Andreas2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ποιοι πεθυμήσατε τον χειμώνα να τρώτε σούπες,ειδικά βιολογικές,χορτόσουπες διαφόρων ειδών κτλπ..Ποιοι είσαστε λάτρεις;;;
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 εγώ τρελαίνομαι για πατσά. Δεν είναι βιολογικός βέβαια, ούτε χορτοφαγικός, αλλά είπα να το πω...
Garnele Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Πεθαίνω για σούπες, είναι το αγαπημένο μου πράγμα στον γκόζμο, φρέσκα λαχανικά, μανιτάρια μαστ (αποξηραμένα και μη) πεταμένα όλα σε ένα μικρό κατσαρολάκι, στα μεγάλα κέφια βάζω και φρέσκο χυμό ντομάτας, αλάτι κάμποσο, ταμπάσκο και ό,τι ζυμαρικό μικρότερο των 5 χιλιοστών υπάρχει στο μαγικό συρτάρι, αλτέντε φυσικά γιατί είμαστε και ευρωπαίοι και ξέρουμε να τρώμε. Όλο αυτό σερβιρισμένο σε κούπα για να μπορείς να το μεταφέρεις καυτό και να κάνεις βόλτες μέσα στο σπίτι. Μία περίοδο έτρωγα μόνο σούπες γιατί βαριόμουν να μαγειρέψω και είχα χάσει καμιά 4-5 κιλά αλλά γύρισα Θεσσαλονίκη μετά και έφαγα πέσιμο από τη γιαγιά οπότε επανήλθα στα φυσιολογικά. Ωραίες είναι οι σούπες, ειδικά το καλοκαίρι που σκάει ο τζίτζικας μου αρέσει να ανοίγω το κλιματιστικό και να κάθομαι από κάτω και να τρώω σούπα ενώ βράζει. Πατσάδες και λοιπά με συκώτια, έντερα και κοιλιές, ανάμεικτους, πόδια κεφάλια και τέτοια δεν τρώω η αλήθεια είναι.
tmjuju Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Garnele, Αν κρίνω από το avatar σου πρέπει να αλλάξεις διατροφή Μη ξεχνάτε και κινέζικες / ταϊλανδέζες και άλλες συνταγές… Wonton soup?
Garnele Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Πριν καναδυό χρόνια αποφάσισα να κάνω αποτοξίνωση με χορτόσουπα. Η αποτοξίνωση αυτή περιλαμβάνει μόνο χορτόσουπα η οποία μάλιστα είναι μαγειρεμένη με ελάχιστο λάδι (μία κουταλιά σε υπερκατσαρόλα περίπου), ελάχιστο αλάτι και πιπέρι. Η αποτοξίνωση τούτη λοιπόν διαρκεί κανονικά τρεις μέρες, στις οποίες τρως αποκλειστικά και μόνο χορτόσουπα. Όση χορτόσουπα θες, αλλά ΜΟΝΟ χορτόσουπα. Εμετικό, πραγματικά, τη δεύτερη μέρα δεν την πάλεψα και αφού έβγαλα με ένα μπουρπ όλη τη χορτόσουπα, την έπεσα σε σουβλάκια. Αλλά με ζυμαρικά μέσα, αλατάκι και λάδι σε φυσιολογικές ποσότητες πουλάω την ψυχή μου στο διάολο. Ρε είναι εθιστικές οι σούπες, τις έχω στην ίδια κατηγορία με το τσιγάρο, τις έχω συνδυάσει με πράγματα και τέτοια. Ας πούμε δεν μπορώ να δω ταινία στο σπίτι χωρίς μια φλιτζάνα σούπα, νιώθω κενή. /φανγκερλ
palawiaris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Βάλτε και εμένα στο club,αλλά όχι των χορτοφάγων. Για ένα βραστό ή σούπα με στομάχι μοσχαριού θα άδειαζα στο πι και φι όλη την κατσαρόλα.
tmjuju Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Άσε που βλέπω ότι κανείς δεν αναφέρει την ψαρόσουπα… Παιδικά τραύματα?
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 έχω έτοιμη για μεσημεριανό μια κατσαρόλα ψαρόσουπα. Η ψαρόσουπα όντως γαμάει, αν είναι σωστά φτιαγμένη.
Fidelio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Οι Χυλοπίτες με κόκκορα μετράνε σαν σούπα /κόκκινη σάλτσα ; (λολ)- α και με μπόλικη μιτζήθρα !
million_voices Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 εγω δεν τις γουσταρω, ειδικα κατι χαζες στο ψιλοβροχο που φευγεις με λιγα και γινεσαι οικοπεδουχος ανευ λογου
minarokeftes Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 έχω έτοιμη για μεσημεριανό μια κατσαρόλα ψαρόσουπα. Η ψαρόσουπα όντως γαμάει, αν είναι σωστά φτιαγμένη. Μεγάλη κουβέντα!!!! Ειδικά και με μία φρατζόλα προζυμίσιο ψωμί να κάνω παπάρα.... είναι πρέζα!!! Μόνο που είμαι ανώμαλος και το ψάρι το βάζω σε άλλο πιάτο και το τρώω ξεχωριστά!
SCORPIO777 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Αυτες οι ετοιμες της knorr,δεν παιζονται.εχουν βεβαια τα συντηρητικα τους αλλα απο γευση ειναι αλλο πραγμα.
slipknot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ντοματόσουπα με ρυζάκι μαζί με φρέσκο τραγανιστό ψωμί για βούτηγμα. Απλό και όμορφο.
SGP Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 όλο αλάτι είναι οι έτοιμες... καλύτερα να μάθεις 5 στοιχειώδη να φτιάχνεις μόνος. Και κατεψυγμένα να είναι τα λαχανικά είναι κλάσεις ανώτερες και ο χρόνος προετοιμασίας δεν αλλάζει ιδιαίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.