Sotosgl Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 1,5 χρονο με τις ιδιες μπαταριες...Αλλα οι αποσταση ειναι ~20 ποντους απο τον δεκτη... Καθολου Offtopic υπαρχουν ατομα εδω μεσα που το εχουν αγορασει.. Tο να αναφερουμε την χρηση που το θελουμε για να παρουμε γνωμες απο ατομα που μπορει να μας λυσουν απορειες για την καταναλωση του δεν μου φαινεται παραλογο αλλωστε ειναι και αυτη ενα απο τα σημαντικοτερα θεματα :S
esertas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Τελείως on topic, το εν λόγο set από το Lidl έχει Ελληνικά γράμματα στα πλήκτρα του;
vasman15 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Τελείως on topic, το εν λόγο set από το Lidl έχει Ελληνικά γράμματα στα πλήκτρα του; "πληρης υποστηριξη της Ελληνικης γλωσσας"
firewalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το πήρα πριν από λίγο. Σαν ποιότητα δεν διεκδικεί δάφνες (σε μερικές περιπτώσεις η ροδέλα για τον ήχο δεν γυρνά "αεράτα"). Την δουλειά του την κάνει όμως. Έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν έχει όμως ενδεικτικές λυχνίες για τα πλήκτρα Num Lock, Caps Lock και Scroll Lock. Σε Linux που το δοκίμασα λειτουργούν και τα ειδικά πλήκτρα.
Alxnks Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το πήρα πριν από λίγο. Σαν ποιότητα δεν διεκδικεί δάφνες (σε μερικές περιπτώσεις η ροδέλα για τον ήχο δεν γυρνά "αεράτα"). Την δουλειά του την κάνει όμως. Έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν έχει όμως ενδεικτικές λυχνίες για τα πλήκτρα Num Lock, Caps Lock και Scroll Lock. Σε Linux που το δοκίμασα λειτουργούν και τα ειδικά πλήκτρα. το πηρα κι εγω σημερα, εστειλα ανθρωπο σε lidl και μου το πηρε...θα το δω οταν γυρισω σπιτι. για τις ενδεικτικες λυχνιες που λες, επειδη εχω και προηγουμενο (το ειχα παρει πριν 2 χρονια παλι απο lidl), αν του περασεις το προγραμμα που εχει το cd μεσα, σου εμφανιζει κατω δεξια στην μπαρα αν ειναι πατημενο καποιο απο αυτα τα κουμπια...πιστευω ετσι θα κανει κι αυτο. εμενα το προηγουμενο δουλευει ακομα αψογα, απλα πηρα το καινουριο επειδη λεει εχει και drivers για vista (ενω απο το προηγουμενο δεν εχω βρει καπου...εχω XP) και απο οτι διαβαζω οι drivers για vista θα παιζουν και στα 7, οποτε θα μου δουλεψει αμεσα (ελπιζω) με το που θα βαλω και τα 7..και το παλιο θα το βαλω σε κανα κατεβαστηρι η σε αλλο μηχανημα στο σπιτι που θα μεινει με ΧΡ. λοιπον...τελικα παρθηκαν 2, ενα και για τον αδερφο μου (ο οποιος εχει ακομα παλιοτερη εκδοση ασυρματου πληκτρολογιου/ποντικιου απο το lidl..μπορει και 3.5-4 ετων!). πρωτη εντυπωση (οπτικη μονο γιατι δεν το εβαλα ακομα και δεν ξερω ποτε θα το βαλω)..καλο ποιοτικα και ωραιο και πολυ βολικο και λειτουργικο το ποντικι με πολλα κουμπια και λειτουργιες. το ποντικι αν κι εχει on/off, με προβληματισε γιατι το παλιο ασυρματο σετακι που εχω, στο ποντικι εχει επαναφορτιζομενες και με ενα καλωδιο που μπαινει σε θυρα usb ξαναφορτιζουν και πας με αυτες μια ζωη θεωρητικα. αυτο απο οτι ειδα δεν εχει κατι τετοιο, ναι μεν παιρνει μονο μια μπαταρια...αλλα οχι επαναφορτιζομενη για να ξαναφορτιζει. το πληκτρολογιο παιρνει 2 μικρες. τεσπα...οταν με το καλο το δοκιμασω θα σας πω (αν και λεω μεχρι να περασω τα 7, να μεινω με το παλιο που εχει βγει παλικαρι!). το νεο βεβαια εχει λεει τεχνολογια smartlink και δεν θελει να συνδεσεις εσυ πληκτρολογιο και ποντικι με το δεκτη..τα κανει μονο του...ωραιο αυτο γιατι το βαριομουν
