Προς το περιεχόμενο

Λάτρεις της σούπας

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ντοματόσουπα με ρυζάκι μαζί με φρέσκο τραγανιστό ψωμί για βούτηγμα.

Απλό και όμορφο.

Not bloooooody enough

Βάλε και λίγη βότκα μέσα :-)

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η απόλυτη σούπα για μένα είναι κοτόσουπα της μάνας με μπόλικο πιπέρι και οι μύτες να τρέχουν ποτάμι!

Επίσης: Φακές, φασολάδες, λαχαν(ικ)όσουπες, βραστό/μπορς, όλες σπέρνουνε...

Δημοσ.
Η απόλυτη σούπα για μένα είναι κοτόσουπα της μάνας με μπόλικο πιπέρι και οι μύτες να τρέχουν ποτάμι!

Επίσης: Φακές, φασολάδες, λαχαν(ικ)όσουπες, βραστό/μπορς, όλες σπέρνουνε...

Η κοτόσουπα (αυτή με το αυγολέμονο) είναι η πιο καλτ σούπα έβερ. Φακές/φασολάδα/ψαρόσουπα ακολουθούν. Οι υπόλοιπες είναι για γέρους και αρρώστους. (Φασιστικά, εφόσον το πιστεύω εγώ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!). :P

Δημοσ.
Not bloooooody enough

Βάλε και λίγη βότκα μέσα :-)

Ποια βότκα άνθρωπε, σε μπολ τρώω τη σούπα όχι σε ποτηράκι absolut.

Φακές και φασουλάδα είναι top αλλά δε τις συγκαταλέγω στη γενικότερη κατηγορία "σούπα".

Δημοσ.

η ντοματα με την βοτκα ειναι γενικα καλος συνδιασμος. οι ντοματες βγαζουν πιο δυνατη γευση με το αλκοολ και η βοτκα ειναι αλκοολ χωρις γευση αρα ειναι win win. το δε αλκοολ εξατμιζεται αφου κανει την δουλια του.

εγω θα φτιαξω σημερα μια σουπα με πατατα, κρεμμυδι, καροτο και κοκκινες φακες και λιγο κατσικισιο τυρι για γαρνιρισμα.

Δημοσ.

Να προσθέσω κι εγώ τον εαυτό μου στο... club των fan της σούπας!

Πρσωπικά ''ψοφάω'' για τις κρύες νύχτες που συνοδεύονται με ένα μπωλάκι ζεστό τραχανά! Ζεσταίνονται τα μέσα μου!!! :)

Και γενικά όμως μου αρέσουν οι σούπες, ιδιαίτερα η φανταστική ψαρόσουπα της μαμάς (όταν την φτιάχνει με φιλέτο ψαριού - όχι κόκαλα δλδ) καθώς επίσης και η καταπληκτική μανιταρόσουπα που κυκλοφορεί στο εμπόριο σε φακελάκια!...

Είναι ό,τι πρέπει για το κρύο!... :)

Δημοσ.
Να προσθέσω κι εγώ τον εαυτό μου στο... club των fan της σούπας!

Πρσωπικά ''ψοφάω'' για τις κρύες νύχτες που συνοδεύονται με ένα μπωλάκι ζεστό τραχανά! Ζεσταίνονται τα μέσα μου!!! :)

Και γενικά όμως μου αρέσουν οι σούπες, ιδιαίτερα η φανταστική ψαρόσουπα της μαμάς (όταν την φτιάχνει με φιλέτο ψαριού - όχι κόκαλα δλδ) καθώς επίσης και η καταπληκτική μανιταρόσουπα που κυκλοφορεί στο εμπόριο σε φακελάκια!...

Είναι ό,τι πρέπει για το κρύο!... :)

τα κοκκαλα ειναι η βαση σε οτι σουπα υπαρχει που δεν βασιζετε σε λαχανικα και η γευση που βγαζουν δεν εχει αντικαταστατη.

Δημοσ.

Αυγοκομμένη κοτόσουπα με μπόλικο αλάτι,λεμόνι,πιπέρι μαγειρεμένο από τα χεράκια της γιαγιάς.:P

• Moderators
Δημοσ.

Πεθαινω για καθε ειδους σουπα! Αυγοκομμενη ή οχι, count me in! Χθες ειχα μια με λαχανικα και κοτοπουλο και πεπονακι (ετσι δεν λεγεται αυτο το ζυμαρικο?) και εφαγα δυο πιατα!!

Α ειχα δοκιμασει και μια της Κνορ χωρις να ειμαι φαν ιδιαιτερα των ετοιμων ομως, που δεν μου αρεσε καθολου, κατι Ταιλανδεζικη whatever λεγοταν αν θυμαμαι καλα..

Δημοσ.
Δεν ξαναπεινάτε στο μισάωρο;

όχι ;p έκανα μια ντοματόσουπα σήμερα με φρέσκο βασσιλικο (έχωσα και λίγο κοφτό μακαρονάκι βέβαια) και είμαι κυριλέ μέχρι τώρα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...