως; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:39 ---------- Τελικά η οριστική λύση δώθηκε με το Dvd Audio Ripper...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.