Toufas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 6 ounces το εχει το βιβλιο τι να σου κανω ---------- Post added at 22:53 ---------- πχ το ξυδι ειναι ~3 κουταλιες της σουπας (αλλα οχι κουταλι που τρως την σουπα, κουταλι μεζουρα)
freedubus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ο σκούρος ζωμός κότας τι είναι; Από μάυρη κότα;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Η συνταγή φαίνεται εξαιρετική. Για να δούμε, να χαλάσει λίγο ο καιρός για να τραβιέται και βουρ στο κρουτόν. Ευχαριστώ.
tmjuju Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Για λύστε μου μια απορία… θα βρω ποιοτικά wonton για σούπα στην Αθήνα?
SGP Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 χμμμ αν ξέρεις οτιδήποτε από το να κάνεις ψωμί/πίτες κτλ είναι εύκολο να φτιάξεις μόνος won ton... Φτιάχνεις το φύλο και μετά το μέσα το κάνεις όπως θες, έχει πολλές συνταγές. Για το φύλο χρειάζεσαι: 1 Αυγό, μισό κουταλάκι αλάτι 500ml αλεύρι και 100-150ml νερό Ανακατεύεις αυγό, αλάτι και το μισό νερό σε μικρό μπολ. Σε μεγάλο μπολ βάζεις το αλεύρι, προσθέτεις το μείγμα στο αλεύρι και ανακατεύεις καλά. Βάζεις όσο ακόμα νερό χρειάζεται να γίνει ζύμη (θες να μην μην κολλάει στα χέρια σου και στο μπολ αλλά να μπορεί να σχηματίσει συμπαγή μπάλα). Το ζυμώνεις κανένα πεντάλεπτο και το αφήνεις. Ανοίγεις όπως θα άνοιγες φύλο και το κόβεις σε τετραγωνάκια των 10 εκατοστών και είσαι έτοιμος . Μπορείς να φτιάξεις μεγάλη δόση και να τα κρατάς στο ψυγείο ή στη κατάψυξη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.