Alxnks Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά υπάρχουν λαμπάκια που ανάβουν για caps lock , numlock κλπ ? Δεν ανάβει κάτι όταν τα πατάω Edit. Τελικά οταν εγκαταστήσεις τους drivers εμφανίζονται οι επιλογές num , scr , caps lock στην task bar οταν τα ενεργοποιήσεις . Ελεος ? το ειχα αναφερει στην ακριβως προηγουμενη σελιδα
kosmasgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Για τα win7 είναι συμβατοί οι drivers ? Γιατί βλέπω κάνει κάτι κουλά Π.Χ. δεν μου λειτουργούσε roll down/up , μολις τους έβγαλα λειτουργεί κανονικά.
snik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Προλαβα και εγω το τελευταιο κομματι σημερα, αν και δεν το εχω συνδεσει ακομα το ποντικι μου φενεται πως ειναι αρκετα καλο και βολικο στο χερι αλλα το πληκτρολογιο δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις λιγο που πατησα τα πληκτρα. Τα βασικα πληκτρα θα τα ηθελα λιγο πιο σκληρα (βεβαια ειναι προσωπικο γουστο αυτο) και τα media κουμπια μου φανηκαν λιγο ψευτικα αλλα για την τιμη του ειναι μια χαρα. Αυτο που θελω τωρα να δω ειναι πως τα παει απο εμβελεια γιατι οτι εχω δοκιμασει σε ασυρματο (εκτος bluetooth) μετα απο το 1-1μιση μετρο αρχιζει και χανει το σημα. Βεβαια αυτα που εχω δοκιμασει ειναι λιγο παλια μοντελα...
Sotosgl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Tα Media κουμπια προσωπικα εμενα στα WIn 7 δεν δουλευουν και ας εχω παει να τα βαλω καρφωτα απο το μενου.. Το Scroll Up και Down απο την ροδελα του keyboard μονο δουλευει αψογα :-P Εμβελεια 6 μετρα που το δοκιμασα σε ευθεια ανετα! Παρεμβολες πιανει μονο συχνα και οχι απο το δικο μου Router πρεπει να πιανει της διπλανης... Κατα ταλλα για ουτε 20€ Τελειο!!!
Neal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Είχα πάρει κι εγώ το εν λόγω set και πριν από λίγο ψόφησε το πληκτρολόγιο. Αύριο θα περάσω από κει. Έχω την απόδειξη, άλλα δεν έχω τη συσκευασία. Θα υπάρξει πρόβλημα; Επίσης πρέπει να το πάω απ'το lidl απ'το οποίο το αγόρασα ή από οποιοδήποτε; Θα μου το αλλάξουν, θα το επιδιορθώσουν ή θα μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω;
Sotosgl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Αν ειχες ηχεια κοντα τοτε μαλλον τα εχει ψιλοπαιξει εγω οταν μου το εκανε πηγα να το τεσταρω σε ενα pc μιας φιλης μου 5 λεπτα αποσταση και με ολα τα χαρτια μαζι για να το παω πισω και με το που εβαλα μπαταριες και το συνδεσα στο δικο της pc δουλευε αψογα! Βγαλε τις μπαταριες αστο μακρια απο ηχεια μαγνητες κλπ και δοκιμασε μετα απο κανενα 10λεπτο.. Απο αυτο σου γραφω
Neal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ναι το είχα κοντά σε ηχεία και router. Αχ αυτά τα κινέζικα.. Και πολλές φορές είναι νεκρά και πρέπει να παίζω με τις θύρες usb για να τα αναγνωρίσει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:56 ---------- Και ναι έφτιαξε το αναθεματισμένο! Ναι 'σαι καλά Sotegl.
