kob6931 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 άκυρο...σόρυ Το email του service είναι αυτό : [email protected] Εγώ επειδή δεν έβγαζα άκρη με το τηλέφωνο, μου έδωσαν αυτό το email.Τους ανέφερα το πρόβλημα και μου έστειλαν ολόκληρο το κάπάκι με τον μηχανισμό από φορητό ψυγείο, με courier από Γερμανία!!!!! Πιο πολύ τους κόστισαν τα μεταφορικά απ'ότι κόστιζε το ψυγείο....
diplo Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Πιο πολύ τους κόστισαν τα μεταφορικά απ'ότι κόστιζε το ψυγείο.... αυτό όμως είναι που κάνει την διαφορά μεταξύ του σωστού service και του πανηγυρτζίδικου...
Neal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μεσω του lidl μου δωσανε τηλεφωνο επικοινωνιας με Γερμανια. Τωρα δεν λειτουργει (βγαινει ηχογραφημενο μηνυμα που λεει οτι καλω σε ωρα εκτος ωρων λειτουργιας), οποτε βλεπουμε απο Δευτερα. Σου ηρθε απο Γερμανια ταχυδρομικα το νεο; Ναι, από Γερμανία. Όπως τα λέει ο louben είναι. Άψογο service.
vasman15 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 η επικοινωνια γινεται τηλεφωνικα και σε 10 περιπου μερες θα παραλαβεις με courier καινουριο...απο τα καλυτερα service που μου ετυχαν ....το τηλεφ αφου το εχεις δε στο γραφω...
pournaras Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Το email του service είναι αυτό : [email protected] Εγώ επειδή δεν έβγαζα άκρη με το τηλέφωνο, μου έδωσαν αυτό το email.Τους ανέφερα το πρόβλημα και μου έστειλαν ολόκληρο το κάπάκι με τον μηχανισμό από φορητό ψυγείο, με courier από Γερμανία!!!!! Πιο πολύ τους κόστισαν τα μεταφορικά απ'ότι κόστιζε το ψυγείο.... Μεταφορικα δεν εχουν, γιατισιγουρα θα το εβαλαν μαζι με καποια τωρινη παραγγελια μηχανηματων για να γεμισουν τα σουπερ μαρκετ που τα φερνουν με δικα τους μεσα. Αλλα προφανως δεν ειναι αυτο το θεμα. Οι ανθρωποι εχουν service για σεμιναριο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστω ολους παιδια! Δευτερα λοιπον τους παιρνω τηλεφωνο γιατι το ειχα συνηθισει πολυ το σετακι το οποιο ειναι απιστευτο για τα λεφτα του. Ειδικα το ποντικι ειναι ποντικι των 30-40 ευρω...
vasman15 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μεταφορικα δεν εχουν, γιατισιγουρα θα το εβαλαν μαζι με καποια τωρινη παραγγελια μηχανηματων για να γεμισουν τα σουπερ μαρκετ που τα φερνουν με δικα τους μεσα. Αλλα προφανως δεν ειναι αυτο το θεμα. Οι ανθρωποι εχουν service για σεμιναριο. το προιον προς αντικατασταση στελνεται με courier με την dhl δωρεαν ή σπανια με ελτα ...
pournaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 το προιον προς αντικατασταση στελνεται με courier με την dhl δωρεαν ή σπανια με ελτα ... Δεν το ηξερα, αλλο ενα συν σε ολα οσα εχουν.
mary Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Aν και βγηκαμε ψιλο off topic... Και εγω με logitech mx620 εδω και 1,5 χρονο κ ειμαι με τις ιδιες μπαταριες... Αλλα η αποσταση ειναι ~20 ποντους απο τον δεκτη... http://img685.imageshack.us/i/logitechmx620generalvie.jpg και εγω το ιδιο εχω. :shifty!!!!!!!! Εχει σιγουρα 3 χρονια που το πηρα και πριν 2 βδομαδες αλλαξα μπαταρια. Το εσβηνα μονο οταν εφευγα διακοπες.Κ απο χρηση μεχρι περσι 6-7ω/μερα. Ειχα δωσει 40ευρώ(!?)-ακομα απορω πως τα εδωσα- αλλα αξιζε οσο τιποτα αλλο.Τι να πω, για τα 3 επιπλεον κουμπια, ειδικα για τα μπρος-πισω στο διαδικτυο...αλλο πραμα... Το χερι μου το εχει λατρεψει...!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.