vasman15 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 στα lidl απο 26/10 http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20091026.p.pliktrologiopontiki κατα τη γνωμη μου ενα αξιολογο σετ με πολλες δυνατοτητες,το χρησιμοποιω ενα χρονο απροβληματιστα,και με τριετη εγγυηση.επι ευκαιρια συγχαρητηρια στην αντιπροσωπεια της silvercrest,μια φορα χρειαστηκε να επικοινωνισω μαζι τους και ηταν ευγενικοι και αμεσα εξυπηρετικοι.
louben Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 ειασια ικανοποιημενος απο την αποδοση του ποντικιου(περυσι το φλεβαρη τα ειχα βρει ο λακαμας 10 ευρω(μιση τιμη) και δεν τα πηρα).Παντως το λιντλ εχει κορυφαιο after sales σε οτιδηποτε ηλεκτρονικο.Στο αλλαζουν χωρις πολλα πολλα.
vasman15 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 ειασια ικανοποιημενος απο την αποδοση του ποντικιου(περυσι το φλεβαρη τα ειχα βρει ο λακαμας 10 ευρω(μιση τιμη) και δεν τα πηρα).Παντως το λιντλ εχει κορυφαιο after sales σε οτιδηποτε ηλεκτρονικο.Στο αλλαζουν χωρις πολλα πολλα. ναι ,μπορω να πω ειναι ενα απο τα καλυτερα ποντικια που εχω χρησιμοποιησει σαυτην την κατηγορια.
Sotosgl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Απο καταναλωση πως παει; Ποσες μπαταριες κλπ; Ψηνομαι να ξεφορτωθω το Logitech γιατι εχει μονο ασυρματο ποντικι το σετ...
censOred Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Θα την τιμησω την προσφορα απ'οτι φαινεται. να ρωτησω κατι btw.ειχε αγορασει ο πατερας μου πριν καιρο καποια φωτογραφικη μηχανη μαρκας nytech απο lidl.με μπαταριες δουλευει.αλλα δεν κρατανε πολυ.δηλαδη παρατηρουσα οτι μετα απο 5-6 φωτος καπουτ.και δεν νομιζω να ναι φυσιολογικο.τεσπα δεν ασχοληθηκα γιατι αυτος ακομη γουσταρει μια πιο παλια που εχει (δεν μπορει την ψηφιακη τεχνολογια). Ξερει κανεις μηπως που παιρνω τηλ για να ρωτησω για service?και αν εχουν 2 η 3 χρονια εγγυηση οι μηχανες στο lidl?
vasman15 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Απο καταναλωση πως παει;Ποσες μπαταριες κλπ; Ψηνομαι να ξεφορτωθω το Logitech γιατι εχει μονο ασυρματο ποντικι το σετ... παιρνει μια μπαταρια ΑΑ και κραταει κατι μηνες, εγω χρησιμοποιω επαναφορτιζομενες και εχω ξεχασει ποτε εκανα την τελευταια φορτιση, εχει και διακοπτη on/off για μεγαλυτερη οικονομια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:57 ---------- Θα την τιμησω την προσφορα απ'οτι φαινεται.να ρωτησω κατι btw.ειχε αγορασει ο πατερας μου πριν καιρο καποια φωτογραφικη μηχανη μαρκας nytech απο lidl.με μπαταριες δουλευει.αλλα δεν κρατανε πολυ.δηλαδη παρατηρουσα οτι μετα απο 5-6 φωτος καπουτ.και δεν νομιζω να ναι φυσιολογικο.τεσπα δεν ασχοληθηκα γιατι αυτος ακομη γουσταρει μια πιο παλια που εχει (δεν μπορει την ωηφιακη τεχνολογια). Ξερει κανεις μηπως που παιρνω τηλ για να ρωτησω για service?και αν εχουν 2 η 3 χρονια εγγυηση οι μηχανες στο lidl? για αυτην την μαρκα δεν γνωριζω,λογικα το manual στο κουτι θα εγραφε λεπτομεριες ,οπως σε ολα τα προιοντα του lidl ,αν δεν το βρεις επικοινωνησε μαζι τους και καλυτερα με τα κεντρικα.πιστευω να σε ενημερωσουν.
Sotosgl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Θα το τιμησω και εγω τοτε το σετακι γιατι το Logitech ακομα και με 2700ΜΑΗ μπαταριες ουτε μηνα δεν κραταει και το διακοπτακι On Off ειναι οτι πρεπει! Απο εμβελεια τι λεει; Thanx για τις απαντησεις σου Vasman! Ελπιζω να το φερουν και στο Ηρακλειο....