Sotosgl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μια συμβουλη που και εγω δεν χρησιμοποιω ποτε μεχρι να ειναι πολυ αργα.... =RTFM!= Αλλο που δεν λεει ο σχιστοματης,μακρια απο μαγνητες,ηχεια κλπ κλπ(οχι οτι υπηρχε περιπτωση να εχω αραδιασει καμια 10ρια μαγνητες στο γραφειο μου αλλα anyway) Μακαρι να ειχα και εγω εναν Neal να μου το ελεγε πριν το παω βολτα για καφε το αναθεματισμενο...
louben Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Είχα πάρει κι εγώ το εν λόγω set και πριν από λίγο ψόφησε το πληκτρολόγιο. Αύριο θα περάσω από κει. Έχω την απόδειξη, άλλα δεν έχω τη συσκευασία. Θα υπάρξει πρόβλημα; Επίσης πρέπει να το πάω απ'το lidl απ'το οποίο το αγόρασα ή από οποιοδήποτε; Θα μου το αλλάξουν, θα το επιδιορθώσουν ή θα μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω; Το πας σε οποιοδηποτε καταστημα με την αποδειξη και σου δινουν τα λεφτα.Τωρα οτι δεν εχεις συσκευασια ειναι ενα θεμα.....
vasman15 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 επικοινωνησε με την αντιπροσωπεια ,θα σου πουν τι να κανεις,πιθανον να σου στειλουν καινουριο.για επιστροφη εχεις δικαιωμα ενος μηνα απτην ημερομηνια αγορας.
louben Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 φιλε στα lidl το συστημα δουλευει αλλιως(το εχω κανει πολλεςφορες)>Η τους το πας πισω και σου δινουν χρηματα η παιρνεις τηλεφωνο αντιπροσωπια η και τΑ δυο(για αντικειμενα ευτελους αξιας δεν μπαινουν στον κοπο να τα παραλαβουν).
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 φιλε στα lidl το συστημα δουλευει αλλιως(το εχω κανει πολλεςφορες)>Η τους το πας πισω και σου δινουν χρηματα η παιρνεις τηλεφωνο αντιπροσωπια η και τΑ δυο(για αντικειμενα ευτελους αξιας δεν μπαινουν στον κοπο να τα παραλαβουν). Μολις μου ψοφησε το πληκτρολογιο του σετ... Τα μισα πληκτρα δουλευουν, τα αλλα μισα μας αφησαν χρονους... Γραφω απο ενα microsoft curve 2000 τωρα και εχω φρικαρει... Ποια ειναι η αντιπροσωπια στην οποια αναφερεσαι louben; Edit: το http://www.mysilvercrest.de ειναι λες και εχει βαρεσει πτωχευση... Ουτε λινκς δουλευουν, ουτε το προιον υπαρχει, ουτε support, τιποτα απολυτως...
Neal Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 The Service-Hotline for Your product can be found on the product`s page under Support as well as on the package. For all Silvercrest products not shown on this webpage you`ll find the hotline on the package or in the manual. Όταν το δικό μου σετάκι είχε πρόβλημα πάντως με ένα τηλεφώνημα μου στείλανε άλλο το οποίο ήρθε σε μια εβδομάδα περίπου, χωρίς να παραδώσω το χαλασμένο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Όταν το δικό μου σετάκι είχε πρόβλημα πάντως με ένα τηλεφώνημα μου στείλανε άλλο το οποίο ήρθε σε μια εβδομάδα περίπου, χωρίς να παραδώσω το χαλασμένο. Μεσω του lidl μου δωσανε τηλεφωνο επικοινωνιας με Γερμανια. Τωρα δεν λειτουργει (βγαινει ηχογραφημενο μηνυμα που λεει οτι καλω σε ωρα εκτος ωρων λειτουργιας), οποτε βλεπουμε απο Δευτερα. Σου ηρθε απο Γερμανια ταχυδρομικα το νεο;
louben Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Φιλε οταν παρεις τηλεφωνο σε αυτο που σου εδωσαν (χωρις χρεωση) θα σου απαντησεις ελληνας θα σου κανει μερικες τυπικες ερωτησεις και 100% θα σου στειλουν νεο το εχω κανει αρκετες φορες.Μη φοβου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.