Sotosgl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το τσιμπησα και εγω αφου πηγα σε 2 Lidl και ειχε τελειωσει σε 2 ωρες... Ωραιο εμφανισιακα,μαλακο πατημα των πληκτρων(Ψιλοlaptop),το ποντικι παναλαφρο και με ωραια λαβη(Γουστα ειναι αυτα..),πιανει πραγματικα απο τα 5 αλλα και τα 6 μετρα. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι η ψιλοορθια θεση του (Με τα ποδαρακια πισω ανοιγμενα δλδ) ειναι πολυ χαμηλη,κατι ψιλοπαρεμβολες με τα Wireless μου κανουν στιγμιαια Glitches αλλα οχι τιποτα τραγικο θα αλλαξω καναλι και βλεπουμε αλλα μαλλον πιανει και της γειτονισσας Παντως σαν αγορα αξιζε και με το παραπανω την ταλαιπωρια μου και αν ειχε αλλο κομματι ευχαριστως θα το επερνα εστω και για δωρο καβατζα.. Αν θελει καποιος φωτο ανεβαζω αν και δεν νομιζω να εμεινε κανενα κομματι ουτε για δειγμα....
Errik Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ελπίζω να μην κάνεις πλάκα γιατί εξαιτίας σου μάλλον θα παω να το πάρω Όπως μάλλον κατάλαβες από τους παραπάνω δεν εκανα πλάκα! Αν το πήρες καλορίζικο!
free-s Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 To απογευμα (σχολώντας) πήγα σε 2 lidl και ήταν εξαντλημένο
hdkeys Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 σε θεσσαλονκη λογικα θα υπαρχει λογω χθεσινης εορτης που ηταν κλειστα τα εμπορικα. αν ξερει καποιος ας ενημερωσει
GeorgT. Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μολις το πηρα κ εγω απο το Lidl Πυλαιας (κωσταντινοπ.) και εχει 14 κομματια ακομα. Καλο φαίνεται μέχρι στιγμης
firewalker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Όσοι έχετε προβλήματα με στιγμιαία προβλήματα και "μπερδέματα" του ποντικιού λόγο ασύρματων καρτών και bluetooth βάλτε τον δέκτη σε μία επέκταση usb και τοποθετήστε το λίγο ποιο πέρα . Εγώ το έκανα και αμέσως έστρωσε.
esertas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Και εγώ το πήρα από Σταυρούπολη-Θεσσαλονίκης κατά της 3, και είχε άλλα 10 τεμ. Πολύ καλό για τα λεφτά του.
GeorgT. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Όσοι έχετε προβλήματα με στιγμιαία προβλήματα και "μπερδέματα" του ποντικιού λόγο ασύρματων καρτών και bluetooth βάλτε τον δέκτη σε μία επέκταση usb και τοποθετήστε το λίγο ποιο πέρα. Εγώ το έκανα και αμέσως έστρωσε. εγω δεν εχω ασύρματες κάρτες κ bluetooth αλλα πάλη εχω την εντύπωση το πληκτρολόγιο τρώει κάτι κολλήματα (θα δω πρώτα αν ειναι οι μπαταρίες) αλλιώς το παω πίσω!
kosmasgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά υπάρχουν λαμπάκια που ανάβουν για caps lock , numlock κλπ ? Δεν ανάβει κάτι όταν τα πατάω Edit. Τελικά οταν εγκαταστήσεις τους drivers εμφανίζονται οι επιλογές num , scr , caps lock στην task bar οταν τα ενεργοποιήσεις . Ελεος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.