kamui Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 παιρνει μια μπαταρια ΑΑ και κραταει κατι μηνες, εγω χρησιμοποιω επαναφορτιζομενες και εχω ξεχασει ποτε εκανα την τελευταια φορτιση, εχει και διακοπτη on/off για μεγαλυτερη οικονομια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:57 ---------- για αυτην την μαρκα δεν γνωριζω,λογικα το manual στο κουτι θα εγραφε λεπτομεριες ,οπως σε ολα τα προιοντα του lidl ,αν δεν το βρεις επικοινωνησε μαζι τους και καλυτερα με τα κεντρικα.πιστευω να σε ενημερωσουν. Όταν λες μία μπαταρία κρατάει μήνες μιλάς μόνο για το keyboard (που χρησιμοποιείται συνήθως λιγότερο) ή και για το ποντίκι? Έχω ένα παλιό μοντέλο silvercrest ασύρματο ποντίκι με 2χΑΑ και βάση φόρτισης αλλά το παράτησα διότι κάθε βδομάδα οι μπαταρίες ψοφούσαν (θα μου πεις έχει βάση φόρτισης) αλλά και από σήμα δεν ήταν και τρομερό...έτρωγε κολλήματα ώρες ώρες ίσως επειδή δεν ήταν στο ίδιο ύψος το ποντίκι με τη βάση-δέκτη. Για την ακρίβεια είναι αυτό
Errik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Απίστευτο σετάκι, το έχω αρκετό καιρό και μετά απο ένα χρόνο μου τέλιωσαν οι μπαταρίες... Απο εμβέλια παρα πολύ καλό αλλά μετά τα ~5 μέτρα κάνει ψιλοκολλήματα αν πέσει η μπαταρία...
kamui Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Απίστευτο σετάκι, το έχω αρκετό καιρό και μετά απο ένα χρόνο μου τέλιωσαν οι μπαταρίες... Απο εμβέλια παρα πολύ καλό αλλά μετά τα ~5 μέτρα κάνει ψιλοκολλήματα αν πέσει η μπαταρία... Ελπίζω να μην κάνεις πλάκα γιατί εξαιτίας σου μάλλον θα παω να το πάρω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Παντως μιας και αναφερθηκατε αρνητικα σε Logitech ποντικια... Εχω αυτο και η τελευταια φορα που εβαλα μπαταριες ηταν αν θυμαμαι καλα τον Απριλιο. Ενημερωτικα παντα ε...
Sotosgl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Και ποσο το πηρες; Ποσο μακρια το εχεις απο τον δεκτη και για ποση ωρα; Τι μπαταριες παιρνει; Δεν στην λεω απλα για την δουλεια που το θελω ειναι πολλες ωρες μακρια απο τον δεκτη...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 40κατι ευρω, απο e-shop. Μη ξεχνας οτι ειναι εκδοση για αριστεροχειρες (και ειμαι τετοιος ) Δυστυχως το receiver δουλευει στην ιδια συχνοτητα με το WLAN (2,4Ghz), κι ετσι εχω παρεμβολες αν ειναι μακρια απο το δεκτη. Παντως απο το tower στο γραφειο που ειναι το ποντικι μια χαρα πιανει. Παιρνει 2xAA μπαταριες, και του γινεται καθημερινη χρηση, αλλα οχι 24/7. Α και εκτος απο το διακοπτη On/off, σβηνει μονο του οταν απενεργοποιεις το pc. Εχει και λαμπακια email και msn. Ειδικα το λαμπακι του msn ειναι πολυ χρησιμο. Π.χ. την ωρα που παιζεις, αρχιζει και αναβοσβηνει, δειχνοντας σου οτι καποιος σου μιλησε Πατωντας το κουμπακι, ανοιγει κατευθειαν το παραθυρο του MSN. Σε καθε περιπτωση, δεν το προτεινω για αγορα σε μη αριστεροχειρες, απλα το ανεφερα γιανα δειξω οτι δεν καταναλωνουν ολα τα ποντικια το ιδιο. Με λιγη χρηση η μπαταρια κραταει γυρω στο 8-10μηνο, με αρκετη γυρω στο 6 μηνο, ενω με 24/7 νομιζω οτι θα κρατουσε τουλαχιστον 2-3 μηνες. Δε νομιζω να ειναι θεμα να αγοραζει κανεις καθε 3-6-8 μηνες 2 μπαταριουλες, ε?
Sotosgl Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ακριβως γιαυτο σε ρωτησα δεν ειναι ιδια η χρηση που κανουμε 30€ πηρα εγω ολο το σετ πληκτρολογιο ενσυρματο και Wireless ποντικι. Χρηση σχεδον 24/7 και οι 12 περιπου ωρες απο μια αποσταση 5 μετρων με ανοιχτο το pc. Κουμπι On/off δεν εχει αλλα οσο και να με βολευει θα ειχα παρει 4 ποντικια σαν το δικο σου αν δεν ειχα επαναφορτιζομενες μπαταριες. Με την χρηση που το κανω ζητημα ειναι να κρατανε οι μπαταριεσ 20 μερες και βαρβατες μπαταριες οχι απλες..
@topos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Aν και βγηκαμε ψιλο off topic... Και εγω με logitech mx620 εδω και 1,5 χρονο κ ειμαι με τις ιδιες μπαταριες... Αλλα η αποσταση ειναι ~20 ποντους απο τον δεκτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.